bugün
- ctrlx15
- gürcistan21
- arkeoloji bölümü5
- abdullah öcalan9
- biyolojik antropoloji4
- ilgi isteyen kız16
- insan olmak5
- hewal ebo17
- yaprak dökümü ali rıza bey6
- lahmacunu elle yiyen kız13
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- kuran da namaz yok21
- isra suresi 82 ayet2
- trollerle laf yarıştırmanın yorması2
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- türkiye nin en güzel şehrinin istanbul olması6
- en iyi simit hangi şehirdedir12
- seksi bırakmak3
- bu kim aq4
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar5
- kagemusha2
- hatay suriye nindir diyen esad yanlısı4
- ben ıspartada yaşıyorum7
- billurları çiğ yemek4
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz7
- çay içen kız3
- iki sözlük kızının kavga etmesi4
- herkesin artık tanım yapması6
- domino s pizza2
- yukarı kattan gelen ahh sesi8
- türk kızı3
- bursa vs edirne7
- öğle yemeği ne yiyeceğiz sorunsalı5
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi5
- almanya9
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil6
- 30 temmuz 2026 iran'ın abd üssüne saldırısı5
- su içmeyi unutmayalım4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- ısparta simidi8
- flörtleşme algoritması2
- kendine bir öğüt ver7
- güne bir şarkı bırak16
- bot yazar gibi entry giriyoruz4
- pkk4
- türkiye nin en güzel camisi3
- fransa2
- sümerler semitik miydi3
entry'ler (177)
bayramlar da konusmalarda ; sozlerime yuce buyuknulu onder ataturk' un sozleriyle bitirmdk istiyorum. yuksek bir sesle bir turk dunyaya bedeldir. pehhh . tabi bizler : sak sak sak.... ciddiye alinmayip sarf edilen konusmalar iste.
yav he he .
zamaninda verilmis bir gazla hep ilerliyorum sanan bir milletin, guzel bir baslikla ilani. ornek 1: bir Turk dunyaya bedeldir. ( japonlar saatteki hizi 570 km olan manyetik alanda ilerleyen trenle yolculuk yapmaya baslamisken sen daha hizli trenle tanisamadin bile... yav he he denir.) ornek 2 : ciftci milletin efendisidir. ( keske oyle olsa , su an destekleme adi altinda verilen paralarla idare edilmektedir efendilerimiz. sen isyan etmeye dur. gezi de. eylem de . darbe de. neyin kafasini yasiyorsan .) Ataturk vermis gazi sen hala kendini avut dur. bayramlar da face profiline Ataturk fotosunu yapistir. Sonra ben vatanseverim de. oyle vatanseverlik olmaz is yap. icraatlerini gorelim. Acikcasi kendini bi bok sanan bir millet icin acilmis bir baslik olmus.
hadi yat. daha yatmadin mi. sabah erken kslkacaksin.
bir gece evinde misafir efilip sabah selametle uzaya gonderilen uzaylidir.
kaba ve iyi!!! sadece tarzlari farkli. 3 gun yanlarinda kal hem cok seversin hem, her sey normal gelir. kolay adapte ederler.
kimse kimseyi , durup dururken oldurmez. olayda abla ise kafasini kesmis. kolay kolay da bir insanin kafasi kesilmez. demek ki o adam oyle bir orosbu cocuklugu yapmiski abla cezasini o sekilde vermis. ha seni seviyorum gibi mesajlar atmis olsa , gonul bagi olmus olsada ablaya verilen ceza cok agir olmus. belki gercekten seviyordu kadin sevgiyle yaklasti. adam tecavuz etti olamaz mi ? ya da adama seni seviyorum , senin olmak istiyorum gibi mesaj atmis olsa bile tecavuze ugramasina sebep olamaz. tabi abla da ispat edememistir. kendisini ifade edememistir. Nasil ispat etsin ki o §ok haliyle kolay kolay da kurtulamaz. yazik olmus kadina !!!
severim izmirlileri nedense... hatta izmirliyse biraz daha yaklasirim. zarar gelmez.
hangi akla hizmetse bakarim. icimden mutluluklar diler devam ederim yoluma.
cok fakir bir börek!!!
messi de ardayi havada, karada , her pozisyonda götürür. arda, messi'nin alt kümesi olmasiyla sonuclanir.
Barcelona" nin bi tarafiyla gulmesiyle bitecek bir hal. kim lan bu drogba!!!
ayni anda 3 kisiyi odaya alip muayene eden doktorlarIn performansi iste bu benim doktorum dedirtir. karsi konulmaz bir performanstir o!!!
Doktorlarin ve hemsirelerin kendilerine ceki düzen verecegi Her onune geleni ameliyat eden Kendini bir halt sanan , Is bilmez doktorlarin , karsi geldigi , karsi gelecegi gercegidir...
vergi cehennemi.
Akilli kizdir. tutumlu, görgülü parasinin kiymetini bilen, evlenilecek kizdir.
ewet. seni senin hayalinle aldattim...
zenginler pis insanlarmis dedirtir. iyyyy igrencler...
memleketine dogru döndûrülüp egil denilmesi gereken babadir. Tekme atacagim...