O
oracle kullanan adam5 yıl önce
platon
Şimdi buraya 8 saat idealar kuramını geliştiren filozoftur diyip anlatmaya başlasam (ki istesem yaparım, (bkz)gaz(/bkz) ) kimsenin mikinde olmayacağı için `Sokrates`'le usta-çırak ve aynı zamanda aktif-pasif ilişkisi olan filozoftur kendisi diyip m… devamını gör
O
uğur mumcu
türkiyeye araştırmacı gazeteciliği öğretmiş, kitaplarıyla türkiyeyi yerinden oynatmış ve sonucunda doğal olarak(!) katledilmiş aydınımız...
O
erkek modası
ibne modasının yeni adı. o dar pantolonları nasıl giyiyorlar anlamıyorum, hiç mi sıkışmıyor acaba?
O
erkek modası
ibne modasının yeni adı. o dar pantolonları nasıl giyiyorlar anlamıyorum, hiç mi sıkışmıyor acaba?
O
erkek modası
O
erkek modası
O
erkek modası
O
erkek modası
O
casual
ing. günlük, resmî olmayan.
O
dövme yaptırmak
deri altına mürekkep işletmektir kabaca. karar isteyen, pişmanlık kabul etmeyen, ölene kadar sizinle yaşayacak olan ve tarihi çok eskilere dayanan, deriyi süslemek. ~de diyelim öyle olsun...~
O
dövme yaptırmak
deri altına mürekkep işletmektir kabaca. karar isteyen, pişmanlık kabul etmeyen, ölene kadar sizinle yaşayacak olan ve tarihi çok eskilere dayanan, deriyi süslemek. ~de diyelim öyle olsun...~
O
aston martin
ingiliz otomobil üreticisi ~ne araba be~
O
batman
1930lu yılların amerikasında [bkz]bob kane[/bkz]adlı zat tarafından yaratılan çizgiroman karakteri.Kimse süpermen olamaz ama birkaç milyar dolarınız ve kareteye ilginiz varsa batman olabilirsiniz onu özel yapan budur.Batman kendi özel çabalarıyla kah… devamını gör
O
dövme
igne ile derinin altına cizilen seylere verilen ad vücud sanatı olarak da adlandırılır
O
kral kobra
yılanlar arasında en tehlikelisidir.zehirleri vücuda cok cabuk yayılır.
O
kral kobra
yılanlar arasında en tehlikelisidir.zehirleri vücuda cok cabuk yayılır.
O
f 35
F-35 Müşterek Taarruz Uçağı adı ile tanıtılan ve ismi `Lightning II` olacak olan 5. nesil savaş uçağıdır. üretimi türkiye ile birlikte amerika, ingiltere, italya, hollanda, kanada, avustralya, danimarka ve norveçin katıldığı tek motorlu en güçlü uça… devamını gör
O
f 35
F-35 Müşterek Taarruz Uçağı adı ile tanıtılan ve ismi `Lightning II` olacak olan 5. nesil savaş uçağıdır. üretimi türkiye ile birlikte amerika, ingiltere, italya, hollanda, kanada, avustralya, danimarka ve norveçin katıldığı tek motorlu en güçlü uça… devamını gör
O
kawasaki
sitesindeki haritada trakya'nın `yunanistan`'a bağlı gözüktüğü motorlubisiklet üreticisi.
O
kawasaki
sitesindeki haritada trakya'nın `yunanistan`'a bağlı gözüktüğü motorlubisiklet üreticisi.
O
mustang
[bkz]ford[/bkz] un efsane araba modeli
O
aston martin
ingiliz otomobil üreticisi ~ne araba be~
O
bmw
alman otomobil markası her modeli ayrı bir harika. [bkz]bmw nin ilk 11 i[/bkz] hatta bir takım bile yapılabilir
O
mercedes
kız ismi...
© copyright 2005 - 2026