bugün
S
sunshines14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
S
sunshines14 yıl önce
yazarların tişörtünün üzerinde yazanlar
t shirtün üzerinde yazan kelimeler veya cümlelerdir. creative choice edit: "bu tişörtün altında etten fazlası var , bu tişörtün altında fikir var ve fikirler kurşun geçirmez" yazsa süper olabilirdi.
S
sunshines14 yıl önce
her kürtaj bir uluderedir
aynı mantıkla her mastürbasyon bir hiroşima'dır. umarım bu hükümet otuzbire de kota koymaya kalkmaz yakında.
S
sunshines14 yıl önce
gladyatör
roma imparatorluğu'nda arenada kendi aralarında ya da yaban hayvanlarıyla dövüşmeleri için yetiştirilen tutsak, köle ya da suçluları belirten terim. ilk örneklerine etrüskler arasında, ölen savaşçıların cenaze törenlerinde tutsakların dövüştürülmesi … devamını gör
S
sunshines14 yıl önce
nüfus artmıyor diye kürtaj ve sezaryeni yasaklamak
nüfusun kalabalık olduğu ülkelerde açlık, sefalet ve pisliğin kol gezdiğini düşünemeyen zihniyetin ürünü olan düşünce... tamam, kürtaja hepimiz karşıyız. ama kimse de zevk için gidip kürtaj yaptırmıyor ki... sezaryen doğum ise kadınların son yıllar… devamını gör
© copyright 2005 - 2026