S
sentinel prime9 yıl önce
sözlüğe 90 lardan bir şeyler bırak
(img:#1154562)
S
sentinel prime12 yıl önce
selfie
kendi kendininin fotoğrafını çekmek demektir. istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir… devamını gör
S
skateboarding
extreme sporların en güzeli, en zevklisi. belli yaştan sonra teyzeler, amcalar seni skateboard ile gördüklerinde "kocaman adam oldun hala oyuncakla mı oynuyorsun?" diyerek dumur edebilirler. (bkz:kaykay)
S
maaş günü
çalıştığı yerden aylık ücretin bankaya yatırıldığı gündür. bazıları iş çıkışı gider ve tüm maaşı çekerek cüzdanı bir günlük de olsa şişirmenin dayanılmaz zevkiyle dolaşırlar.
S
vücut geliştiren erkekler
Kesinlikle dikkatli ve düzenli yapıldığı sürece çok iyi bir vücuda sahip olacak erkektir. ama bir benim mi çevremde bu tipler var bilemiyorum. vücut geliştiren kişilerde bir ego patlaması oluyor. ha illa ki olacak ama kendini kasıp yürümeler bir hava… devamını gör
S
habersiz çekilen fotoğraflar
poz verilen fotoğraflardan daha şıktır. Genelde daha fazla mimik ve ifade barındırırlar, göze hoş gelirler. Objektife bakınca her şeyin büyüsü bozuluyor, fotoğraf soğuklaşıyor sanki.
S
sentinel prime13 yıl önce
the avengers filmindeki dönerci
yenilmezler `the avengers` filminde cast bittikten sonra tüm süper kahramanların yemek yemeye gittikleri dönercidir. iron man, filmin son sahnelerinde arkadaşlarına ''sonrada dönerciye gidelim, hiç yemedim ama denemek istiyorum'' demişti. çok şaşırmı… devamını gör
S
sentinel prime13 yıl önce
final fight oyununda ringi iki hakla geçmek
An itibarıyla 22 senelik olan eski bir atari oyunu olan `final fight `de ring denen ikinci bölümü `haggar` karakterini seçmeden `guy` karakteri ile zor ama heyacanlı yöntemi seçerek oynama durumudur. Zamanında bu oyunu `arcade`ler de oynayanlar bunun… devamını gör
© copyright 2005 - 2026