bugün
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması31
- yazarların en malımsı özellikleri10
- yazarların fobileri12
- mazot fiyatlarının suçlusu19
- sözlük yazarlarının normal kombinleri23
- kütüğü mut olan bir erkeği eve damat getirmek4
- ioçk'nın müziği7
- nick vermeden bir yazara seslen10
- sözlükteki kaliteli yazarlar31
- sözlük yazarlarının saatleri13
- türkiye tarihinin en yüksek asgari maaşı13
- 174 kaslı mühendis9
- ismet gürbüz5
- en başarılı türkiye'nin 2026 rte türkiyesi olması11
- turşu limonla mı olur sirkeyle mi anketi5
- barbara palvin'i yıldız tilbe ile aldatmak2
- zorunlu eğitim2
- gabar'dan petrol buldukça üzülen chp liler5
- almanya da yaşayan yazarlar8
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları24
- şeytanın bile israil'e karşı olması7
- 195 kaslı pilot10
- borsa istanbul3
- islamda namaz yoktur37
- heidinin dedesi5
- heidinin terörist olma ihtimali5
- beni eğlendirin3
- sözlüğe video yükleyebilmek3
- iblis'in sesini duymak4
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- olsa da yesek3
- pakistan'ın hindistan'a nota vermesi2
- padişahların aşk şiiri yazma samimiyetsizliği6
- şeftali11
- sözlüğün reisi kim anketi19
- gelecekteki sevgiliye not3
- kitap okurken not almak2
- bik bik'in jeopolitik ve stratejik önemi15
- ikiz doğurmak6
- yazarların güncel flört listesi6
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı15
- ünlüler neden uyuşturucu kullanır21
- antipanik sizce biraz antipatik mi12
- israil'in nükleer silahları imha edilmelidir18
- borsa8
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak6
- kanal i zasyon3
- tırrex2
- sevilen kıza cv yollamak7
- manifestten hangi kızla sevişirdin4
entry'ler (39)
"insanlar ikiye ayrılır,..." -Cem Garipoğlu
Sakarya üniversiteli öğrencilerin kendi gettolarını kurma amacıyla yazılmış tasarımının sade ve dikkat çekici olduğu http://www.sauzluk.com linkiyle iletişime geçebileceği taze sözlük.
Java nın Türkiye ayağı temsilciliğini alabilecek şekilde Java sevdalısı olan Sakarya üniversitesi öğretim üyesi.
Son günlerde karşıma sık sık, "üye olun üye olun" şeklinde telkin edici reklamlar çıkartan ama henüz kişisel bilgilerin gizliği hakkında güvenilirliğinin ne olduğunu bilemediğim bir anket düzenleme kuruluşu. Daha fazla bilgi edinildiğinde editlenecektir.
Son zamanlarda mynet te aşırı bir şekilde reklamlarını gördüğüm enerji veren bir madde olduğu söylenen ve sözlükte kullanan olup olmadığını bilmeye çalıştığım bir multivitamin deposu.
bilimsel sınıflandırmada yerini bulamadığım ve hakikaten bana da büyülü gelen ne yiyip içtiği bilinmeyen kelebek gibi üzeri tozla kaplı canlı.
sadece benimle ilgilen, beni öv, bana güzel sözler söyle diyen ve sadece 3 hafta katlanabildiğim sevgili türüdür.
edit: Genelde balık burcu kızlarda rastlanılan bir durum. Tesadüf olamaz iki tanesi.
edit: Genelde balık burcu kızlarda rastlanılan bir durum. Tesadüf olamaz iki tanesi.
+Facebook ta okey açamıyorum xxx.
-Ben bir bakayım yyy.
-(Bir süre sonra durum çözülemez.) ben facebook u fazla kullanmadığım için anlayamadım yyy.
+Bir de bilgisayar mühendisliği okuyorsun tamam tamam.
-Ben bir bakayım yyy.
-(Bir süre sonra durum çözülemez.) ben facebook u fazla kullanmadığım için anlayamadım yyy.
+Bir de bilgisayar mühendisliği okuyorsun tamam tamam.
akıllı insanın "dondurma olsaydı dondurucuda olurdu" diyeceği her türkiye bireyinin başına gelebilecek ve sadece aptalların dondurma sandığı durum.
ccc atakanreyiz ccc şeklinde yeni bir oluşum doğruan sürükleyici gerçek bir halk hikayesidir.
çarşafın altında hiç bir şey olmadığı içindir.
iki şuku kapmak uğruna kendini mahveden adamın dramı diye ileride haberlere çıkması muhtemel olay.
oradan kesip başka bir yerden acısını çıkarmaktır. Böylece ülke için değişen bir şey olmazken öğrencilerin seslerini kesme taktiğidir ve akıllı bir çözümdür de.
bence karşı cinsi üstün bir varlık olarak görüp yaklaşamama dürtüsüdür. insan içine karıştıkça kızlarla haşır neşir oldukça törpülenecek hatta yok olacak bir durumdur.
Her ne kadar umursamaz gibi görünse de bir kıza kilolarından bahsederseniz eğer, en zayıfı bile günün sonunda evinde aynaya bir bakar gerçekten "şişko" muyum diye.
su akan yerler ve delik gibi yerlerde yaşayan, o yüzden tuvalet banyo gibi yerlerde bulunma olasılığı yüksek, hadislere göre kemiklerle beslenen varlıklardır... Hatta köylerde yaşayan varsa büyüklerin:" kemiğin üstüne pisleme sakın!.. Deliklere işeme veya scıcak su dökme!" diye tembihlenirler.
normalde inci sözlükte takılan, Ramazan dolayısıyla imana gelip daha seviyeli şeyler okuma-paylaşma isteğiyle yanıp tutuşan cindir.
Aslında erkekte bile işi olmaması gerekirken, günümüzde örneklerini gördüğümüz itici dişiler.
alınan laptop un ekran ve diğer alanlarının çevresini saran jelatinleri kenarları kıvrılmaktan rulo haline gelene kadar çıkarmamak.
bu başlığı görünce "az önce ben ne düşünüyordum lan?" diye düşünmektir.