bugün

entry'ler (1)

babasız kızlar

güçlü hissedersin çok güçlüyüm dersin ağlamazsın aşk acısı üzmez seni güvenmezsin kolay kolay saçlarını uzatmazsın çünkü saçlarını okşıycak biri yoktur hayatında babam var ama yok 2 aylıkken iş için yurt dışına çıktı 6 ayda 6 gün gördüm hep bazen yüzünü unutursun 16 yaşındayım hani sizin şu ergen dediğiniz kızlardan sarışınım yeşil gözlü annem hep babana benziyosun der onun gibi gülüyomuşum gözlerim onun gibiymiş bazen yolda babalarına bağıran tipleri görüyorum ağız burun dalasım geliyo nedensizce belki asla istediğimi yapmadı diye kızıcak bi babam olmadı ondandır babam şuan burda işi bırakıp geldi ama alışamaıyo insan yabancı gibisin ne o seni biliyo ne sen onu ne sever ne yer ne izler bilmiyosun babalar gününde hani erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyıp babasını uyandırırsın ya ben hep ağladım o günler hiç bir zaman babamla aynı fotoğraf karesini paylaşmadım ne yalan söyliyim içimde ona karşı bi nefret vardır beni bıraktı diye belki belkide ilk aşkımın hiç bi zaman babamın olmaması yüzünden o yanımda olmadığı için hep baba sevgisini başkalarında aradım diyedir belki bilmiyorum anasınıfında babalar gününde tiyatro oynanıcaktı annem üzülmiyim diye erkek kılığına girmişti hiç unutmam belki bi babam yoktu benim yanımda ama aslan gibi bi annem vardı ben asla babam gibi olmak istiyorum demedim annem gibi güçlü bi kadın olmak istedim ben babası olmayan kızlar güçlü olurlar babası olmayan bi kızın ilk aşkıysanız sakın gitmeyin çünkü siz giderseniz arkanızda bş enkaz bırakırsınız toparlanması o kadar güç ki hayatı size toz pembe gösteren biri yok daha ne olsun be saçlarımı uzatmam ben çünkü saçlarımı okşayan tarayan biri yok olmadıda bazen okadar koyarki size isterseler sövsünler alınmazsanız ama bazen babanızı hatırlatan tek kelime gözlerinizi yaşartır. sizden tek ricam babasız bir kadını asla üzmeyin.