bugün
- gammazı ispiyoncu sanmak13
- merfulu gitmesin kampanyası15
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- gammazlar ve biraderler arasındaki kirli ilişki10
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor12
- kız nick altı meriçleri8
- beni seven yazarlar10
- apoya küfür edince kuduran kürtçü7
- arabayı yavaş süren tipler13
- nervio moderatör olsun kampanyası10
- öykü serter8
- evli erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi5
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay14
- ismet inönü hain midir sorunsalı5
- hatırladığınız en eski anı7
- yakışıklı erkeklerin gay olması10
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak6
- gammazlar adam mıdır sorunsalı6
- debe'nin nick altı entry dolması7
- gammaz yazarlar lokali5
- bırakın kavgayı maç başlıyor5
- sözlük yazarlarının çayları11
- uludağ sözlük için öneriler8
- sanat sepet tayfa5
- liseden arkadaşlar6
- kızların kıvırcık saçlı erkeklere olan zaafı5
- gammaz olmayı bir halt sanmak3
- yapay zeka moderatörü5
- ismet gürbüz5
- arkadaşlar moderatör oluyorum5
- cuheyman el uteybi4
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- 20 ağustosta boşalma davam var4
- aslan eti2
- queen feristah9
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler5
- uludağ sözlük paradoksu2
- tamer karadağlı5
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- erkek karısına itaat etmelidir3
- arkadaşlar bu arada ben de gammazım3
- online yazarlar neden yazmıyor11
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- birader beyler birader baylardır2
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- şarj başlığını ayrı satalım2
- tahsildaroglu peyniri3
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- gammazların çok kötü insanlar olması2
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
entry'ler (6)
soma fm'in (manisa değil; san fransizco merkezli olan) country ve blues kökenli şarkılar çalan radyosu. acılı yemekler yerken havaya girmek isterseniz deneyebilirsiniz.
nem önleyicidir aslında. su itici diye de tarif edilebilir. isminin açılında bu var zaten: water displacement. 40 da kırkıncı denemede ideal formülü buldukları için isminde yer bulmuş. kullanım alanlarını su ve nem' den uzak tutar; asıl olayı budur.
arch linux çatallması gnu/ linux dağıtımıdır. rolling release denen devamlı güncel kalma, devamlı son sürüm olabilme özelliğine sahiptir. kanaatimce xfce versiyonu hem stabillik bakımından hem de özellikle eski bilgisayarlar için sistem kaynaklarını verimli kullanması bakımından idealdir.
en iyi guard köpeklerinden biridir. 1,5 yaşında dişi bir rottweiler' a panel çitle çevirdiğim bahçemde bakıyorum. günde en az iki kere yürüyüşe çıkartmak şart. böylelikle hem spor yapmış oluyor hem de yaşadığı yere pislememiş oluyor. çok zekiler komutları çabuk öğreniyorlar. benimki çok sevecen sevgi arsızı bir şey. şu ana kadar yaklaşıp seven hiç kimseye karşı saldırgan bir tutum sergilemedi. bunun dışında sen yaklaşıp sevmek yerine vurmaya çalışırsan onun da sana karşılık vermesi sanırım onları saldırgan yapmaz. en azından siz de kendinize karşı yapılan bu tür hamleleri hoş germezsiniz sanırım.
2009 modelini yaklaşık bir yıldır kullandığım efendi görünümlü serseri arabamdır. çok yakar, parçası pahalıdır ama o yol tutuş ve güvenlik hissine değer dersiniz.
yakın zamanda ikinci abonelik aldığım internet servis sağlayıcısıdır. türkiyenin büyükşehir olmayan küçük bir ilinde yaşıyorum. iki aboneliğimde de ne abonelik başlatmada sıkıntı yaşadım ne de aboneliğim sırasında hız ve hattan düşme gibi sorunlar yaşadım. sadece ikinci abonelik hizmetimde bir internet kesintisi yaşadım. onda da online destek hattına bildirimde bulundum aynı günü eleman yollayıp çözdüler (3-4 saatlik bir kesinti yaşamış oldum). vdsl modem kullanıyorum. alabileceğim maksimum hız 35 mbps; aldığım hız 24 mbps (tabii bu sizin bina için kablolama niteliğiniz, santrale uzaklığınız vesaire ile de alakalı). kısacası ben geneel olarak memnun kaldım ve tavsiye ederim.
davet linki: https://turk.net/p/oyb47xx48gri/
davet kodu: oyb47xx48grı
edit: davet linki ve kodu eklendi
davet linki: https://turk.net/p/oyb47xx48gri/
davet kodu: oyb47xx48grı
edit: davet linki ve kodu eklendi