bugün
- türk müsün türkiyeli misin12
- nasıl birisiniz6
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- tonlu diller2
- gecenin rap şarkısı3
- bir şeyler söyle2
- ayrılık6
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- yazarların ruh hali3
- rüyada nervio yu görmek8
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- ölüm5
- gecenin şarkısı3
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- ispanya daki göçmen krizi8
- köfteci yusuf2
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- favori coldplay şarkınız4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- issız bir yerde tatil yapmak2
- yunanistan29
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- mutlu kalmak için öneriler6
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- aylık 513 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sırt kaşınması2
- akp ve mhp sol partilerdir3
- sözlükteki derin yapılanma4
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek3
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- aylık 508 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- anın görüntüsü15
entry'ler (39)
"insanlar ikiye ayrılır,..." -Cem Garipoğlu
Sakarya üniversiteli öğrencilerin kendi gettolarını kurma amacıyla yazılmış tasarımının sade ve dikkat çekici olduğu http://www.sauzluk.com linkiyle iletişime geçebileceği taze sözlük.
Java nın Türkiye ayağı temsilciliğini alabilecek şekilde Java sevdalısı olan Sakarya üniversitesi öğretim üyesi.
Son günlerde karşıma sık sık, "üye olun üye olun" şeklinde telkin edici reklamlar çıkartan ama henüz kişisel bilgilerin gizliği hakkında güvenilirliğinin ne olduğunu bilemediğim bir anket düzenleme kuruluşu. Daha fazla bilgi edinildiğinde editlenecektir.
Son zamanlarda mynet te aşırı bir şekilde reklamlarını gördüğüm enerji veren bir madde olduğu söylenen ve sözlükte kullanan olup olmadığını bilmeye çalıştığım bir multivitamin deposu.
bilimsel sınıflandırmada yerini bulamadığım ve hakikaten bana da büyülü gelen ne yiyip içtiği bilinmeyen kelebek gibi üzeri tozla kaplı canlı.
sadece benimle ilgilen, beni öv, bana güzel sözler söyle diyen ve sadece 3 hafta katlanabildiğim sevgili türüdür.
edit: Genelde balık burcu kızlarda rastlanılan bir durum. Tesadüf olamaz iki tanesi.
edit: Genelde balık burcu kızlarda rastlanılan bir durum. Tesadüf olamaz iki tanesi.
+Facebook ta okey açamıyorum xxx.
-Ben bir bakayım yyy.
-(Bir süre sonra durum çözülemez.) ben facebook u fazla kullanmadığım için anlayamadım yyy.
+Bir de bilgisayar mühendisliği okuyorsun tamam tamam.
-Ben bir bakayım yyy.
-(Bir süre sonra durum çözülemez.) ben facebook u fazla kullanmadığım için anlayamadım yyy.
+Bir de bilgisayar mühendisliği okuyorsun tamam tamam.
akıllı insanın "dondurma olsaydı dondurucuda olurdu" diyeceği her türkiye bireyinin başına gelebilecek ve sadece aptalların dondurma sandığı durum.
ccc atakanreyiz ccc şeklinde yeni bir oluşum doğruan sürükleyici gerçek bir halk hikayesidir.
çarşafın altında hiç bir şey olmadığı içindir.
iki şuku kapmak uğruna kendini mahveden adamın dramı diye ileride haberlere çıkması muhtemel olay.
oradan kesip başka bir yerden acısını çıkarmaktır. Böylece ülke için değişen bir şey olmazken öğrencilerin seslerini kesme taktiğidir ve akıllı bir çözümdür de.
bence karşı cinsi üstün bir varlık olarak görüp yaklaşamama dürtüsüdür. insan içine karıştıkça kızlarla haşır neşir oldukça törpülenecek hatta yok olacak bir durumdur.
Her ne kadar umursamaz gibi görünse de bir kıza kilolarından bahsederseniz eğer, en zayıfı bile günün sonunda evinde aynaya bir bakar gerçekten "şişko" muyum diye.
su akan yerler ve delik gibi yerlerde yaşayan, o yüzden tuvalet banyo gibi yerlerde bulunma olasılığı yüksek, hadislere göre kemiklerle beslenen varlıklardır... Hatta köylerde yaşayan varsa büyüklerin:" kemiğin üstüne pisleme sakın!.. Deliklere işeme veya scıcak su dökme!" diye tembihlenirler.
normalde inci sözlükte takılan, Ramazan dolayısıyla imana gelip daha seviyeli şeyler okuma-paylaşma isteğiyle yanıp tutuşan cindir.
Aslında erkekte bile işi olmaması gerekirken, günümüzde örneklerini gördüğümüz itici dişiler.
alınan laptop un ekran ve diğer alanlarının çevresini saran jelatinleri kenarları kıvrılmaktan rulo haline gelene kadar çıkarmamak.
bu başlığı görünce "az önce ben ne düşünüyordum lan?" diye düşünmektir.