bugün
R
rakamsal7 yıl önce
sevgili moderatörler
Sevgili moderatörler. Derdimi size anlatmak isterdim ama koyduğunuz kuralları duruma göre işletip duruma göre işletmediğinizi bizzat deneyimlediğim için buradan yazmak ihtiyacı hissettim. Son günlerde her başlık açıldığında yaptığınız haksızlığı, te… devamını gör
R
rakamsal9 yıl önce
isla kjaer skrtel x
(bkz: ffp) (img:#1485301)
R
rakamsal9 yıl önce
donan arkadaşınız karınızla sevişsin mi
2004-2005 ) yılı olması gerekiyor tam bilmiyorum . sabah gazetesinde çıkan haberde dağda donmak üzere olan bir arkadaşınızın kan dolaşımının hızlanması için tek çare sevişmesi ise, karınızla sevişebilir mi? soru aynen budur. şu kriterlerin altı … devamını gör
R
rakamsal9 yıl önce
tetikli dondurma kepçesi
çocukken çok özel bir şey sandığım, az önce fiyatının 15 tl olduğunu öğrenince şaşırdığım ticari alet. (img:#1485258)
R
rakamsal15 yıl önce
fener paranoyaları
tipik fenerli paranoyalarıdır. bütün takımların sadece onlara düşman olduklarını düşünürler ve şampiyonluk rakiplerine bütün takımların yattığını kendilerine karşı köpek gibi oynadıklarını düşünür bu garipler.
R
rakamsal15 yıl önce
alkol içerken fotoğraf çektiren cumhurbaşkanı
abartanları vardır. http://galeri.uludagsozluk.com/g/alkol-i%c3%a7erken-foto%c4%9fraf-%c3%a7ektiren-cumhurba%c5%9fkan%c4%b1/
R
rakamsal15 yıl önce
guti nin götü
fena halde kaşıntı halindedir. (img:#32871)
R
rakamsal15 yıl önce
robson de souza robinho
eski santos'lu yeni real'li 1984 doğumlu brezilyalı forvet oyuncusu.kanımca topla yaptığı hareketleri dünyada sayılı futbolcu yapar.topla uçarcasına ilerler bu kardeş ama zaten öyle olmak zorundadır çünkü çok zayıf bir fiziği olduğundan pek dayanıklı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026