bugün
K
kitchenmonster166 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
K
kitchenmonster167 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
K
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
K
gecenin film repliği
''Seni unutmayı hatırlayamıyorum... '' (bkz: memento)
K
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
K
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
K
geceye bir gerçek bırak
sanal alem insanların yapamayacakları şeyleri konuşup söylediği bir çöplüktür yüzlerce eleştiri isyan şikayet istediğin kadar yaz çiz burada kalır insanın acizce kendini avutma çabası sadece klavye ile hiçbir şey değiştiremezsin.
K
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
K
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
K
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
K
galerideki en anlamlı fotoğraf
belki de öyle olan fotoğraftır. herkese göre değişir. mesela bana göre budur https://galeri.uludagsozluk.com/g/volkswagen-type-2/
K
ruh halinizi anlatan görsel
(img:#1487800)
K
gecenin şiiri
K
şu anda dinlenilen şarkı
Rihanna- American Oxygen Şarkı güzel, klipte baya bir anlamlı bence.
K
K
kitchenmonster168 yıl önce
yozgat denince akla gelenler
türkiyemizin en büyük köyü akla gelince düşünülen şeylerdir. bu güzide köyümüzü anınca elbette hepimiz birşeyler düşünürüz sanırım. (bkz:yimpaş) (bkz:lise caddesi) (bkz:sıkıntı) (bkz:yozgat anadolu lisesi) (bkz:çamlık) (bkz:sıkıntı)
K
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
K
insanlar neden intihar eder
Başkalarının hayatlarını yaşamaktan kendi hayatlarını yaşamaya fırsat bulamadıkları için.
K
insanlar neden intihar eder
Başkalarının hayatlarını yaşamaktan kendi hayatlarını yaşamaya fırsat bulamadıkları için.
K
sözlük yazarlarının telefon ana ekranları
(img:#937969) Hadi baylar bayanlar, başlıktan belli herşey.
K
gecenin şiiri
K
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
K
hristiyan doğsanız müslüman olur muydunuz
sorum şu. hristiyan veya budist, yahudi hiç farketmez yani müslüman olmasaydınız yine islam'ı seçecek miydiniz ? ben seçeceğimi düşünmüyorum çünkü günümüzde din bir inançtan çok anne babanın getirdiği bir kültür bence. yani hristiyan bir ailede doğs… devamını gör
K
hristiyan doğsanız müslüman olur muydunuz
sorum şu. hristiyan veya budist, yahudi hiç farketmez yani müslüman olmasaydınız yine islam'ı seçecek miydiniz ? ben seçeceğimi düşünmüyorum çünkü günümüzde din bir inançtan çok anne babanın getirdiği bir kültür bence. yani hristiyan bir ailede doğs… devamını gör
© copyright 2005 - 2026