entry'ler (372)

ulu sözlükteki libidosu yüksek kadın eksikliği

Bunu ulu orta yansıtan kadın aşüftedir. Libidosunu doğru yere ve kişiye gösteren pek çok akıllı kadın olduğuna eminim.

kızların açık giyinmesinin amacı

Her insan beğenilmek ister. Ama çok açık giyinerek beğeni değil arzu nesnesi olunur. Benim arzulamadığım belki tiksindiğim kimseler beni arzulamasın mümkünse.

Açık giyinmekten kastım el kadar kıyafetlerle sokakta dolaşmak.

en hamarat sözlük kızı

Beni yazmayanlar utanır mı bilmem.
(bkz: su böreği)
görsel

ilk reglde göğüse fincan kapatma geleneği

Meme büyüklüğünü belirlemek isteyen kızlar çeşitli derinliklerde kaplar kapatırmış. Ben de bu batıl şeye inanıp banyo tası kapatmıştım. Sonucu söylemem.

yazın 3 ay yatıp utanmadan maaş alan öğretmenler

Az bile diğer ayların mental yorgunluğu yazın ancak çıkıyor 3 değil 2 ay diye düzeltelim.

çok istenilen şeyin olmaması

Çünkü böylesinin daha hayırlı olması. Hiç sekmedi.

anın görüntüsü

2 saat sürdü sarması Misafirim var kendimi bu kadar zahmete girecek kadar sevmirem.
görsel

daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak

Bazı erkekler işlerine gelince taş devri argümanlarını sunmaktan geri kalmıyor kimse doğada avlanıp vahşi hayvanlarla dövüşmüyorsa çok eşliyiz yeaa diye ortamlarda caka satmasın. O dönemde yaşayan erkeklerle zamane erkekleri arasındaki testosteron farkı 5 kattan fazla. Kişi kendinden bilir işi demişler. Sizler uçkurunuza sahip çıkamamanıza binlerce bahane bulabilirsiniz ama tek eşli olmaktan çok mutlu olan gözü hiçbir şekilde başkasına kaymayan erkekler de var(mış) meğer. Yıllarca algı yönetimi yaptınız sadakatsizliklerinize kılıf bulmak için.

Aklınızda Kalbinizde bir kişi olabiliyorsa pek tabi yatağınızdada tek kişi olabilir.

nasılsınız kardeşlerim

5 günlük mükemmel tatilim bitti. buruk.

bayramda yaptığımız tatlılar

görsel

şu an çalan şarkı

https://music.youtube.com...hFVVow&feature=shared

şiir seven erkek

Ek olarak mükemmel ses tonuyla seslendiren Sevgilimdir. Tanıdığım en maskülen birey. ılık mılık gibi yorumları görünce gülüyorum.

sözlük yazarlarının şu an hissettikleri

Özlem. insan birini yanındayken bile özlermiş meğer.

gecenin şiiri

Yeri ben de ayrıdır.

(bkz: mona rosa)

ulunun en hamarat 2 kadını

Canlarım o kadar tatlıyı falan boşuna mı attık he? Kimse de nickimi yazmamış Hakkımı isterim*

bir erkekten duyulan en iyi iltifat

Eskiden iltifatın kendisine bakardım ama artık söyleyene bakıyorum. Artık basit bir “canım’’ kelimesi bile çok güzel.

Ama favorim “hayatımın anlamı”.

makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar

Çok az tereyağı ekleyerek Demleme usulü pişirmek. Farka inanamazsınız.

geceye bir şarkı bırak

https://open.spotify.com/...si=0KCSrd90TYGHMNhBeARhpg

yazarların çektiği manzara fotoğrafları

Şu dağları aşarak 4 saat yürüdük ama değdi.
görsel

1 50 boyundaki kızın 1 90 erkek istemesi

istemek bedava değil mi kardeşim 1.90 lık erkekler de onları istiyorsa kime nedir *

Zamanında 1.60lık boyumla 1.98lik sevgili yapmıştım sorunlarımız da boy kaynaklı değildi.

15-20 cmlik fark bence idealdir fiziksel uyum açısından.