bugün

entry'ler (447)

barcelona vs diyarbakır

Entrylerden birisinde "barcelona ispanya bayrağı altında yaşamaktan gurur duyar, kendisini ispanyanın bir parçası olarak görür ve ülkesini ileriye taşımak ister." Yazılmış ancak katalunya ezici bir farkla ayrılmak isteyen insanlarla dolu. Kaynak: https://en.m.wikipedia.or...n_independence_referendum

Tabii ki benzerlikleri farklılıkları vardır ama önce verileri doğru vermek gerek.

tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi

Kantırda bile ak-47 den headshot yedin mi gidiyorsun. Tek açıklaması, demek ki kafası yokmuş. Evet.

müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması

Güldüren tespit. Ortadoğu'da illa bir gelişmiş ülke arayan tipler israil'e baksın ve gelişmişlik nedir görsün. Sonra da buraya öğrendiklerini tekrar etsin.

185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak

Sesli güldüren tespittir. En az 175 boyundaki Ruslar Ukraynalılar bu tribi atmıyor siz kimsiniz la. Evet.

hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması

sesli güldüren iddia. hiç mi müge anlı, esra erol filan izlemiyorsunuz la. evet.

muharrem inceye oy atacak yazarlar veritabanı

Kimdir nedir bilmem ama muhalefet olmadıkları kesindir, bu net. Evet.

sözlük kızlarının fotoğrafları

Hangi programla yapılıyor hacım bu?

anlaşmayı bozdın

Tam olarak şu şekildedir:

--spoiler--
"ben sana çocuğa kefilim demiştim, bir mesele olursa benimle konuşmalısın demiştim. sözünü tutmadın, çocuğu öldürdün.. olmadı. anlaşmayı bozdun!" (Demircan o sırada korkudan it gibi titremektedir ve titremesi eşkıya'nın kafasına bir el sıkması ile kesilir)
--spoiler--

Edit: düzeltme için 0 0 7'ye teşekkürler.

panik atak tarzı hastlığı olanlar baksın

Adam gibi başlık açsaydın adam gibi cevap yazardım ama yazmıcam. Gerçi sözlüğün formatını modlar sallamıyor ben mi sallıcam. Evet.

bakire olmayan sözlük kadınları

Orta Doğu'da sıradan bir konu. Evet.

geliyor kılıçdaroğlu

(bkz: ben kemal geliyorum)

23 yaşındayım kendi eczanemi açtım peki ya siz

Yks de ilk 1000'e giren birisi Yeditepe bile olsa eczacılık yazmayacağı için serin hikayedir. Ha ilk sınavı kastedip ikinci sınavda sıçtı ise bilemicem. Evet.

ben kemal geliyorum

(bkz: hem yatakta hem seçimde söylenebilecek söz) başlığını ilk gördüğümde aklıma gelen cümleydi, tek benim aklıma gelmemiş olacak ki başlığın ilk entrysinde bu bakınız var. sesli güldürdü. evet.

akplisin yani

karşı taraf birazcık adam ise karşı tarafı utandıracak cümledir. tartışmaları kökten sonlandırıcı özelliği vardır. evet.

ince yi destekleyene oyları bölüyor diyen y chp li

ülkede halen demokrasi olduğunu sanan ılık götlü emtiaları bize göstermiş chplidir. kime verirsen ver sikimde değil ama senin cehaletin benim yaşamımı etkiliyor, bunu anlıyorsun di mi? mansur diyordunuz ekrem diyordunuz, adamlar kılıçdar'ı destekliyor ve onun için meydanlarda oy isteyecek. madem o adamların peşinden gideceksiniz, adamları dinlesenize işte. parlamenter rejime geçilsin kılıçdar'ın da diğerlerinin de hesabı sorulur.

ince yi destekleyene oyları bölüyor diyen y chp li

94'te malum şahsın muhalefet kavgası esnasında nasıl aradan sıyrılıp belediye başkanı olduğunu bilen, bazı beynini siktiklerime kapak olmuş chplidir. ve evet, kılıçdaroğlu = erdoğan diyorsan akplisin yani lafını da dibine kadar hak edersin. bir de büyük oyun gören versiyonları var bunların ahaha. yandaşıyla muhalefetiyle siz akp'yi köküne kadar hak ediyorsunuz. evet.

sözlüğe bu gece meme atılmaması

bana bu akşam gelen memeyi atabilirdim ama gerek yok böyle hareketlere. evet.

erling braut haaland

biz zamanında messi ronaldo için maç başı gol ortalamasıyla oynuyor bunların rekorunu kimse kıramaz diyorduk bir jenerasyon sonra daha iyisi geldi. müstakbel goat.

üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek

üniversite 3. sınıf terk. evet.

sözlük karması

Benim için pek bir değişiklik olmamış. Cizgimi bozmamissam herhalde. Evet.