O
orkino12 yıl önce
adana demirspor
şimşekler diye adana bıçkınlarından oluşan bir gurubu olan takımıdır. adana spordan daha fazla taraftarı vardır. efendim fazlasıyla sinir stres sahibi olduğunuz vakitlerde stres atmak amaçlı maçlarına gitmek vaciptir. akla hayale gelmeyecek küfürleri… devamını gör
O
orkino12 yıl önce
turbeyler
turuncunun tur u ve beyazın bey i ile ortaya çıkan `adanaspor`luların mahlası. ayrıca yıllar önce birleştirilen 3 taraftar grubunun ortak kararıyla adanaspor taraftar grubunun ismi olmustur.
O
orkino12 yıl önce
bayern münih in yeni forması
O
orkino12 yıl önce
adanaspor
artık var olmayan uzan-zede bir futbol takımı
O
orkino12 yıl önce
adana portakal çiçeği karnavalı
polislerin içki standlarını topladığı karnavaldır.
O
orkino12 yıl önce
büyüksaat
ziya paşa tarafında yapımına başlatılan ve 1882 yılında abidin paşa zamanında bitirilen adana'nın tarihi saat kulesidir.osmanlı döneminde yapılmış en uzun saat kulesi özelliğini taşır 32 metre özelliğiyle.aynı zamanda bulunduğu semte ismini de veren … devamını gör
O
orkino12 yıl önce
büyüksaat
ziya paşa tarafında yapımına başlatılan ve 1882 yılında abidin paşa zamanında bitirilen adana'nın tarihi saat kulesidir.osmanlı döneminde yapılmış en uzun saat kulesi özelliğini taşır 32 metre özelliğiyle.aynı zamanda bulunduğu semte ismini de veren … devamını gör
O
orkino12 yıl önce
adanaspor
O
orkino12 yıl önce
adanaspor
O
orkino12 yıl önce
kendini dev aynasında gören adamın sonu
O
orkino12 yıl önce
kendini dev aynasında gören adamın sonu
O
orkino12 yıl önce
adana da kime oy vereceğini bilememek
malesef içinde bulunduğum durum. tam olarak şöyle; **akp'den nefret ediyorum ve seçimlerden tek isteğim, akp gitsin de kim gelirse gelsin ve rahat bir nefes alalım. **tatava yapma, bas geç olayını mantıklı buluyorum ve desteklemek istiyorum. **ada… devamını gör
O
orkino12 yıl önce
adana da kime oy vereceğini bilememek
malesef içinde bulunduğum durum. tam olarak şöyle; **akp'den nefret ediyorum ve seçimlerden tek isteğim, akp gitsin de kim gelirse gelsin ve rahat bir nefes alalım. **tatava yapma, bas geç olayını mantıklı buluyorum ve desteklemek istiyorum. **ada… devamını gör
O
orkino12 yıl önce
yalnızlık kapıdan girse verilecek tepkiler
bi' bitmedin amk.
O
orkino12 yıl önce
15 mart ak parti adana mitingi
Aman allahım bu nasıl bir montaj.
O
orkino12 yıl önce
mavi şimşekler vs turbeyler
aralarında kıyasıya rekabet bulunan iki adanalı tribün grubunun karşılaştırması.
O
orkino12 yıl önce
türk erkeğinin facebook kapak fotoğrafları
(img:#434259)
O
orkino12 yıl önce
adana
türkiye'nin beşinci büyük şehri... kebap ve şalgamıyla ünlüdür.
O
orkino12 yıl önce
adanalıların üstün ırk olması
bilim ve sanatta öne çıkmaları, alçak gönüllü ve hoş sohbet olmaları dolayısıyla her insanın takdir edeceği husustur. aksini iddia edenin aklını karpuz peynir ekmekle yediğinden şüphe edilir.
O
orkino13 yıl önce
taraftarı hayvan yerine koyan emniyet
adana emniyetidir.önce pankart yasağı getirdiler şimdi de turbeyler ve şimşekler gruplarının kullandıkları tribünlerin önüne file gerdiler (img:#475776) .başka stadlarda da var bu fileler ama büyük kale arkası olan bölümlerde ve tüm kale arkasını kap… devamını gör
O
orkino13 yıl önce
adanaspor
O
orkino13 yıl önce
turbeyler
turuncunun tur u ve beyazın bey i ile ortaya çıkan `adanaspor`luların mahlası. ayrıca yıllar önce birleştirilen 3 taraftar grubunun ortak kararıyla adanaspor taraftar grubunun ismi olmustur.
O
orkino13 yıl önce
turbeyler
O
orkino13 yıl önce
turbeyler
© copyright 2005 - 2026