bugün

entry'ler (1)

dgs ile 4 yıllığa gelenlerin kul hakkına girmesi

saçma sapan oluşturulmuş bir safsata. açıklıyorum dinle ...
sen 1 sınıfta hazırlıkta kebap derslerden g. a. n. o. nı yükseltirken ben 2. sınıfın en zor dersleri ile geçme geçmeme arasında boğuşuyorum (malzeme bilimi ve mühendisliği) sen mat 2 görüp diğer senenin başında termodinamik, difransiyel denklemlere hazırlıklı girerken ben bodoslama kafa attım. ha bir fazlam var sen teknik resmin a sını bilemezken ben solid works de sac metal kalıplama, analız, sorface işlemleri yapıyorum(3 görünüş nedir ki). gel görki ganoya gene işlemiyor . ama ben senin kullandığın kelimeyi asla kullanmam hatta bir sıkıntın olursa gel destek bile olurum her ne kadar bana öcü gibi baksan da. hatta kendime dert edinirim senin sıkıntını. ve emin ol dgs li adam olgunluk konusunda senden birkaç tık önde olacak. sen off şerefsiz hoca derken bu adam hocada sıkıntı yok bende sıkıntı diyecek kadar düşünceli olacak. çünkü üniversitede hoca sana yolu gösterir o yolda yürümek sana kalmış. kimseye hava atmaz. hatta sınıfta az kişi dersten geçiyor ve kendisi de onların içinde diye senden çok üzülür. (sen sinir krizine girersin muhtemelen). bak şimdi bende ön yargılı oldum. senin gibi yaptım. Allah affetsin çok şükür hakkımla ilerliyorum diğerlerinin de hakkı ile gittiğinden şüphem yok. çünkü o adam o senin yaşadığın stresi yaşamıştır emin ol. şu an bütünlemelere çalışıyorum benden 20 dakka çaldın ve hakkım helal olsun genede.
© copyright 2005 - 2026