bugün

entry'ler (653)

gerdekte korkudan bayılan türbanlı

ilk deneyimde heyecanlanan kişidir.

cumartesi günü bile çalışan insanlar

aldığı üç kuruş artsın diye uğraşan insanlardır. bir arkadaş maaşının yarısından çoğunu kiraya veriyor mesai olsun da gidelim diyor adam.

anadoluda kadınların nadiren bekar kalması

iç anadoluda ben çok az gördüm büyümüş bekar olup ailesiyle yaşayan kadın. çalışan ve okuyanlar bekar onlar bile evleniyorlar eninde sonunda. bence bu insanların kendi fikirleri yok ve korkaklar.

lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı

helaldir. afganlar bile yapıyor.

sucuklu yumurta

sevmem mide yakar ağırdır. sucuk zaten çok ağır gereksiz bir gıda.

tişört giyen türbanlı

seksidir. bir de olgundu bu karı ne sikişir hayal edemiyorum.

hayatı güzelleştiren ince detaylar

şarap ve müzik.

besim tibuk

keşke iktidara gelse dedirtir.

sözlük yazarlarının şu an yaptığı şey

cin sikiyorum.

yazarların özlediği şeyler

eski günleri özledim. şimdi önümüzde yeni fırtınalar var sıkı durmamız lazım.

covid

bir kere oldum çok kötüydü. sürekli ateşim çıkıyordu.

gecenin şarkısı

https://youtu.be/HtVj7S7FpZA?si=CugTF1F8lbxW9PnY

recep tayyip erdoğan

reis ölene kadar başkan.

rdr 2 senaryosunu türkçe dublaj olarak seyretmemek

abi dil bilen sadece sen değilsin dedirtir. evet reis çok şey kaybediyorlar ama bir sürü imkan var oturup dil öğrensinler çok kolay zaten. akademik dil mi kullanılıyor sanki oyunlarda basit ingilizce var. sadece bu oyun değil dil yoksa hiçbir oyun sarmaz. türkçe oyun oynamam orijinalliğini bozar.

adaletsiz adalet sistemi

Bıktırmıştır. Canımıza tak etti her zaman endişeliyim acaba şu işte ne çıkacak diye. Namuslu insan aramak samanlıkta iğne aramak gibi oldu. Hakkımızı istiyoruz fazlasını değil insanca yaşamak istiyoruz.

asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar

Bizim burada zaten yirmi bin kiralar neyin kafası bu dediğimdir. Köy gibi yerlerde bile on bin.

hulusi akar

Yeminle sabah sebepsizce aklıma geldi. Güvenlik görevlisi olması gerekirken general olan akpli asker.

sevismek

Anakonda gibi bir kadını sardıktan sonra hunharca öpmektir. Belden sarılmak ayrı zevkli oluyor.

en sevilen video oyunları

Gta 5,far cry, assassian creed, dying light, battfield, cs bence en iyi oyunlar bunlar.

assassin s creed odyssey

En güzel oyunlardan birisi benim için açık dünyası tarihi manzaraları harika.