bugün

entry'ler (767)

sözlük yazarlarına gelen son mesaj

görsel

Başlıyor bizim mesai ..
(bkz: yakınveharikaarkadaşolmanınzorlukları)

işsiz erkek

isterse dünyanın en yakışıklı ve sempatik erkeği olsun umrumda olmaz açıkçası.
Cv’si dolu dolu erkekler her zaman için daha idealdir. Kendine bir şey katmamış insan size de bir şey katamaz.

yeni flört döneminde nasıl olunmalı

bu senaryoyu çok yaşadım zaten qiğqşsöcmlsa biriyle bile helalleşerek ayrılmadık herhalde hepsinden beddua almışımdır pehh.

Yani cazgın kıskanç kafada kuran tatlı olduğu gibi bir o kadar da hırçın bir prensesseniz olmaz mı ??? Heheheıhwke

Alalım taktiklerinizi fikirlerinizi arkadaşlar ..

enayi yazarlar tam liste

Sadece sözlükte değil her konuda enayiliğin kitabını yazmıştır ;

(bkz: ssilvermist)

insan olmaya ceyrek kala

https://youtu.be/XebE6pRnxLQ?si=PoOJzYjtPBV_KPeJ

arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl

Nervio hanımcım bohem ve vintage tarzı giyinmeyi seviyor sanırım bu kategoride yorumlayacak olursak gayet güzel bence.

Sade güzel bir crop ile kombin edilebilir.

kocanızı banyoda yıkar mısınız

Hem de gül yapraklarıyla dolu Mis kokulu bir küvette ..

beraber duş almayan karı koca

Her ilişkide temas önemlidir. Ama sürekli temas yani. Mesela kahvaltı yaparken bile kocamızın ağzına vermeliyiz sofradaki her şeyi.

yazarların başına gelen enteresan olaylar

dün yaşadığım olayı çok tuhaf bir şekilde bugün başka biri tarafından yaşadımqwxğlfkfl sebebini bende çözemedim. çok eskiden beri beni takıntı haline getirmiş iki kişi vardı bir tanesi sürekli sürekli yazıyordu şansını deniyordu, benim hiç içim ısınmadığı için kabul etmemiştim ama o kadar istikrarlıydı ki hiç vazgeçmiyordu benden. Mesela her doğum günümde ilk mesajı atan o olur. Uzakta yaşamasına rağmen hediyeler çiçekler falan yollamak isterdi ki yollardı da. Ben defalarca iletişimi kestiğim halde bir şekilde ulaşmayı başarıyordu. sonra bu nişanlandı haberini aldım ve çok mutlu oldum kurtulduğum içinqğxpğl Dün bana düğün davetiyesini attı . bende normal bir şekilde tebrik ettim. Aradı öfkeli öfkeli binlerce şey söyledi bana , Bildiğiniz tebrik ettim diye bir ton laf yedimkdkdkcks sonra son kez onu isteyip istemediğimi sorduğwkdpwwkpd haftaya düğünü var bu soruyu sordu bana şaka gibi. Ağzıma geleni söyleyip engelledim yine . Neyse bugün de eskiden çalıştığım iş yerindeki müşterilerimden bir tanesi yazdı. Onun da kendi iş yeri var genç birisi. Benimle hep işte ileride evlensek gibi şakalar yapıyordu (kendisi şakalaştığını söylüyordu) iş yerindeki arkadaşlarım sana karşı hisleri var diyordu inanmıyordum ben. Birkaç defa bulusmayi teklif etmişti gidememiştim. Sonra o da nişanlandı tebrik falan ettim ve bugün gelip açıldı bana ve eğer kabul edersem benim için yuzugu atacağını falan söyledi salak . Tartıştık ettik ve her zamanki gibi samimi olduğumuz için böyle bir şaka yaptığını söylediüwşwğwld çünkü fark etti bu sefer ciddiye aldığımı veya yakalandığını tabi bu sefer yemedim bayağı içinden geçtim. iğrenç bir gündü gerçekten. Birde iki gün üstüste bunu yaşamak çok tuhaf hissettirdi bana. ikisinin de partneri için o kadar üzülüyorum ki yazık kızlara gerçekten böyle beş para etmez tiplerle evlenecekler. ve SEViLDiKLERiNi sanıyorlar bu yaratıklar tarafından.

Kısacası aşkı olan inancimi tekrar kaybettim bugün

nervio

Bayıldığım bir yazardır , benim için Pinterest’i sözlüğe getirmeyi temsil ediyorüqlwmdlw girdiği entryler bile ruhumu sakinleştiriyor. Çok ortak yönümüz olduğunu hissediyorum.

ssilvermist

Adanalıyız atarlı giderli damarımız elbette olacak rodonit bey..

lahmacunu elle yemeyen erkek

Videolu anlatım varsa görebilir miyim rica etsem ?

lahmacunu elle yemeyen erkek

Entel dantel’dir kaçınız.

ssilvermist

Ruhen evet ;

görsel

ssilvermist

Bir baaaaağyaana yaşı sorulmaz çooohhh ayıbb.

arkadaşlar buyrun çay içelim

içmicem.

black mirror

Herkes niye bundan bahsediyor?

mutfakta yemek diye götünü çeken kız

çünkü yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür …