entry'ler (1)

ülkenin boka batması

Bakınca gördüğüm ancak tasvir edemediğim durum şudur ki bu ülkenin bir yere battığı yok ayfon alamıyoz, pii sii toplayamıyoz, cep telefonumda internet paketi bitti intihar edecem gibi söylemlerde bulunan sözüm ona gençlik taifesinin battığıdır.

Ekonomik olarak bakanlara bakıyorum ağlayıp sızlanıyorlar arkadaş iki el bir baş içindir kalk çalış dediğinde bu paraya çalışılır mı deyip burun kıvırıyorsun o işe bir başka kişi talip olduğunda yada adam suriyeli çalıştırdığında vay efendim benim gencim aç geziyor safsataları yazık ya size gerçekten üzülüyorum...

Neymiş efendim "atama bekliyoz biz" anca bekleyin zaten devlet gelecek size de bakacak oldu siz sadece bekleyin tufeyli güruhu kalk git üret yap icat et çalış yok olmaz devlette öğretmen olacam mühendis olacam... bu ülkede herekese ihtiyaç var kimileri mühendis olacak kimileri doktor kimileri prof bilmem ne kimileri de eczacı, kimileri oto kaporta ustası, berber, boyacı, çöpçü vs. olağan olan şeyleri bırakın televizyonda gördüklerinize aldanmayın çalışın üretin...

Son olarak Atam M. Kemal Atatürk'ün bu sözünü kaç kişi yerine getirebiliyor???

Türk Övün Çalış Güven...