bugün
M
martenius7 yıl önce
bir meme fotoğrafıyla sözlük gündemi değişir
sözlük kızlarına yapılmış açık çağrı içeren başlıktır. ayak attınız, tırnak attınız, yüz fotoğrafı attınız, göbek fotoğrafı attınız, bacak fotoğrafı attınız, puzzle doldurmaktan iflahımız kesildi.
M
martenius8 yıl önce
aziz yıldırım ın kulüpte vedalaşırken fotoğrafı
Gören, O nasıl bakış öyle yahu der. elinden oyuncağı alınmış üzgün bir çocuk gibi bakmaktadır.
M
martenius8 yıl önce
insan yüzlü köpek
(img:#1649957) Budur.
M
martenius9 yıl önce
kenan sofuoğlu nun aslında batman olması
(img:#1243581)
M
martenius9 yıl önce
M
martenius9 yıl önce
M
martenius9 yıl önce
M
martenius9 yıl önce
M
martenius9 yıl önce
usain bolt
100 metre yi 9.76 ile koşan `jamaika` lı `sprinter`. 9.58 yapmış hayvanoğluhayvan. (vid:#1133)
M
martenius10 yıl önce
istanbul üniversitesi
`türkiye`'nin ilk ve en büyük üniversitesi.
M
martenius10 yıl önce
kamyon arkası yazıları
yaratıcı yurdum soförunun ekmek teknesi kamyonunun arkasına yazdırdğı yazılar ör: yıldızlara rütbe sorulmaz
M
martenius10 yıl önce
kamyon arkası yazıları
yaratıcı yurdum soförunun ekmek teknesi kamyonunun arkasına yazdırdğı yazılar ör: yıldızlara rütbe sorulmaz
M
martenius10 yıl önce
orantısız zeka belirtileri
`orantısız zeka`'nın belirtileridir. zeki olmak adına maymunluk yapmak. tabi.
M
martenius10 yıl önce
cumhuriyet com tr skandalı
(img:#968221) Cizre'de öldürülen teröristlerden bahsederken "terörist" kelimesini kullanmaması ve operasyonun yaralılara karşı yapıldığı haberinin yayınlanması skandalıdır. ismine yakışmayan bir habercilik anlayışı.
M
martenius10 yıl önce
gecenin hayvanı
(img:#855729)
M
martenius12 yıl önce
zall
tüyü bitmemiş yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık , delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek kişi.
M
martenius12 yıl önce
oculus rift
oyunlarda sanal gerçekçiliği arttıran aksesuar. sizi gerçek dünyada tamamen soyutlayarak oyunun içindeymişsiniz hissini veriyor. güzel ama pek umudum olmayan projedir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/oculus-rift-604547/
M
martenius12 yıl önce
sporx
`superspor`'un başkalaşmış hali. ben turuncu renkten ve de sağ taraftaki güzel bayandan başka bir fark göremedim. www.sporx.com
M
martenius12 yıl önce
elmander in denize beyaz çorapla atlaması
hemde beyaz çorapla atmıştır. vay amk apaçi çıktı adam. evet. ~swh~
M
martenius12 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
M
martenius12 yıl önce
zall a küfür etsek bir şey olur mu sorunsalı
Kırılır.
M
martenius13 yıl önce
tarihteki unutulmaz ayarlar
`unutulmaz maçlar` tadindaki unutalamayan bes yildizli `ayar`lardir. (bkz:bes yildizli ayar) su ana kadar pek görülmemistir güzel sözlügümüzde.
M
martenius13 yıl önce
1 haziran 2013 ankara gezi parkı eylemi
güvenpark'ta değil de kuğulu'da veyahut abdi ipekçi'de yapılması gereken eylem. polis biber gazına yüklendi mi nereye kaçacağız.
M
martenius13 yıl önce
küresel ısınma
dünyada meydana gelen `sera etkisi` nedeniyle dünya sıcaklığının yükselmesi durumudur. kutuplarda bulunan buzulların erimesi, deniz sıcaklıklarını artması, buna bağlı olarak akıntıların değişmesi, deniz yaşamının dengesinin bozulması, iklimin değişme… devamını gör
© copyright 2005 - 2026