bugün
- önce türkmüyüz yoksa müslüman mı10
- yoğurtla iyi giden yiyecekler25
- para bok huzur yok12
- uludağ sözlük discord grubu23
- büşra pekin'in son hali19
- akıl sağlığınızı nasıl koruyorsunuz42
- 30 eylül 2023 galatasaray mke ankaragücü maçı14
- kitap alıntıları8
- en son kurulan hayalin maddi değeri13
- herkesin sevmeyip sizin sevdiğiniz şeyler19
- dilan polat'ın instagram hesabını kapatması15
- büyük boy pizza9
- ümit özdağ11
- sözlüğün en kaliteli yazarları12
- 30 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı27
- fenerbahçe11
- allahın varlığına kanıtlar22
- istanbul10
- magicovento11
- lisede hangi tiptin21
- husamettin kokorecsever23
- müslüman mısın türk müsün10
- oflu kafakoparanus15
- her sey ups boobss icin10
- kendinizi nasıl teselli edersiniz9
- kadınınıza kalem etek diker misiniz12
- bakanlık verirse erdoğan'ı desteklerim19
- verip verip namus bacak arasında değildir demek12
- türklerin abartılmış bir ırk olması16
- abd askerlerinin afganistan'dan çekilmesi13
- kürtlerin 1978 ten beri 40 bin türk öldürmeleri8
- 28 eylül 2023 fenerbahçe başakşehir maçı18
- l l l13
- recep tayyip erdoğan23
- hitay13
- yanlış insanlar üzerine hayaller kurmak8
- aşk yerine fuck buddy ilişkiyi tercih etmek9
- simitle iyi giden şeyler22
- kemalistler için süt saati8
- akp'nin bütün belediyeleri alacağı gerçeği10
- türklerin müslümanlaşınca türklüğünü yitirmesi9
- yazarların ruh halini anlatan görsel16
- sözlük kızlarından sözlük erkeklerine sorular12
- bik bik adlı yazara dikeceğim gelinlik12
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri20
- evlenmekten vazgeçtim10
- insanın dünyaya geliş amacı nedir sorunsalı13
- arkadaşlar saçı sakalı kestim nasıl olmuşum27
- dominik livakovic13
- selçuk bayraktar'dan beyaz eşya üreticisine tepki18

entry'ler (1164)
bazı yazarlara göre biz bayağı yokmuşuz vaay amk. ülkede önüne gelen önüne geleni yok ilan ediyor.
not: hoş ben ateistim uzun süredir ama alevi büyüdük sonuçta.
not: hoş ben ateistim uzun süredir ama alevi büyüdük sonuçta.
uludağa mecbur bırakmıştır.
kendisine mutlaka ulaşmak durumunda olduğum silik yazar.
Elimde
1 tane birinci nesil.
1 Tane ikinci Nesil
2 Tane de dördüncü (dötüncü) nesil bulunmaktadır.
dördüncü nesiller tertemiz hesaplardır. Birinci ve ikinci nesillere gelince; ikinci nesil olan hesap kendi halinde 2 sayfa sadece övgü ve teşekkür dolu nick altına sahiptir. birinci nesil hesabım ise ilk 250 üyeden biridir.
inci sözlüğün kuruluş aşamalarında bizzat bulunmuş bu hesaplar taliplerini beklemektedir.
1 tane birinci nesil.
1 Tane ikinci Nesil
2 Tane de dördüncü (dötüncü) nesil bulunmaktadır.
dördüncü nesiller tertemiz hesaplardır. Birinci ve ikinci nesillere gelince; ikinci nesil olan hesap kendi halinde 2 sayfa sadece övgü ve teşekkür dolu nick altına sahiptir. birinci nesil hesabım ise ilk 250 üyeden biridir.
inci sözlüğün kuruluş aşamalarında bizzat bulunmuş bu hesaplar taliplerini beklemektedir.
anlaşılması neredeyse imkansız olan mekanik. sağduyuya terstir demiştir einstein bu konuda. ve öncesi einstein değildir. einsteinden önce de olan birşeydir.
einsteinin dokuz kere nobele aday gösterilmesine rağmen kuantum mekaniği üzerine çalıştığı fotoelektrik etki keşfinden dolayı nobel almasını sağlayan konudur.
1954 yılına kadar neredeyse tüm nobellerin fiziğe gitmesini sağlayan bilimin bir dalıdir.
şu an ise en çok kimyacılar çalışmaktadır üzerine.
zamanında kuantum mekanik hocamın bu dersi anladığını iddia eden sınıfta kalır dediği derstir.
kütle olan cisimlerin dalga hareketi yapabileceği bir dünya.
dağın üstünden tırmanarak değil, tünel açmadan içinden geçebilirsiniz.
klasik mekaniğin aksine determinist değil, probablistik yani olabilirlik ilkesine sahiptir.
einsteinin dokuz kere nobele aday gösterilmesine rağmen kuantum mekaniği üzerine çalıştığı fotoelektrik etki keşfinden dolayı nobel almasını sağlayan konudur.
1954 yılına kadar neredeyse tüm nobellerin fiziğe gitmesini sağlayan bilimin bir dalıdir.
şu an ise en çok kimyacılar çalışmaktadır üzerine.
zamanında kuantum mekanik hocamın bu dersi anladığını iddia eden sınıfta kalır dediği derstir.
kütle olan cisimlerin dalga hareketi yapabileceği bir dünya.
dağın üstünden tırmanarak değil, tünel açmadan içinden geçebilirsiniz.
klasik mekaniğin aksine determinist değil, probablistik yani olabilirlik ilkesine sahiptir.
içine edilmiş ve bir anca düzeltilmesi gereken uygulama.
bir şukela butonu vardı ne oldu ona.
metin kopyalama yada entry i tarayıcıda açma özelliği eklenmeli.
ekşin adlı uygulama örnek alınabilir.
bir şukela butonu vardı ne oldu ona.
metin kopyalama yada entry i tarayıcıda açma özelliği eklenmeli.
ekşin adlı uygulama örnek alınabilir.
çok yakın bir zamanda bomba bir albümle gelecektir. kendisinin çıkacak son klibini herkesten önce gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.
isteyene kliple ilgili özel mesaj atarım ama buradan yazmayayım ayıp olur.
isteyene kliple ilgili özel mesaj atarım ama buradan yazmayayım ayıp olur.
arasaydi keşkede kanıtları olsaydı olurdu.
starbucks üzerine yazı yazarken düşüncelerimizi önce düzene sokmaliyiz.
bir kahve zinciri olduğu için kahve konusu üzerinden gideceğim.
türkiyede kahve kültürü türk kahvesi ve hazır 3 ü bir arada kahvelerden ibaret olduğu için, starbucksun anlaşılmaması gayet normal bir durum.
fiyatlara bakacak olursak , kahve diyarı, gönül kahvesi , tchibo gibi mağazaların yanında fiyatları normaldir, neredeyse aynıdır hatta.
tad olarak ise tek rakibi tchibo dur.
starbucks in kahveleri çok çok daha iyi olmasına rağmen kahve kilo olarak tchibo da daha ucuz ve çeşitlidir. (african blue vs)
starbucks in müşterilere filtre kahve satarken kullandığı makinadan çıkan kahve ile benim evde ki makinamda yaptığım kahve asla bir olmuyor, ya bana sattıkları dark sumatra kendi kullandıklarından farklı ya da kullandıkları makine çok kaliteli.
bir kahve zinciri olduğu için kahve konusu üzerinden gideceğim.
türkiyede kahve kültürü türk kahvesi ve hazır 3 ü bir arada kahvelerden ibaret olduğu için, starbucksun anlaşılmaması gayet normal bir durum.
fiyatlara bakacak olursak , kahve diyarı, gönül kahvesi , tchibo gibi mağazaların yanında fiyatları normaldir, neredeyse aynıdır hatta.
tad olarak ise tek rakibi tchibo dur.
starbucks in kahveleri çok çok daha iyi olmasına rağmen kahve kilo olarak tchibo da daha ucuz ve çeşitlidir. (african blue vs)
starbucks in müşterilere filtre kahve satarken kullandığı makinadan çıkan kahve ile benim evde ki makinamda yaptığım kahve asla bir olmuyor, ya bana sattıkları dark sumatra kendi kullandıklarından farklı ya da kullandıkları makine çok kaliteli.
isterse bug dolu olsun, özgür yazılımin sözlükte ki en büyük destekçileri olarak elimden gelen tüm yazilimsal ve reklam desteğini vereceğim uygulama.
sadece bilenin ayaklarına dokunuyorum..
tüm likörler gibi etil alkol, şeker ve aromalarla yapılan içkidir.
şu açıdan bakalım votka nedir?
tarımsal kökenli tahıl distilatı (genelde patates)ndan elde edilen etil alkol ve seyreltmek amacıyla yumuşatılmış su.
likör: votka + meyze aroması + şeker
gerçek içki içmek isteyenlere yardımcı olacak kelimeleri şöyle sıralayabilirim single malt viski şarap tekila(her marka değil ama) dimple dalmore macallan öküzgözü boğazkere double black
şu açıdan bakalım votka nedir?
tarımsal kökenli tahıl distilatı (genelde patates)ndan elde edilen etil alkol ve seyreltmek amacıyla yumuşatılmış su.
likör: votka + meyze aroması + şeker
gerçek içki içmek isteyenlere yardımcı olacak kelimeleri şöyle sıralayabilirim single malt viski şarap tekila(her marka değil ama) dimple dalmore macallan öküzgözü boğazkere double black
boynuz kulağı geçer sözünün örneği. fizikle ilgili yazdığı yazılarla benim bile fizik aşkımı depreştirip hayatıma daha sıkı tutulmamı sağlamıştır.
unutturulmaması gereken hadise. sıcak tutulmalı.
bir adıyamanlı olarak en kral tarifini yazacagim, nar eksisi adı altında glikoz surubu vs katılmayan mükemmel yiyecek.
irandır. dünya yuvarlak olduğu için bakış açısına ve referans sistemine göre değişecek durumdur.
onun yaptığı şeyde, sosyal medyada ona yapılan şeyde yanlıştır. onun gibi gençler bu ülkede binlerce ve onları bu hale getiren sebepler neredeyse aynı, olayın fiziksel boyutunun yanında psikolojik incelemesinin de yapılması gerekir.
tıp, ftr, diş hekimliği eczacılık.
fen edebiyat fakültesi tercih edilmelidir.
fen edebiyat fakültesi tercih edilmelidir.
hüseyin okulu bırakmış geçen yine istanbuldan aradı, yani öyle söyledi suriyeye gidecekmiş para lazımmış kardeşlerini öldürüyorlarmış, dedim hüseyin KE=mc^2(1/(1-(v/c))^1/2)-1 inanmadı amk.
K=mc²(1/(1-(v/c)²)^1/2)-1
http://31.media.tumblr.co...tq8MTcb1rub6a4o1_1280.jpg
v c'ye yaklaştığında K yani Kinetik Enerji sonsuza gider.. mevzu budur.
http://31.media.tumblr.co...tq8MTcb1rub6a4o1_1280.jpg
v c'ye yaklaştığında K yani Kinetik Enerji sonsuza gider.. mevzu budur.