bugün
M
mavidamacana9 yıl önce
sözlük yazarlarının seks hayatları
evet efendim sözlük yazarlarının seks hayatlarıdır. yerine göre aktif, yerine göre pasif, duruma göre gruplu, olaya bağlı abazamsı, bazen yanan kızlar falan durumudur. şu sıralar başını kaldıracak hali yok o kadar antreman yapıyor ki garibim daya… devamını gör
M
mavidamacana11 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
M
mavidamacana11 yıl önce
ankara yı istanbul dan güzel kılan şeyler
Ferahlığı.Sokakların ve caddelerin daha geniş olması, evlerin çok içiçe olmaması.
M
mavidamacana11 yıl önce
yazarları mutsuz eden şeyler
yazarların mutsuz oldugu durumlardır. pazartesi günü beni en mutsuz eden olaydır. vizeler ve de tabi ki eski sevgililerimle karşılaşmak olabilir.
M
mavidamacana12 yıl önce
sevgiliye atılan en son mesaj
eski sevgili olduğundan mütevellit; sen de adam mısın, seni sevmiştim. Bari biraz erkek olsaydın da beni terk ettiğini yüzüme söyleseydin. Gibi bir şeydi. (bkz: swh)
M
mavidamacana12 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
M
mavidamacana12 yıl önce
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
M
mavidamacana12 yıl önce
yazarların şu anki ruh halleri
M
mavidamacana12 yıl önce
8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı
Almanya'nın tur atlayacağı dünya kupası yarı final maçıdır.
M
mavidamacana12 yıl önce
8 temmuz 2014 brezilya almanya maçı
Almanya'nın tur atlayacağı dünya kupası yarı final maçıdır.
M
mavidamacana12 yıl önce
yazarların telefonuna gelen son mesaj
M
mavidamacana12 yıl önce
müzik ruhun gıdasıysa müzik dinlemek orucu bozarmı
(bkz:el bimbo)
M
mavidamacana12 yıl önce
serdar ortaç ın en iyi şarkısı
kesinlikle derin anlamlar içeren, dinlerken düşündüren, düşündürürken "güldürmeyen" `dansöz` şarkısıdır. (bkz: binlerce dansöz var)
M
mavidamacana12 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
M
mavidamacana12 yıl önce
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
M
mavidamacana12 yıl önce
gecenin şiiri
M
mavidamacana12 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
M
mavidamacana12 yıl önce
attila ilhan ın en sevilen eseri
bahsi geçen beyefendinin ulu yazarlarca en beğenilen eseridir.
M
mavidamacana12 yıl önce
gecenin şiiri
M
mavidamacana12 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
M
mavidamacana12 yıl önce
sözlük kızlarından mükemmel erkek tarifi
Mukemmel erkek yoktur.
M
mavidamacana12 yıl önce
unutulmayan kezban sözleri
- ışıkları söndür utanıyorum. - adam gibi adam vs. - öldürmeyen acı vs.
M
mavidamacana12 yıl önce
kalp vs beyin
biri tüm vücudu yönetir mantığın babasıdır diğeri kan merkezi gibidir gelgelelim aşık olunca kalp beyine bile hükmeder.
M
mavidamacana12 yıl önce
gecenin şiiri
© copyright 2005 - 2026