bugün

entry'ler (7)

merhaba hayat

Hayata yeni birinin dahil olması gerçekten bambaşka bir dönem. Sevincin yanında bebek bezi mama kıyafet sağlık giderleri derken daha önce hesaba katılmayan pek çok masraf da ortaya çıkabiliyor. Özellikle ilk aylarda bütçeyi dengede tutmak her aile için kolay olmayabilir. Bu dönemde Halkbankın Hayata Merhaba ihtiyaç Kredisi'ni gördüm doğum masraflarından bebek ihtiyaçlarına kreş ve bakım giderlerine kadar farklı harcamalar için kullanılabilmesi ve aylık eşit taksit serbest ödeme ya da 2 aya kadar ödemesiz dönem gibi seçenekler sunması dikkatimi çekti böyle özel bir dönemde ihtiyaç halinde değerlendirilebilecek alternatiflerin olması bence güzel destek olmak açısından link ekliyorum.

çomarlaşmak

Telefona bakmaktan herbirimizin beyninin eridiğini düşünüyorum ne yazık ki kimse şöyle böyle demesin cahilleşiyoruz her geçen gün kafamızın içinde o kadar fazla sekme açık ki her şeye saçma sapan tepkiler veriyoruz.

sıkıldım

Bende genel olarak bu istanbulun yoğunluğundan gürültüsünden ve erkeklerin özellikle bu acelesinden çok sıkıldım.

şu an aklınızı meşgul eden düşünce

Borçlarımı nasıl ödicem düşüncesi beni rahatsız eden tek şey bu bir de biraz hastayım ne yazık ki.

sessizliğin lüks olması

Hem de çok büyük bir lüks size anlatamam yani bunu da 26 yaşımda falan fark ettim ne yazık ki sessiz bir yerde kafa dinleyebilmek gerçekten çok kıymetliymiş bırak sessizliği bu kargaşada nefes bile alamıyor insan.

ne gerek var kavgaya haydi eller havaya

Var ya ülke olarak sadece 1 ay şu mentalde yaşasak bakın nasıl her yer bahar bahçe oluyor herkes ortada sevgi topu gibi gezer o zaman avrupa kapımızda köpek olur.

intihar etmek

Tam anlamı ile bir kaçış yolu olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası özellikle Allah'a inanan biriyseniz öbür tarafın dinlenme tesisleri olmadığını çok iyi bilirsiniz ve bu seçenek ne yazık ki daha da korkutucu.
© copyright 2005 - 2026