bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı22
- mazotun 100 lira olacağı tarih11
- ılık su içen erkek8
- viski kola10
- pipet kullanan erkek8
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- g i l d e d l i l y12
- eski bölümleri izlenilebilen spor programı5
- sözlükte 15488 gammaz olması5
- türkiye'nin en kuzeybatısının edirne olması2
- tora'ya göre rab yeryüzüne indi konuştu3
- ekonomi çok iyi7
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- mazotun litresi 96 lira13
- duman avcıları4
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf7
- spor yapmayan erkek7
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz24
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek4
- ölmeden önce kimlerle beraberseniz3
- dram filmi seven erkek5
- ferrariye lpg taktıran barzo3
- hamas18
- çocukken yapılan ahlaksızlıklar4
- gokyuzunun silinen rengi16
- true ve süperego3
- internette tanışılan kızın gerçekte maymun çıkması6
- aşk7
- palamut3
- ezgi yen2
- naruto dayi4
- düğünde kılıç kemeri isteyen kadın6
- burcunu açıklamayan insan18
- sizi görünce saçıyla oynamaya başlayan kız3
- bu saatte hamburger yenir mi10
- seninle böyle olabilirdik7
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- fenerbahçe yi kurtarma planı6
- banka faizi5
- 150 boyuyla kavvam erkek arayan türbanlı3
- yazar isimlerinin tersten yazılışı2
- teomancalmasur5
- baba parasıyla hava atmak3
- mansur yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali5
- ayran içen erkek2
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı27
- evrenin neyin içinde genişlediği sorusu4
- tanışılan kızın isminin melahat çıkması2
- türkiye muharip gaziler derneği5
entry'ler (26)
bensiz ne b*k yersin bilemem ama ben sensiz öyle kızları götüreceğim ki pişman alacaksın. Tabi hiç biri yapılmaz her akşam düşünüp ağlanır.
en çok küfür edilen insanlar. Kulakları acayip çınlıyodur. Tamamen gösteriş.
Hiç yeteneği olmadığı için böyle bir yol seçen erkektir. genelde tek amacı gece orada burada takılıp aptal kızlarla sevişebilmektir.
Olması tüm Türk vatandaşları tarafından istenmemesine rağmen büyük olasılıkla olacak bir proje. Bundan yıllar önce tamamen hayal gibi görünen fakat başımızdaki liderlerin kendi çıkarları uğruna yapmayı planladıkları projedir. Ne kadar istemesek de olması muhtemeldir. Bunun sonucunda da savaşıp hayatını kaybeden askerlerimiz, korucularımız gibi halk kahramanlarının kanı boşuna dökülmüş olacaktır.
imkansız diye bir şey yoktur. imkansız korkakların kendine siper olarak kullandığı dayanıksız bir duvardır. Bana kalırsa zoru yaparım imkansız sadece zaman alır.
tamamen yanlış ve saçma bi düşünce. Insanların düşüncesine saygı duyuyorum ama bu kadar ülkenin katıldığı bi yarışmaya bu kadar bencilce bir yorum yapılması kötü olmuş.
yeteneklidir. Sevincini sevgilisiyle paylaşan adamdır. Kraldır.
yüzsüzlüğün daniskasını yapmış olur. Bu gibi durumlarda yere yatın ve ölü taklidi yapın.
içten gelen ve çıkarması kolay olan seslerin bütünüdür. Hoca, birader, alo, kardeşim, hoop ve benzeri.
yaz, kış sobası tüten evin olduğu resimlerin olmazsa olmazı köşeye çizilen çeyrek porsiyon güneş. Her çizdiğim resimde olurdu.
çocukluğumun en güzel çizgi filmiydi bence. Bayılırdım. Hiç kaçırmazdım, en azından ben öyle zannediyodum. Güzel çizgi filmdi artık öyle çizgi filmler yok. Nerde o eski çizgi filmler?
dünyadaki en büyük cenabetliktir ve intihar sebebidir. Ben olsam kendimi 24 yerimden bıçaklar, tecavüz eder, gelinlik giydirip, otoban kenarına atardım.
samimidir, candır. Aile hekimidir zaten o yoksa bu kadar samimi olmaz.
söyleyende inananda hard maldır. sonucu belli olan bi film bu. Siz nah sadece uyursunuz.
nedenine göre değişir ama gerçekten seviyorsan asla vazgeçmezsin, geçemezsin abi, biz bulamıyoruz sen vazgeçiyosun oldu mu hiç?
abazalığın geldiği son noktadır. Tabi iyi niyetli insanları da düşünürsek, çok ucuz yoldan ısınma ihtiyaçlarını gideriyorlar.
içtendir, samimidir, doğaldır abi. bu zamanda hangimiz arabayla gidiyoruz?
yıllardır süren ve benim akıl erdiremediğim çok saçma bir olay. ne kadar istisnaları olsa da genelde durum hep böyledir
hayatında etmediğin kadar küfredip, sövmektir. ne zaman geleceği belli olmayan lanet olası bir durumdur.
öğrenciye, koyduğu halde belli etmemeye çalışılan durumdur. etraftakilere dalga geçerek şuna bak amk hatırlamadı demektir. içten içe üzülmek kahrolmaktır.