bugün

entry'ler (5)

türkçe rap

Türkçe rapi arabesk rapten ibaret sananların iğrenç, gereksiz, anlamsız, dandik gibi sıfatlarla tanımladığını gördüğümde çıldırdığım, ayrıca hayranı olduğum müzik türü. O kadar geniş bir kültür ki arsız beladan ibaret sanmanız hayli üzücü.

sözlük yazarlarının evlenmek istediği tip

185 boylarında, dövmeli, mümkünse esmer veya koyu kumral, biraz fitness geçmişi de olsun dediğim erkek kişisidir. Galiba dünya üzerinde olmayan birini arıyorum. Bir anlık mutluluktur umutlanmak umutlara.

birine sarılmak istemek

Güneşsiz havalarda içime oturan duygu alıcağını düşündüğüm eylemdir. Sanki böyle buram acıyor gibi oldu şimdi. Bu acı geçiyor mu? Ya arkadaşça sarılalım gel hadi gel. Sebebinin kendimizi güçsüz hissettiğimizde güçlü bir erkeğe ihtiyaç duyuşumuz olduğunu düşünüyorum.

rus klasiklerini okumuyoruz kampanyası

Abi manyak mısınız? Rus klasikleri okunmayınca Rusya krize mi girdi, Rusyasu tuvalette ağlıyor mu şuan? Kitap okumak istemeyişinize bahane aramayın rica edicem. Okuyanları da yolundan çevirmeyin.

milliyetçi kız vs komünist kız

Arkadaşlar bana kalırsa -ya ben siyaset yapmam kusura bakmayın- diyen kız yarışmayı alıp çekilsin. Kız dediğin neden siyaset yapsın. Biz makyaj falan yapsak kabul olmaz mı?
© copyright 2005 - 2026