bugün

entry'ler (4)

market alışverişi

Bu ay evin eksiklerini tamamlamak için uzun zamandır ertelediğim büyük market alışverişini yaptım dolabı doldurduk mutfakta ne eksik varsa aldık kasaptan etimizi manavdan meyve sebzemizi de tamamlayınca haliyle güzel bir alışveriş oldu ödemeyi vakıfbank worldcard ile yaptım zaten bu harcamayı yapacaktım ama alışverişin sonunda worldpuan kazanacağımı bilmek ayrı bir mutluluk verdi insan böyle kampanyalar olunca yaptığı alışverişten daha çok keyif alıyor şimdi hem evde içim rahat ne lazımsa tamamlandı hem de kazandığım worldpuanı sonraki alışverişlerde değerlendirecek olmak güzel hissettirdi iyi ki bu kampanyaya denk gelmişimm fikir olsun size dee.

sinema

Bu ara sürekli iş güç derken kendime doğru düzgün vakit ayıramadığımı fark ettim. Hafta sonu arkadaşlar yazdı, "Uzun zamandır bir araya gelemiyoruz, sinemaya gidelim" dediler. Önce sinema planı yaptık, sonra baktık aynı hafta sevdiğimiz sanatçının konseri de var, onu da aradan çıkaralım dedik. Açıkçası böyle etkinlikler artık ciddi bir bütçe istiyor ama zaten gitmeye karar vermiştik. Ödemeleri vakıfbank worldcard ile yaptım. Sonradan kampanyadan worldpuan kazandığımı görünce yaptığım harcamadan ekstra bir avantaj elde etmiş oldum. Hem güzel vakit geçirdik hem de bir sonraki harcamalar için küçük de olsa bir katkı sağladı. Böyle kampanyalar olunca insan yaptığı harcamayı biraz daha gönül rahatlığıyla yapıyor. Gitmeyi düşünen varsa aklınızda bulunsunn

milli birlik ve beraberlik

15 Temmuz, Türkiye'nin yakın tarihinde sadece takvimde yer alan bir gün değil milletin birlik, beraberlik ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği en önemli dönüm noktalarından biri olarak hafızalara kazındı. Aradan yıllar geçse de böyle tarihî olayların yalnızca yıldönümlerinde hatırlanması yeterli değil; yaşananların belgelerle, fotoğraflarla ve tanıklıklarla gelecek nesillere aktarılması da en az o kadar önemli. Bu açıdan Vakıfbank'ın hayata geçirdiği "irade Bizim, Zafer Bizim" sergisini oldukça anlamlı buluyorum. Sergi, 15 Temmuz gecesine ait görselleri, arşiv belgelerini ve o dönemin izlerini bir araya getirerek yalnızca yaşananları anlatmakla kalmıyor, aynı zamanda ortak hafızayı canlı tutmayı ve tarihî mirasın gelecek kuşaklara doğru şekilde aktarılmasına katkı sunmayı amaçlıyor. Kültür ve sanatın toplumsal hafızayı güçlendiren yönü düşünüldüğünde, bu tür çalışmaların yalnızca bugüne değil geleceğe bırakılan önemli birer arşiv niteliği taşıdığına inanıyorum.

beyaz eşya

yeni evleniyoruz derken işin en heyecanlı ama en masraflı kısmı beyaz eşya alışverişi oldu haftalarca hangi marka olsun hangi model daha kullanışlı diye araştırdık sonunda içimize sinen ürünleri seçtik tam ödemeyi yapacağımız gün vakıfbankın bankomat kart ile beyaz eşya alışverişlerine özel kampanyası olduğunu öğrendik zaten yapacağımız bir harcamaydı ama böyle bir avantajın denk gelmesi gerçekten bizi sevindirdi ev kurarken insan en ufak katkıyı bile hissediyor. Bizimle aynı dönemde olan herkesin dikkatine gönülden tavsiyedirrr

© copyright 2005 - 2026