bugün
- sözlük kızlarının kekleri17
- yesene beni diyen kız8
- dantelli sütyen takan erkek5
- 2026 sonbaharında izmir3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- joseph weber2
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- palamut6
- sözlük kızları dertleşiyor3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- ghost rider5
- artı oy alamama krizine girmek3
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- anın görüntüsü21
- dindarların çoğunun fakir olması2
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- vombatların kakasının küp şeklinde olması3
- sabahları sevilen şeyler10
- zalbert ramstein8
- sözlükte ne değişti6
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- ben basit bir insanım5
- yahudi düşmanlığı4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- cumartesi kahvaltısı5
- akçe2
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- sudekiray2
- queen feristah15
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- amerikan küfürleri3
- aşk6
- ekşi sözlük8
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- evliliği zorlaştırmak3
- keki haddinden fazla kabaran kadın2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- gocu34
- hava su ateş toprak3
entry'ler (16)
korkaklar bence kadını gibi.
intikam almaz bedel ödetir. kasmaz. zamanını bekler. o yüzden asildir zaten. akrepten intikam aldım gıkı çıkmadı diye övünende en fazla dedikodusunu yapıp kötülemeye çalışmıştır. tabii bir akrep bunu da unutmaz. zamanı gelince misliyle ödetecektir.
Akrebe deli divane aşık olursun aslanı sadece sex için yanında tutarsın.
Heryerde akrep, yatakta aslan. Net
(aslan gibi çirkefle akrep gibi asil bir kadın nasıl kıyaslama yapılır ayrı bir saçmalık zaten)
Başlığı çıkarıp, aslan savunanlar ya aslandır ya da aslanın git benim için güzel seyler yaz karizmamız dağılmasın diye tuttuğu arkadaşlarıdır büyük ihtimal zaten.
Heryerde akrep, yatakta aslan. Net
(aslan gibi çirkefle akrep gibi asil bir kadın nasıl kıyaslama yapılır ayrı bir saçmalık zaten)
Başlığı çıkarıp, aslan savunanlar ya aslandır ya da aslanın git benim için güzel seyler yaz karizmamız dağılmasın diye tuttuğu arkadaşlarıdır büyük ihtimal zaten.
Akrep burcu kadınının bir tık alt modelidir. Disiplinli, kuralcı soğuk görünümlü ama yakından sıcacık ve çok güzel bir yüreği vardır. Karakterlidir.
isminiunutanadam akrepler için önce düşmanını alt etmeden ve öldürmeden bırakmaz demiş ama ondan sonra kimseyle uğraşacak enerjisi kalmaz demiş. zavallı isminiunutanadam ve zavallı aslanlar :D bu ne çelişkidir. akrebi yakından tanımayan sıcaklığını şevkatini merhametini göremez. o herkese değil sadece belirli kişilere sıcaktır akrep kadını. çevresine ateşten çember yakılıp enerjisi biter demişsin ama akrebin çevresine ateş yakılırsa kendisini sokup öldürür. akrebin enerjisi bitmez sadece canı oyun oynamak istemez ve oynamaz yoksa herşekilde akrep kazanır yeterki oynamak istesin. ayrıca akrep burçları akreple değil kartalla sembolize edilir. yani yırtıcıdır. yırtıcılığıyla göklerden gelip aslanın ensesine çöktüğü zaman aslanın parçalayıcılığı pek bir işe yaramaz. hee aslan kalitesini akrebe özenip taklit ediyorsa bu akrebin kalitesidir. başkalarını taklit etmeyen aslan görmedim hehehe. hele ki taklit edilen bir akrep kadınıysa aman aman diyorum o ne güzel akrep kadını. velhasılı kelam; aslan kadınlarında özentilik ve taklitle başkalarından topladığı parçalarla karakter yaratmaya çalışan ucube bir karakter gördüm. taklit ettikleri kadınlarda genelde akrep kadınları olur zaten kıpss :D
akrep kadınıyla aslan kadınını bir tutup bir de aralarında kıyaslama yapmak mı :D saçmalık. akrep kadını oğlak dışında hiçbir burçla kıyaslanamayacak kadar zirveyi oynayan bir burçtur. zaten mükemmellikte zirveyi akrep ve oğlak berabere oynar. aslanın gücü yetmez akrebe ulaşmaya. sadece rol keser kraldan çok kralcılık oynar. aslan kadını aslında eziktir. hele bir ortamda onu rezil edip egosunu söndürdüğünüzde adeta miyav miyav bir kediye dönüşecektir. hatta sinirden ve üzüntüden intihar etmeyi bile düşünür. zavallı kedicikler. miyav miyav :D
Bir akrep kadını etmez. Akrep kadininin tirnagi bile olamaz hatta.
Kaliteli ve çekici kadınlardır. Ayrıca çok asil ve çok güçlüler.
ne olur baharlarımı bırakın bir süre daha tanıdık değil bana güz.
en çok yakışıklı çıkan erkekler burcudur. bu erkeklerin gözleri güzeldir. tabi haritasında farklı konumlar varsa bu tip özellikler farklılık gösterebilir. sorumsuz ve pasaklı olduklarına dair haklarında söylentiler vardır ve bu maalesef ki doğrudur. arkasını dağıttıklarını toplayacak birilerini isterler ve genelde annesi vardır ve arkasını hep annesi toplar. dalgalı, oldukça karmaşık ve dengesiz ruh halleri vardır. aniden üzülebilirler ve neye üzüldüklerini asla bilemezsiniz çünkü içlerinde yaşarlar anlatmayı sevmezler. ruh hallerinin böyle karmaşık olmasının nedeni de budur. anlatmadan anlaşılmayı beklerler. anlaşılmadıklarında ise ruhlarında daha da gelgitler ve karmaşalar yaşarlar. ve bu hep böyle sürüp gider.
6 yaşımdır. ilkokula başlamadan önce ki hayatımdır. babamla daha fazla oyunlar oynadığımız zamanlardır.
anavatanı orta meksika olan defnegiller familyasına ait olan bir ağaç ve bu ağacın meyvelerinin adıdır. ayrıca bu meyve timsah armudu diye de tabir edilir.
katıldığımdır ama normal derecede olanı fazlası değil.
Duruşuna ve sesine bayıldığım kadın Sezen Aksu'dan - Son Bakış.
Allah gani gani rahmet eylesin dediğim Cumhuriyetimizin kurucusu ve benzeri olmayan LiDER!
çok üzüyorsun kendini. Kendini üzmeyi hemen kes ve mutlu olmaya bak.