bugün

entry'ler (159)

sözlük yazarlarının utangaçlık duyduğu hikayeleri

Bir gün uludağ sözlüğe üye oldum. bitti.

Ayrıca;
(bkz: sözlük yazarlarının utanç duyduğu hikayeleri)

sözlük yazarlarını tek cümle ile tanımlamak

Doktor değiliz ama hastamız çok.*

beyoğlu tacizcilerinin serbest bırakılması

Haberin içeriğini düzgün okumamışsınız kadın niye şikayetçi olmamış diye sorguluyorsunuz elinizden gelse rızası var falan diyeceksiniz. Ailesinin duymasını istememiş bu çok normal tacize tecavüze uğrayanlar bunu yapan şerefsizlerden daha çok utanıyor maalesef. O anda dumura uğradığından başta çok sert tepki verememiş de olabilir kim bilir aklından neler geçiyordu öldürülme ihtimali vs. onun şikayetine gerek bile kalmadan bu davarlar hapse tıkılmalıydı o sokakta o anda oradan geçen duyarlı vatandaşlar olmasa neler olurdu malum.

kızın kafasını kesip intihar eden genç

Linke tıklamadan dedim kesin yine uyuşturucu bağımlısıdır yapan. Bu madde bağımlılığı o kadar fazla ki kimse birşey yapmıyor bunun için. Hızla yayılmaya da devam ediyor. Burada kızların piç tercihi diye yine kendi ezikliğine pay çıkarmak isteyenlere diyecek birşey bulamıyorum hiçbir kız sizi seçmeden geberin gidin tamam mı?

Edit: bağımlı olduğu şüpheli ama satanist bir psikopat olduğu kesinmiş.

güne iyi başlatan şarkılar

Çiçek gibi şarkıymış. (bkz: ankara rüzgarı)

https://open.spotify.com/...%3A3bSgTbNu2kS4J1q6cK6CdM

Bu da orijinali galiba;
https://open.spotify.com/...%3A3bSgTbNu2kS4J1q6cK6CdM

teoman ın en güzel şarkı sözü

N’apim tabiatım böyle.

Çoban yıldızı şarkısı komple.

kanal tedavisi olacaklara tavsiyeler

iyi bir hastanede iyi bir dr a yaptırın. Düzgün yapılmazsa diş kökünde kist oluşur zamanla. hemen teşhis edilmezse cene kemiğine kadar gelir dayanılmaz ağrılar çekebilir çene kemiğinden bile olabilirsiniz.

en estetik sebzeler

Vietnam kabağı.*

sevdiğiniz sözlük yazarları

Açık oyladıklarımı seviyorum. Gizliler şüpheli.

minniemay is back

Katılıyorum normal bi gızım işte.
https://youtu.be/sKWIwEKZBQE?si=f49LvjugINj59oZm

minniemay is back

Tereciye tere satma kardeş. Babasının elinden bile zor aldık çocuğu kendi oğlunu tekme tokat dövdü bu yüzden şikayetçi falan olmadı sana ne oluyor. Senin kızına yumruk atsalar ne kadar sakin kalırdın acaba o an! Ben yaptığımı savunmuyorum zaten.

sözlüğün en akademik başarılısı ve zengini

0 0 7 olabilir. Hukuki soru sormak bile 3500 tl olmuş*

memesi kendinden meşhur ünlümüz

(bkz: seray sever)
(bkz: nurgül yeşilçay)

minniemay is back

Bir kız öğrenciye yumruk atan ergen irisine attığım tokat dışında vukuatım yok. Ona bile pişman oldum ama ıslah oldu barıştık.

sözlük kızlarının saçları

Blendaxla yıkanan dolgun saçlardır.
(img:#2375627)

yeşilin kızı anne

Bunun çizgi filmi vardı ben çocukken çok severdim. Netflixteki anne with an e dizisi de bundan uyarlama. O da insanın kalbini yumuş yumuş yapan bir yapım.

serdarsl06

Zamanında lens alırken yardımcı olmuştu sağ olsun. bedava optik danışman*

çocuk yapmak

Çocukları çok sevdiğim hatta gelişmesine aşırı hassasiyet göstereceğim için doğurmayı düşünmüyorum. Yapanları cesaretinden ötürü tebrik ediyorum. Cehaletinden yapanlar kapsam dışıdır.

30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu

30dan sonra da size bakmayacaklar ağlamayın. Bizden nitelikli olanda gözümüz yok dengimiz olsun yeter. Şahsen çocuk hayalim olmadığı için biyolojik saatimin ilerlemesi umrumda değil. Keyfimin istediği zamanda hala var olan taliplerim arasından seçeceğim müstakbel kocişimi kudurun.

doğum konusunda çok saçma bir bakış açınız var. 20lerinde evlenip anne olan bir kadının diğer çocukları 30lu 40lı yaşlarda da doğurduğunu görüyoruz her türlü korunma önlemine rağmen.

arkadaş seçiminde dikkat edilmesi gerekenler

50 defa sevgilisiyle ayrılıp barışan Toksik ilişki bağımlısı biri olmasın yeter. vallahi gına geliyor bunların dertlerinden.