bugün
K
king schultz4 yıl önce
cebindeki telefonu çıkart tişörtü
(img:#2171209) tişört bu ve benzerleri. mevzuda bu ; https://onedio.com/haber/z-kusagindan-dayiya-o-tisortunden-anladim-ne-diyecegini-o-tisort-cebindeki-telefonu-cikart-tisortu-994700 ulan bu memleketi z kuşağı kurtaracak.
K
king schultz5 yıl önce
eksos egzoz ekzos egzos
(img:#2137551)
K
king schultz5 yıl önce
4 12 2020 asgari ücret tespit komisyonu toplantısı
Yine toplaniyorlar efenim durduramiyoruz dedigimiz toplanti.
K
king schultz5 yıl önce
4 12 2020 asgari ücret tespit komisyonu toplantısı
Yine toplaniyorlar efenim durduramiyoruz dedigimiz toplanti.
K
king schultz5 yıl önce
paranız kadar varsınız
Avrupa ülkeleri için çok fazla geçerliliği olmayan ama orta doğu ve arap ülkelerinde fazlasıyla geçerli teoridir. Paranız varsa en iyi sağlık hizmetleri ve önceliğe sahip olabilirsiniz. Paranız varsa çok değerli sizi seven dostlar (!) olur. Paranı… devamını gör
K
king schultz5 yıl önce
paranız kadar varsınız
Avrupa ülkeleri için çok fazla geçerliliği olmayan ama orta doğu ve arap ülkelerinde fazlasıyla geçerli teoridir. Paranız varsa en iyi sağlık hizmetleri ve önceliğe sahip olabilirsiniz. Paranız varsa çok değerli sizi seven dostlar (!) olur. Paranı… devamını gör
K
king schultz5 yıl önce
çılgın sayısal loto
bilmeyenler için ; eski sayısal loto. 49 rakamdan 6 tanesini bulmak gerekiyordu. çılgınca birşey yapıp bunu 90 numaraya çıkardılar. 90 numaradan 6 sını bulmak için 622.000.000 da bir ihtimal gerekiyor. yani imkansız gibi birşey. ki öyle de oldu. … devamını gör
K
king schultz6 yıl önce
sabah sabah kahve makinesinin bozulması
Canına bir şey olmasın, yenisini alırsın dediğim hede.
K
king schultz6 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
K
king schultz6 yıl önce
bal yapmayan arı
işçi arılar dışındaki bütün arıları kapsayan genellemedir.~çaktırmadan bilgilendirici başlık açmak~
K
king schultz6 yıl önce
10 kavanoz bal 100 tl
flash tv'de iki gündür denk gelinen ramazan ayına özel harika kampanya. ilk başlarda 3 kavanozu 100 tl ile başlayan bu muhteşem kampanya zamanla 10 kavanoza kadar çıkmıştır. nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu sorusunu sormamak elde değil, kavanozlar… devamını gör
K
king schultz6 yıl önce
görücü usulü evlilik
çeşitli toplumlarda sık sık raslanan, iyi tarafları olduğu gibi fena tarafları da olan izdivaç şekli.
K
king schultz6 yıl önce
seyfi mafiayı olimpiyatlara hazırlıyorum dedi
`gerzek şaban` filminden bomba bir gazete haberi başlığıdır. filmde seyfi zannedilen osman bir şekilde mafya babalarını çok kötü madara eder ve soyundurup sokakta yarıştırır. bunun üzerine ertesi gün gazetede bu başlıkla haber çıkar (filmde de ifade … devamını gör
K
king schultz7 yıl önce
yazılım şirketi sahibi kaslı erkek
Cinsel et ete değen partiler yapan hastalık kapma riski yüksek erkektir.
K
king schultz7 yıl önce
mansur yavaş
Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör
K
king schultz7 yıl önce
sözlük yazarlarının en çok kullandığı emojiler
Bir mesajlaşma esnasında sözlük yazarlarının sık sık kullandıkları emojilerdir. Benim utanan maymun, dil çıkarma ve sadece gülücük.
K
king schultz7 yıl önce
liverpool fc
bir ingiliz futbol takımı.
K
king schultz7 yıl önce
13 aralık 2018 beşiktaş malmö maçı
uefa avrupa ligi 6. hafta müsabakası.
K
king schultz7 yıl önce
geçmişi anımsatan kokular
nereden gelse böyle bi koku çocukluk, akrabalar ya da başka şeyler akla gelir aniden. (bkz:naftalin kokusu) (bkz: anneanne)
K
king schultz7 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
K
king schultz7 yıl önce
var sız puan durumu
http://www.milliyet.com.tr/iste-var-siz-puan-durumu-galatasaray-2790402-skorerhaber/ (img:#1774312) not:fb.
K
king schultz7 yıl önce
var sız puan durumu
http://www.milliyet.com.tr/iste-var-siz-puan-durumu-galatasaray-2790402-skorerhaber/ (img:#1774312) not:fb.
K
king schultz7 yıl önce
mutlu eden basit şeyler
tarkan dinlemek. yaklaş ki kalbim dudaklarında vursun, ıslak daha ıslak öp beni ne olursun. öp beni öp beni öp beni, öp beni ne olursun!!
K
king schultz7 yıl önce
en etkili uyku açma yöntemi
methilfenidat.
© copyright 2005 - 2026