bugün
- magnolia8
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar11
- anın görüntüsü27
- bacina yapsam hosuna gider mi8
- ya olum bu ne siksokluktur9
- erzurumda ucuz et kuyruğu18
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun11
- galatasaray8
- fenerbahçe17
- borsa istanbul9
- 185 boyunda efendi sadık yakışıklı erkek27
- ali koç9
- laiklik nedir12
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- yavrum diye hitap eden erkek17
- enflasyonun kasımda boynunu aralıkta belini kırdık21
- öpüşürken gülmek8
- birbirine yakıştırılan yazarlar9
- tek parti döneminin faşizm olduğu gerçeği15
- sözlük kızına aşık olunca ne yapmamız gerekiyor12
- mauro icardi20
- yakışıklı yazarlar13
- ali palabıyık30
- almanya9
- transparan kıyafeti ile dans eden seksi türbanlı16
- hurilerin ilişkiden sonra tekrar bakire olması23
- ismet gürbüz8
- 2 şubat 2023 hasan mezarcı tweet i13
- yazarların sözlükteki konumu20
- caner taslaman13
- bir insanın en aşağılık hali12
- bir kadını fiziği dışında çekici yapan detaylar43
- bir oturuşta 36 adet kestane şekeri yemek15
- yazarları anlatan görsel14
- ismet gurbuz11
- galatasarayın bir kere bile şike yapmadığı gerçeği15
- menuet kız mı erkek mi sorunsalı8
- evde rakı yapımı13
- evde tekken ve duş alırken kapının çalması28
- 22 yaşından büyük ablalar sözlükten gitsin18
- jorge fernando pinheiro de jesus8
- sonra döndüm dedim ki22
- jorge jesus'un kırmızı kart görmesi8
- 2 şubat 2023 adanademirspor fenerbahçe maçı41
- enner valencia19
- yazarların tehlikeli tutkuları18
- ismet gürbüz'ün türk olmaması10
- gecenin şarkısı8
- çalışan bir kızın yıllık bakım masrafları toplamı15
- yaşama amacınız nedir11

entry'ler (599)
Nihal Atsız’ın oğlu. 4. Murat devrine dair araştırmaları var.
Hem Türkçülük-ırkçılık anlayışı güdüp hem de Avusturyalı Alman bir kadından melez çocuk yapmış. Tezat ve enteresan bir durum.
Hem Türkçülük-ırkçılık anlayışı güdüp hem de Avusturyalı Alman bir kadından melez çocuk yapmış. Tezat ve enteresan bir durum.
Kör olursun lan onu içersen, yapmayın.
Antropolojik olarak Anadolu yerlilerine(Hitit, Sümer, Frig...) benziyor bu.
Yav kim napsın beni, en fazla kargocu felandır. Ürününü kapının yanındaki gazete kutusuna bırakır gider.
Acil işin düşer, ararsın açmazlar. Kapılarına gidersin, hiçbirinin deliklerinden haberleri yok tabi. Başka birimlere yönlendirirler. Okulda çalışan bir hademe bile bunlardan daha çok konuya vakıftır.
Ak parti döneminde sırf felancanın tanıdığı diye vasıfsız insanlar böyle mevkilere yerleştirilmiştir, bunların aldıkları maaşa yazık cidden.
Ak parti döneminde sırf felancanın tanıdığı diye vasıfsız insanlar böyle mevkilere yerleştirilmiştir, bunların aldıkları maaşa yazık cidden.
Atatürk bunların dedelerini bir güzel silkelemiş. Halat artıklarını burada sümüğünü akıtıyor.
Geberdi gitti köpek. Ateşi bol olsun.
Anlattığı palavraların, Rıza Nur denen ruh hastası şerefsizin belli belirsiz kitabı dışında hiçbir kaynağı yoktur.
Hiçbir akademik eğitimi yoktur. Tamamen kendi hayal dünyasında uydurduğu şeyleri anlatır. Şeyhlerine badeleme yapan islamcılar bu adama “üstad” der.
Anlattığı palavraların, Rıza Nur denen ruh hastası şerefsizin belli belirsiz kitabı dışında hiçbir kaynağı yoktur.
Hiçbir akademik eğitimi yoktur. Tamamen kendi hayal dünyasında uydurduğu şeyleri anlatır. Şeyhlerine badeleme yapan islamcılar bu adama “üstad” der.
10 milyon mülteci.
insanı hem parçalayan hem de olgunlaştıran çok hazin bir durum...
Niyetini açıkca söyleyen dürüst kızmış. Tebrik ederim. Zira günümüzde kızların yüzde yüze yakın bir kısmı bu anlayışı benimsiyor.
Kızlara da kızmamak lazım, parasız kuru kuru görsellikle ilişki yürümez.
Kızlara da kızmamak lazım, parasız kuru kuru görsellikle ilişki yürümez.
internette bir bilgi araştırıyorum, her yerde bu adamın adı çıkıyor. Memlekette başka bilgili uzman kişi yok mu? Udemy’deki kurslarına baktım: aklınıza gelebilecek her alanda onlarca kurs çekmiş adam: yabancı dil, diksiyon, teknik tasarım, yazılım, istatistik....
Eskiden severek kullanırdım bu internet tarayıcısını, artık her gün “Firefox’u güncelle” bildirimiyle insanı çileden çıkarıp programı kaldırmaya teşvik eden aptal bir tarayıcı oldu. Muadili Chrome çok daha iyi.
Zaten isa’nın babası belli değil, çok yadırgamamak lazım.
Günümüzde bu çirkin ucube Ermenilerin sayılarının daha az olması vesile olan adam gibi adam. Ruhu şad olsun. Bilinenin aksine aile kökeni Pomak veya Çingene değil, Türktür.
Bilinenin aksine Şeyh Şamil Çerkes veya Çeçen değil, bir Avar Türküdür. Kafkasya'da Osmanlı'nın desteğiyle, Ruslara karşı cihat mücadelesi vermiştir.
Bukkake.
Bu benim evladım olsa, cebine gizlice uyuşturucu koyup polise ihbar ederdim. Ork suratlı beyinsiz veled-i zina.
görsel
görsel
Sarı kısa saç hiç yakışmıyor bu karıya. Uzun koyu saçlı doğal haliyle bin kat daha güzel. Çok seksi bir vücudu var aynı zamanda.
Çin ile Rusya birbirine saldırmasın diye arada tampon bölge olarak tutulan Dünya'nın en geri kalmış ülkelerinden biri.
Bu ülkede kürt terörü ancak Talat Paşa'nın yöntemiyle bitebilir.