bugün
L
legendkiller7 yıl önce
szlüğn en yakışıklısı bnm aksini ida eden caps atr
tamam öylesin. ben tipsizim diye aynaya bile bakamazken bu özgüvenliği geçmiş narsist olmuşsunuz haberiniz yok.
L
legendkiller8 yıl önce
erdoğan istese hepinizi içeri alır
70 milyonu koyacak hapishane nerede?
L
legendkiller8 yıl önce
kitap isimlerini horozla değiştiriyoruz
horozların öcü. horozun elli tonu horoz'un intikamı. game of horoz horoz ve ben. horoz adam.
L
legendkiller9 yıl önce
yazarların uyanır uyanmaz söylediği cümleler
günün nasıl başlayacağını ya da yazarın o anki ruh durumunu özetleyen cümlelerdir. "tekdüze, monoton ve kepaze hayata yeniden merhaba."
L
legendkiller9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen duvar yazıları
(img:#1110564)
L
legendkiller9 yıl önce
8 mart 2017 taksim metrosunda tacize uğramam
(bkz: kalktı)
L
legendkiller9 yıl önce
volkan şen
`bulent korkmaz`ın paf takıma gönderip takım bul demesinin ardından birkaç hafta sonra yerine gelen `samet aybaba` tarafından takıma konduktan sonra, son haftalardaki formunu `1 aralik 2007 kasimpasa bursaspor maci`nda devam ettirip bursaspor forması… devamını gör
L
legendkiller9 yıl önce
seni aldattım diyen sevgiliye söylenecek ilk söz
soylenecek soz yoktur.
L
legendkiller9 yıl önce
kürt olduğum için bıçak çeken tc vatandaşları
(bkz:cool story bro)
L
legendkiller10 yıl önce
ak parti olmasa bu ülkede aş pişmez
Ak parti'nin ne kadar önemli bir yerde olduğunu gösteren söz. Sürekli atıp tuttuğunuz yetmedi mi? Daha kendine oy veremeyen kılıçdaroğlu mu yönetecek bu ülkeyi? Yoksa üyelerini bir bir ihraç eden bahçeli mi? Diğerini hiç hesaba katmıyorum. Ak parti… devamını gör
L
legendkiller10 yıl önce
yanıyorum ulan
(img:#858332)
L
legendkiller10 yıl önce
yanıyorum ulan
(img:#858332)
L
legendkiller10 yıl önce
hamza hamzaoğlu
01/01/1970 doğumlu sırasıyla Galatasaray, istanbulspor, Konyaspor, Siirt Jetpaspor, Yimpaş Yozgatspor da top koşturmuş olan futbolcu. sol ayağını kullanan futbolcu sol açık mevkiinde oynar. uzaktan çok sert şut çekme özelliği de vardır. galatasaray … devamını gör
L
legendkiller10 yıl önce
f5
freedom fighter hava kuvvetlerimizin envanterinde bulunan savaş uçağı (bkz:türk yıldızları)
L
legendkiller10 yıl önce
28 temmuz 2015 galatasaray nice maçı
galatasaray'ın şaşırtmadığı maçtır. (img:#802732)
L
legendkiller10 yıl önce
boykot
Bir işi, bir davranışı yapmama kararı alma. Bir kimse, bir topluluk veya bir ülkeyle amaca ulaşmak için her türlü ilişkiyi kesme.
L
legendkiller11 yıl önce
uludağ sözlük yazarları meclise girse olacaklar
sözlüğümüzün güzide yazarlarının meclise girmesi halinde yaşanacaklardır. ben girsem meclis başkanı felan olsam ne güzel olurdu lan, komikli oturumlar açardım, birbirimize krem şanti felan püskürtür eğlenirdik.
L
legendkiller11 yıl önce
öcalan ın heykelini dikeceğiz
selahattin demirtaş beyanı. (img:#775370) nah dikersiniz..
L
legendkiller11 yıl önce
msn de engelleyenleri görmek
uzay zamanda kırılma mı yaşadın genco dedirtenzo.
L
legendkiller11 yıl önce
msn de engelleyenleri görmek
uzay zamanda kırılma mı yaşadın genco dedirtenzo.
L
legendkiller11 yıl önce
2 mayıs 2015 floyd mayweather manny pacquiao maçı
Kanaltürk'ün canlı vericeği kaçırılmaması gereken maç. Mayweather bu süre içersinde deli gibi antreman yaptı, videolarını falan izliyorum ne tür bi hayli sıkı çalışmış adam geliyor.
L
legendkiller11 yıl önce
sen genelleme yoksa gene ellerim
genelleme yapan kişileri bu huylarından vazgeçirmek için söylenen tehdit sözüdür.
L
legendkiller11 yıl önce
cem uzan üstünü örteyim
(bkz: çok güldüm bahçeye diktiler) hayattan soğutan bir espri daha.
L
legendkiller11 yıl önce
gengar
en büyük hayalet pokémon. kocaman bir şeydir bu. `jigglypuff` bile ne kadar şarkı söylerse söylesin, uyutamamıştı bunu. `haunter`'ın gelişmişidir.
© copyright 2005 - 2026