bugün
M
mavrothalassa4 yıl önce
imamoğlu nu beğenmeme hakkı
tam kapanma söylemlerinden ve şovmenliğe kaçan hareketlerinden dolayı ben de beğenmiyorum. buna hakkım var. üzücü olan ise cumhurbaşkanı adayı olursa mecburen oy vereceğimiz gerçeği.
M
mavrothalassa4 yıl önce
sözlük erkeklerinin über ötesi fotoğrafları
(img:#1730377) sağdaki ben.
M
mavrothalassa4 yıl önce
karizmanın vücut bulmuş hali
Ektedir. (img:#2180613)
M
mavrothalassa4 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
mavrothalassa4 yıl önce
gladiocu yazarlar
fark etmeden veya bilinçli olarak gladio'ya hizmet eden yazarlardır büyük ihtimal bilmezler fakat kendilerini yetiştirenlerde gladio'ya çalışır ayrıca 28 şubat'ı yapanlarda bunlardır, fakat istihbarat tarafından hepsi yok edilecektir, şimdiden uyarıy… devamını gör
M
mavrothalassa4 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
M
mavrothalassa4 yıl önce
zehra güneş
A milli kadın voleybol takımının 18 numaralı tatlış mı tatlış güzel mi güzel smaçörü. Bayıldım kendisine.
M
mavrothalassa5 yıl önce
nudem
`fırat ceweri`'nin 1992 yılında çıkarmaya başladığı ve toplam kırk sayısı yayınlanan kürtçe dergi.
M
mavrothalassa5 yıl önce
dilan dere
şu aralar sosyal medyanın gündeminde olan trabzonlu bayan. (img:#1716536) http://www.posta.com.tr/binlerce-takipcisi-olan-dilan-dere-kimdir-haber-fotograf-1404500 https://www.gercekgundem.com/galeri/magazin/1330/trabzonlu-kim-kardashianin-paylasim… devamını gör
M
mavrothalassa5 yıl önce
fc barcelona
kudretli bir fitbol takimi.
M
mavrothalassa5 yıl önce
fenerbahçe nin yeni teknik direktörü
(bkz:yılmaz vural)
M
mavrothalassa5 yıl önce
radamel falcao garcia
ilerleyen yıllarda adını çok duyacağımız, `River Plate` takımında oynayan kolombiyalı genç golcü. süratli bir futbolcudur ve ustaca vuruşlar yapmaktadır. ayrıca "bir futbolcu yıldız olabilir mi olamaz mı?" değerlendirmesi yapılacakken bana göre dikka… devamını gör
M
mavrothalassa5 yıl önce
türkiye de var sistemi
Şu topu içeride görebilecek kabiliyette ve yaratıcılıktadır. (img:#2111264)
M
mavrothalassa5 yıl önce
türkiye devar sistemi
M
mavrothalassa5 yıl önce
sözlük yazarlarının ingilizce seviyeleri
veriy hayg dır.
M
mavrothalassa5 yıl önce
özkan sümer
trabzonspor'da futbolculuk yapmış, teknik direktörlük yapmış ve son olarak da başkanlık yapmış kişi. hayır son olarak başkanlık yapmamış, şu anda halen karadeniz bölgesindeki genç yetenekleri araştırmak için kulübün karadeniz sorumlusu olmuştur. inat… devamını gör
M
mavrothalassa5 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh hali
Ruh halim neşet ertaş. Evet tam olarak bu.
M
mavrothalassa5 yıl önce
rizeli vardı ya ah o rizeli
"memleketin anasını sevdi ya, o davos fatihi" diye devam edebilecek şarkıdır.
M
mavrothalassa5 yıl önce
sözlük kızları şu an ne yapıyor
Evdeyim sıkılıyorum.
M
mavrothalassa5 yıl önce
kızların düştükleri erkek tipleri
Böyle bir tipe düşer misiniz kızlar? (img:#1815254) Merak edilen tiplerdir.
M
mavrothalassa5 yıl önce
en seksi erkeğin annesi
Resimdeki şahıstır. (img:#2103925)
M
mavrothalassa5 yıl önce
konyalıların bilime yatkın olması
Doğruluğu şu cihazla kanıtlanmış olan gerçeklik. (img:#2102355)
M
mavrothalassa5 yıl önce
ulukayra
biriniz bdv den allaha söven arkadaş olduğunu modlara yazın eski sövdügü küfurlerin ss ini de atin da bu akşam silsinler. kurtulalım şundan. modlar dindar affetmez.
M
mavrothalassa5 yıl önce
bir kadın yalanı söyle
(bkz: sen ilksin)
© copyright 2005 - 2026