bugün

entry'ler (2070)

istesek israil i 2 saatte haritadan sileriz

israil'i nasıl sileceksin ve neyle sileceksin ?
nükleer bombayla mı ?
hadi oraya bombayı attın. nükleer bombayı çok hafife alıyor bu insanlar. israil'e bir atsan filistin'i de komple haritadan silersin. hatta ürdün'ü de hatta lübnan'ı da hatta diğerlerini de. Sana bile vurması kaçınılmaz.

kuzey kore ye girmek

amerika zamanında müdahele etmeseydi kore komple çin'in elindeydi.
o dönem kore'nin eski sahibi japonlar çok zayıftı malum hiroşima ve nagasaki patlamalarından sonra.

bredamenarinibus avancity

2022 yılında çok sık görüyordum bu araçları. sonradan ne oldularsa pek sefere çıkmıyorlar. yerini körüklü conecto'lar aldı.
bunlar da rezil sayılabilecek araçlar. bunlar da çok yolda kalıyorlardı en son.

mercedes benz conecto

2006 citarolar ile aynı platform ve kasayı kullansa da motorları ve şanzımanları farklıdır.
bir de türkiye'de üretilmektedirler.
körüklü modelleri yani conecto k'lar uzun müddetçe metrobüslerde çalışmışlardır. doğrusunu söylemek gerekirsek rezalet araçlar. özellikle yazın çok bozuluyor ve yolda bırakıyorlar.
139t hattında ağırlıklı olarak körüklü conecto'lar çalışmakta. ve yazın çok arıza çıkarıp yolda bırakmaktadırlar.

araba servislerinin kazık fiyatları

servisler haddinden fazla fahiş fiyata hizmet veriyor. eğer bir tanıdığın yoksa gerçekten sıkıntılı bir iş.
sanayiler daha ucuza hizmet verse de kullandıkları malzemeler ya yan sanayi oluyor ya da hasarlı çıkma parçalar.

octavio ponce de leon

hoşbulduk beyler. o7

octavio ponce de leon

Evet 1 aylık kafa izninden sonra tekrardan sözlüğe dönüş yapmış araba hastası sözlük yazarı.

airbag açmış araba

ağır hasar kayıtlı olmakla beraber değerleri çok pis düşmektedir.
uzak durun.

kıprıs

asfalyalarının attırılmasından hoşlanmazlar.

renault laguna

renault'un modern manada ilk d segment modeliydi. tek sorunu bu modellerin sedan olmayışıydı. haliyle bu da az satmalarına neden oldu. sedan versiyonu olsaydı en az mondeo kadar, vectra kadar iş görebilirdi.

arkadaşlar sizi seviyorum

iyi adamsın sen. hem sempatiksin hem de kendince inançlısın.
sarılmayı isterdim ben de.

general motors

amerikan olmayan bütün markaların sonu olmuş bir amerikan otomobil şirketi. holden, saab, daewoo vs. bir tek opel sağ çıktı bunların içinden.

renault symbol

başta clio'nun sedan versiyonu olarak çıkan bu araba, 2008'den itibaren dacia logan altyapısına ve dacia logan üzerine giydirilmeye başlanmıştır.
kaliteli bir araba olduğunu söyleyemem. klasik işte beni a'dan b'ye götürsün diyen bir götürgeç.
clio bundan daha iyidir.

opel astra g

belki de opel astra'nın en çok beğenilen nesli. tüm astra kasalarını sıralasam bunu 2. sıraya koyardım. hem tasarımı hem de konforuyla çıktığı yılın en başarılı modellerinden bir tanesiydi. euro ncap testleriyle de dönemin en sağlam araçlarından bir tanesi.
muadilleri : ford focus 1, renault megane 1 ve volkswagen bora gibi araçlardır.
temiz olduğu sürece alınabilecek araçlardan bir tanesidir. kasası fark etmez ama mümkün olduğunca sedana yönelmenizde fayda var.

israilin ezeli ebedi galibiyeti selefilikten geçer

çin eğer çok büyürse israil'in yeni gözdesi ve yahudi lobisinin yerleşeceği yer olacak.
abd çin'in çok büyümesi durumunda 1 numaralı yahudi düşmanı olacak.
savaş öyle bir şey ki ideoloji onur diye bir şey kalmıyor.

ayak fetişizmini kabulleneceksiniz

hadi buruna azarsın eyvallah
yüze azarsın eyvallah
göbeğe azarsın eyvallah
memeye azarsın eyvallah
bacağa azarsın eyvallah
hadi hadi ele de azarsın ona da eyvallah
ayağın neyine azıyorsun lan ?
dünya bu kadar mı cinsel açlığın afrikası ? dünya diyorum bakın türkiye demiyorum çünkü türkiye dışında da ayak görünce azan deliler var.

toyota avensis

çok sağlam araba. bizim avukat komşuda 2005 model siyah rengi vardı. çok dikkat çekici ve dayanıklıydı.
temizi bulunursa kimseyi üzmez.

peugeot

bu markayı sinemlemek lazım.
italyan ruhunu da karıştırdı.

gedson fernandes

anneannesi bugün vefat etmiş.

toplama bilgisayar

kral gta 5, cyberpunk ve rdr2 gibi oyunlardaki performansı nasıl ?