bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- ben geldim naneler6
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- sözlükteki kavganın amacı5
- deccal'in sozluge gelmesi7
- arap gel oğlum5
- aşık olmak2
- yarası olan gocudur5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam3
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- suca suruklenen cocuk7
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- aslan3
- sokak köpeği3
- futbol11
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- liseliler için uyku vakti3
- temmuz6
- allah4
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- çingene2
- burhaniye6
- yorgun mermi13
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- vincent van gogh5
- adanalı3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- arka sokaklar3
- çare sarıgül5
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- 26 temmuz 2026 karlsruher sc inter milan maçı2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- kemoşların genel özellikleri4
- türklerin en başarılı olduğu spor3

kendi kendininin fotoğrafını çekmek demektir.
istersen kendini kıyafetlerinle çekersin, dudaklarını ördek gibi büzüştürüp çekersin, çıplak çekersin, ki amerika'da kendini çıplak şekilde çekip bunu kız ya da erkek arkadaşına göndermek çok yaygın. bir… devamını gör

extreme sporların en güzeli, en zevklisi. belli yaştan sonra teyzeler, amcalar seni skateboard ile gördüklerinde "kocaman adam oldun hala oyuncakla mı oynuyorsun?" diyerek dumur edebilirler.
(bkz:kaykay)

çalıştığı yerden aylık ücretin bankaya yatırıldığı gündür. bazıları iş çıkışı gider ve tüm maaşı çekerek cüzdanı bir günlük de olsa şişirmenin dayanılmaz zevkiyle dolaşırlar.

Kesinlikle dikkatli ve düzenli yapıldığı sürece çok iyi bir vücuda sahip olacak erkektir. ama bir benim mi çevremde bu tipler var bilemiyorum. vücut geliştiren kişilerde bir ego patlaması oluyor. ha illa ki olacak ama kendini kasıp yürümeler bir hava… devamını gör

poz verilen fotoğraflardan daha şıktır. Genelde daha fazla mimik ve ifade barındırırlar, göze hoş gelirler. Objektife bakınca her şeyin büyüsü bozuluyor, fotoğraf soğuklaşıyor sanki.

yenilmezler `the avengers` filminde cast bittikten sonra tüm süper kahramanların yemek yemeye gittikleri dönercidir. iron man, filmin son sahnelerinde arkadaşlarına ''sonrada dönerciye gidelim, hiç yemedim ama denemek istiyorum'' demişti. çok şaşırmı… devamını gör

An itibarıyla 22 senelik olan eski bir atari oyunu olan `final fight `de ring denen ikinci bölümü `haggar` karakterini seçmeden `guy` karakteri ile zor ama heyacanlı yöntemi seçerek oynama durumudur. Zamanında bu oyunu `arcade`ler de oynayanlar bunun… devamını gör