bugün
M
marsha8 yıl önce
sakarya da 9 aylık hamile kadına tecavüz edilmesi
sadece bununla bitmeyen ağır vahşet. tecavüzcüler kadının yanındaki 10 aylık bebeği de öldürmüşler. http://www.habergzt.com/insanliktan-utandiran-vahset-9-aylik-hamile-kadin-ve-10-aylik-bebegini/68751/ sinirden ağlatan bir haber bu. ahlaksızlığın v… devamını gör
M
marsha8 yıl önce
sakarya da 9 aylık hamile kadına tecavüz edilmesi
sadece bununla bitmeyen ağır vahşet. tecavüzcüler kadının yanındaki 10 aylık bebeği de öldürmüşler. http://www.habergzt.com/insanliktan-utandiran-vahset-9-aylik-hamile-kadin-ve-10-aylik-bebegini/68751/ sinirden ağlatan bir haber bu. ahlaksızlığın v… devamını gör
M
marsha9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
M
marsha9 yıl önce
üniversitelerde pkklı istemiyoruz
Entrye girince dedim ki ya ilef ya dtcf. Yine yanılmadım. Sağım solum önüm arkam pkk.
M
marsha9 yıl önce
üniversite ikinci sınıfta tesettüre girmek
Okulun son demleri gerçekleştirdiğim eylem. Tamamen hür irademle içimden gelerek kapandığım için mutluyum açıkcası. Çevremdeki insanlar şaşırdılar başta ee yirmi yaşında bir insan niye böyle bir karar alır falan. Sonra alıştılar. Nedenini anlatmak… devamını gör
M
marsha9 yıl önce
çocuklar camide oynarsa orası kerhane olur
çocuklar için camide oyun alanları kurulmasına skandal bir bakıştır. herifler güzel olan her şeye düşmanlar... https://youtu.be/tyxLnbvCx1E
M
marsha9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
M
marsha9 yıl önce
feminizm
(bkz:feminist)
M
marsha9 yıl önce
beyni olmadan yaşayabilen canlılarda bugün
(img:#1373465) ajashsgdhjfjfjdhahah (img:#1373466) ağlanacak halimize gülüyorum. k.b.
M
marsha9 yıl önce
beyni olmadan yaşayabilen canlılarda bugün
(img:#1373465) ajashsgdhjfjfjdhahah (img:#1373466) ağlanacak halimize gülüyorum. k.b.
M
marsha9 yıl önce
kemalistlerin sevimsiz olduğu gerçeği
bir çok kişinin hak verdiği bir gerçek. bakıldığı zaman gerçekten sevimsiz, antipatik insanlar. insanları çomar diye aşağılamalar, takım gibi parti tutmalar, vatan hıyanetine varan muhaliflikleri. yüce türk milletininde bulduğu ilk fırsatta (1950 seç… devamını gör
M
marsha9 yıl önce
hollandanın dünyanın en medeni ülkesi olması
gurbetçileri kıskandıran bir gerçektir.
M
marsha9 yıl önce
faşist hollanda
hollanda küresel sermayenin beynidir. ispanya'dan kaçan sefared yahudileri, fransadan kaçan huguenotlar ve kalvinistlerin yönettigi bir ülke. nufüsları 17 milyon diye biliyorum. bunlardan 3 milyonu da eşcinselmiş. dünyanın gözüyle bakarsak. hollanda … devamını gör
M
marsha9 yıl önce
faşist hollanda
hollanda küresel sermayenin beynidir. ispanya'dan kaçan sefared yahudileri, fransadan kaçan huguenotlar ve kalvinistlerin yönettigi bir ülke. nufüsları 17 milyon diye biliyorum. bunlardan 3 milyonu da eşcinselmiş. dünyanın gözüyle bakarsak. hollanda … devamını gör
M
marsha9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
M
marsha9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
M
marsha9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
M
marsha9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
M
marsha9 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
M
marsha9 yıl önce
komünist kızlar
kızıl kızlardır. (bkz:kızıl saçlı kızlar koministtir teorisi)
M
marsha9 yıl önce
sözlük delilerinin fotoğrafları
Sözlük delilerinin fotoğraflarının paylaşım alanıdır.
M
marsha9 yıl önce
din tüccarı
fetullah gülendir efendim. Dini kullanıp paraları götürmektedir.
M
marsha9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
M
marsha9 yıl önce
bir görselle kendini anlat
(img:#1289857)
© copyright 2005 - 2026