bugün

entry'ler (2)

trafik sigortasi

Trafik sigortasını araştırırken sadece fiyatlara değil, poliçenin sunduğu güvencelere de baktım. Sonuçta yasal olarak zorunlu bir sigorta ve olası bir kazada karşı tarafa verilebilecek maddi ve bedeni zararları karşılıyor, bu yüzden sadece yaptırmış olmak için değil gerçekten işe yarayacak bir poliçe seçmek önemli. Teklifleri incelerken prim tutarının yanında hizmet kalitesini ve hasar sürecinin nasıl ilerlediğini de değerlendirdim. Bu süreçte Türkiye Sigorta'nın seçeneklerini de inceledikten sonra, hem kapsamlı olması hem de bana güven vermesi nedeniyle tercihimi bu yönde yaptım. Genel olarak da trafik sigortasında fiyat kadar hizmet kalitesinin de belirleyici olduğunu düşünüyorum.

tc ziraat bankası

162 yıl reklamı Ziraat Bankası’nın sadece bir finans kurumu olmadığını yıllar boyunca insanların hayatına dokunmuş, gündelik yaşamın bir parçası haline gelmiş bir yapı olduğunu hatırlatıyor. Bu duygu, anlatımın tamamına yayılan sakin ve dengeli bir dille veriliyor. Görkem Sevindik’in tercih edilmesi de bu yaklaşımı destekliyor abartısız duruşu ve yaşanmışlık hissi veren haliyle hikâyenin önüne geçmeden anlatıyı taşıyor. Bu sayede reklam daha tanıdık, daha sahici ve izleyiciye yakın bir etki bırakıyor.
© copyright 2005 - 2026