bugün
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- osmanlı yı yeniden kuracağız17
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (53)
değişik amaçlarla kullanılabilir.
(bkz: seyyar askılık)
(bkz: seyyar askılık)
kendimi görmüşlüğüm var, hani filminizi izlermiş gibi. daha da ilgincini görmedim.*
tepeliklere kurulu evler, ulaşımın yoldan ziyade yokuşlarla sağlanması.*
aldatmanın rezilliğinin başka bir versiyonudur. bunu, evli erkeğin ya da evli kadının yapmış olması rezillik olduğu gerçeğini değiştirmez. adam olan aldatmaz*, illa ki yapacaksa eşiyle münasebetini keser, öyle yapar. hem aldatıp hem de eşinin duygularını, beraberce sahip oldukları sosyal mevkiyi vs. sömürmek bir parazit olmayı gerektirir.
geçici olarak yaşadığım ve yaşamak istediğim ülkeler var. lakin sürekli yaşamak istediğim ülke, herşeye rağmen türkiye'dir. benim dokum, benim kültürüm, benim rengim, benim .....
hem çoğu meslektaşının eline su dökemeyeceği bir sanatçı kişiliği vardır. hem de tam anlamıyla ideal bir kadındır.
gidebilir. kadınların arkadaşlarınınkilerle kendi göğüslerini tarttığına çok şahit olmuşluğum vardır.
beyin, fikir yapısının asla fiziksel özellikleriyle tartılamayacağı kızdır. eş-dost ya da aileniz size evlenmeniz için baskı yapmıyor efendim nedir bu boy takıntınız.
yoktur. mutlaka kıskanılır ya da kıskanırsınız. mutlaka menfaatlerinizin çatıştığı biri/birileri vardır. görünmezdir belki, gizlidir ama vardır.
sık parfüm değiştirmememe rağmen 212 men'le olan uzun süreli birlikteliğimi bitiren lacoste red olmuştur. bir dahaki keşfe kadar lacoste red.
yaşanmışsa alkışlanması gereken bir olaydır. unutulmamalıdır ki acının ideolojisi yoktur.
kapı gıcırtısından tahrik olan arkadaşlar olması hasebiyle, erkekleri etkileme olasılığı yüksek kokudur.*
lezzetini bilemem ama vaktiyle konserve kutusunu kedimin yanında açmam ve kedimin direkt mamaya saldırması neticesinde, konserve kutusuna sıkışan başını yarım saate yakın bir zaman diliminde zor çıkarmış olduğum gibi bir anıya sahip olduğum kedi maması markası.*
yeminde yaratıcılığın nirvanasıdır.
(bkz: ensest başlıklar)
(bkz: ensest başlıklar)
son fırsat 9lu set 2kutu kapsul geciktirici sprey, buyutucu bayan damla bay bayan parfum9parca 190tl değil 29tl kargo 0tl siparis icin cagrı atın yeter not: bu numaradan sadece siparis kaydı alınmaktadır *
ebediyen var olacağının göstergesidir. zira herşey sonsuza kadar ikiye bölünebilir.