bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları29
- ragnar rockefeller38
- ona bir şey söyle12
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- gocu'nun sağlığı3
- erling braut haaland3
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- cennet mahallesi göttingenli ethem2
- ankara da nato zirvesi2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- serdal adalı2
- insanların neden böyle olması3
- nato4
- götüngenli ethem2
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- çocukken içine kapanık olmak5
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- günün şiiri14
- selülit kadına yakışıyor4
- lahmacunun yanında ne içilir10
- uysaljakoben3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- deniz göktaş36
- viski içen erkek seksiliği4
- bir amaca hizmet etmek4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- türklerin tembel bir millet olması8
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek2
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- sevilen kadının orasını burasını yalamak2
- cd devrinin bitmesi8
- velvet33
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- evli olduğunu saklayan kişi8
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- bacakları traş edip canlı show yapan erkek3
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi3
- gocu meme ucu5
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- devlet bahçeli4
- pandela 319
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
entry'ler (74)
kanal d'de ''afili aşk'' dizisinde ''nazmiye özkayalı'' adlı karakteri başarıyla canlandıran, bilkent üniversitesi tiyatro mezunu genç ve güzel oyuncu. ilk dizi deneyimi olmasına rağmen şahane bir oyunculuk sergileyen bu yetenekli genç kızımızın başarıları daim olsun.
aşağı yukarı 6-7 yıldır tv ve türk dizisi izlemeyen bana, kendini izlettirebilmiş dizidir. yönetmenliğini serdar gözelekli'nin yaptığı ve altan erkekli, benian dönmez, beril pozam, neşe baykent, çağlar ertuğrul, burcu özberk, taner rumeli, uğur uzunel, umutcan ütebay vs.nin oynadığı bu diziyi kanal d'nin karşısına geçip, her çarşamba bekler oldum.
zavallıcık... ikide bir ''ben aşiret çocuğuyum'' ciyaklaması da cabası. aşiret, matah bir şeymiş gibi... fena hâlde zavallı.
a-ke-pe'ye oy verenden sevgili mi olurmuş? ıyyyykkk! (!)
peki, öksüz hakkı yemiş midir acaba? (!) yok ben öksüz falan değilim çok şükür.
amma velâkin, ''melanura hakkı''nı yediğini biliyorum! çok net!
ve eğer, helâl-haram diye bir şey varsa, helâl etmiyorum.
hani o meşhur ''nasıl bilirdiniz?'' sorusuna da ''iyi bilirdik'' deme sahtekârlığında da bulunamayacağım. kimse kusura bakmasın.
amma velâkin, ''melanura hakkı''nı yediğini biliyorum! çok net!
ve eğer, helâl-haram diye bir şey varsa, helâl etmiyorum.
hani o meşhur ''nasıl bilirdiniz?'' sorusuna da ''iyi bilirdik'' deme sahtekârlığında da bulunamayacağım. kimse kusura bakmasın.
asla! asla ve de kat'a! başkasına dokunan, bana dokunamaz! bu konuda, onunla konuşup da çenemi yormam bile. direkt, ''yallah!'' der, işime bakarım.
haa ''n'olcak canım? erkeğin elinin kiri'' diyenlere, ''n'olcak canım? benim de eteğimin kiri'' deme hakkımın olduğunu da beyan ederim.
''n'olcak canım? 1 kereden bir şey olmaz'' diyenlere de, ''1 hiçten 1 fazladır'' deyip, yine işime bakarım.
ihanetinin affedilmesini isteyenler, kendileri ihanete uğrayınca affetsinler de görelim bakalım.
haa ''n'olcak canım? erkeğin elinin kiri'' diyenlere, ''n'olcak canım? benim de eteğimin kiri'' deme hakkımın olduğunu da beyan ederim.
''n'olcak canım? 1 kereden bir şey olmaz'' diyenlere de, ''1 hiçten 1 fazladır'' deyip, yine işime bakarım.
ihanetinin affedilmesini isteyenler, kendileri ihanete uğrayınca affetsinler de görelim bakalım.
Allah, başka zavallılık vermesin... (!)
güzel olduğunuz kadar, küstahsınız da...
amca, sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim?
nen var kuzum?
amca, sizi çok sevdim, size baba diyebilir miyim?
nen var kuzum?
hamur yoğurmak istemeyen, 5 gün un elermiş.
asıl sorun, ''mâlum kişi''nin sevmeyi bilmemesi bence... çocuğu, genci, kadını, hayvanı, çiçeği, ağacı sevmemesi...
fıstıklı bitteri hiçbir şeye değişmem.
itiraf edeyim ki ben gülüyorum. bir ara da ''azerbaycan televizyası'' deyip deyip gülerdim. azeri kanalları da sırf gülmek için ara sıra izlerim.
sanskritçe ve dahi esperantoca etsen de olur. tanrı'nın dil sorunu olduğunu sanmıyorum. sorun türklerde bence.
elin arabının dilini kutsal sayma saflığı işte...
arap tv'sinde, arapça maç anlatan spikerin her konuşmasına bakıp bakıp da ''amin!'' diyen türk babaanneler var bu memlekette... (!)
elin arabının dilini kutsal sayma saflığı işte...
arap tv'sinde, arapça maç anlatan spikerin her konuşmasına bakıp bakıp da ''amin!'' diyen türk babaanneler var bu memlekette... (!)
hayatın üstesinden geldim bir şekilde... ''hayatı'' değil de, ruhu çevirdi galiba cehenneme...
ben erkek olsaydım, ömrümce inanmak isterdim bu ''yalan''a... (!)
din denen şey, er kişiler için çok şahane bir şey. çünkü dinlerin hedef kitlesi erkeklerdir.
her bir şey onların paşa gönüllerine göre yazılıp çizilmiştir maşallah! (!)
hele hele, müslümanlık daha bir kıyak dindir er kişiler için... (!) ''ahzap suresi'' falan, mis yani.
din denen şey, er kişiler için çok şahane bir şey. çünkü dinlerin hedef kitlesi erkeklerdir.
her bir şey onların paşa gönüllerine göre yazılıp çizilmiştir maşallah! (!)
hele hele, müslümanlık daha bir kıyak dindir er kişiler için... (!) ''ahzap suresi'' falan, mis yani.
başkasını tanımam! hele bir de fıstıklıysa...
''anne'' denen bu tuhaf sevgi abidelerinin, bu dünyayı terk-i diyar eylemesiyle, deliler gibi özlenecek ve burun sızlatacak ''huylar''dır, şeylerdir...
tarafımdan derhal ikâz edilen ''hödük''tür. babasının çiftliği değil burası.
yapılan imlâ hatalarına, kelimelerin yanlış kullanılmasına, yanlış okunup yazılmasına, bağlaçların bir türlü doğru kullanılamamasına tahammül edemediğim bir dil'dir.
''en ön'' yetmez. en ön ama hangi en ön? meselâ ben, 3 ya da 4 no'lu koltuk olmazsa, şuradan şuraya gitmem.
bir kere, önünde kimse oturmuyor, uyumak için kimse koltuğunu burnuna dayamıyor, manzaraya baka baka gidiyorsun, oh mis.
bir kere, önünde kimse oturmuyor, uyumak için kimse koltuğunu burnuna dayamıyor, manzaraya baka baka gidiyorsun, oh mis.