bugün
S
sskeyysi9 yıl önce
dünyayı kim yönetsin
Çocuklar, yaşlılar, gençler, orta yaş sendromlular kim yönetecek aga bu dünyayı biri yönetsin boka sarıyoruz çünkü belli.
S
sskeyysi9 yıl önce
akılda kalan film sahnesi
hiç unutmam vatan sever filmindeki o sahneyi. oğlunu öldüren ingiliz askerlerini iki ufak oğluyla pusuya düşürüp, baltayla katledişini. bufff
S
sskeyysi9 yıl önce
napıyorsunuz
her şeyi, her şeye yazıyorsunuza amansız kitleme kontra soru. hepiniz şeker gibi adamlarsınız, boşverin evladım. oturun fifa pes oynayın. yorumlamayın öyle her şeyi.
S
sskeyysi9 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
S
sskeyysi9 yıl önce
joseph yobo
everton'ın `yobocop` lakabıyla anılan tercübeli defans oyuncusu. 1980 doğumludur, nijeryalıdır.
S
sskeyysi9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sskeyysi9 yıl önce
zeljko obradovic
avrupa basketbolunun gördüğü en başarılı basketbol insanlarından biri olan panathinakos antrenörü. maçta son 1 dakikaya 20 sayı önde giren takıma bağırmak derseniz var, `trash talk` derseniz var, hakemleri etki altına almak derseniz var. tam anlamı… devamını gör
S
sskeyysi9 yıl önce
yalnızlığın tarifi
evet yalnızlığın çeşitli tanımları olabilir.mesela bir derdin olduğunda paylaşamamak gibi.mesela cornetto aldığında yanında verilenide kendimiz yemek gibi.
S
sskeyysi9 yıl önce
iddaa kuponu tutturuldugundaki his
Miktara gore degisir,ama dunyadaki en degerli hislerdendir sanirsam. (img:#1409361)
S
sskeyysi9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
sskeyysi9 yıl önce
anin goruntusu
S
sskeyysi9 yıl önce
aşırı yakışıklı olarak yazarlardan utanıyorum
Bir sorunsaldır. Evet ya utanıyorum sizlerden! Benim gibi tatlı ve yakışıklı bir Delikanlının sizlerin arasında ne işi var? (img:#1284014)
S
sskeyysi9 yıl önce
aşırı yakışıklı olarak yazarlardan utanıyorum
Bir sorunsaldır. Evet ya utanıyorum sizlerden! Benim gibi tatlı ve yakışıklı bir Delikanlının sizlerin arasında ne işi var? (img:#1284014)
© copyright 2005 - 2026