bugün

entry'ler (330)

menzil şeyhinin çakarlı aracı

Kimin ne olduğuna bakmayacaksın yanlış yapıyorsa gerekli yasal işlemi uygulayacaksın.

nicola tesla yı elektrik çarpmışmıdır

Elektrik değil ama vefasızlık fena çarpmış.

menzil şeyhinin çakarlı aracı

Bu ülkede kimse her hangi bir ayrıcalığa sahip değildir. Cezayı da yazacaksın gerekirse aracı trafikten men edeceksin.

neyzen tevfik

ekmek herkese yetecekti aslında.
tarlaya karga dadandı, ambara fare, fırına hırsız, memlekete harami.
geldikleri gibi gitmediler, kimi itini bıraktı kimi bitini kimi de piçini.
yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değildi.

emek hırsızları

Bu ülkede birileri çalışır bir başkası çalar. Hep böyle olmuştur.

hiç param yok açım

Parası çalınmış olabilir *

asgari ücretli biriyle evlenmem diyen kız

Merak etmeyin evlenmiyor zaten. Gelir adaletsizliğin olduğu bir ülkede birileri devleti söğüşleyerek en lüks yatlarda dünya turu yaparken asgari ücretli o ücretin üzerine bir asgari ücret eklemeye çalışıp yaşamaya çalışıyor.

olası istanbul depremi

En kısa sürede unutuldu *

para kazanmanın nadir yolları

Birileri para kazanmanın nadir yollarını ararken bir başkaları devletin tüm imkanlarını kullanarak garajlarında son model araba koleksiyonu yapıyor. Bir de üstüne üstlük bu insanları savunmakla kalmıyor kendini bu tür insanlar için heder ediyor. Maalesef çelişki burada başlıyor.

ekrem imamoğlu

Siz beni anlamadınız. Benim ne partim olur ne de savunacağım kişi olur. Diyorum ki kim ne hata yaptıysa hesap versin. Bu a veya b parti hiç önemli değil.

partizanlık

Bu uğurda kafayı yemiş insanlar mevcut. Bırak aq neyi savunuyorsun git hayatını yaşa. Hiç kimse için değmez.

ekrem imamoğlu

Kimse bizim babamızın oğlu değil. kim ne yanlış yapıyorsa adalet önünde hesap versin. Hiç kimse zerre umurumda değil.

Aynı şeyi sizler söylebiliyormusunuz?

kisinin 17 yasina verecegi ogut

Öğüt vermek son derece yanlış. Bırak eğriyi doğruyu kendi bulsun.

ekrem imamoğlu

Valla ne olduğu beni zerre ilgilendirmiyor. Şayet bu devleti yolsuzlukla zarara uğrattıysa adalet önünde hesap vermeli ve siyaset yasaklanmalı.

celal şengör

Kafası bilimden çok her şeye çalışıyor. Kendisinden bilim adına bir şey göremedik.

sözlük yazarlarının sesleri

Önemli değil. Size bir şey olmasın *

partili olmak

Gereksiz bir eylem. Kafamı boş işlerle meşgul edemem.

halifelik bitti

içi boş olsa da bir sembolik olarak kalmaya devam eder.

izalotör goymuşsunuz evet

Yeni bir yasa ile deprem riski yüksek olan yerleşim birimlerine en fazla beş kat izni verimeli. Ve kentsel dönüşüm projesi hız kazanmalı. Dünyanın sayılı megakenti olan istanbul’un imarı allallak bullak. çarpık kentleşme almış başını gitmiş.

kafayı hintli gibi sarıp gezmek

Saçları da uzundur bunların *