bugün

entry'ler (686)

erkek arkadaşım 5 yıl sonra evli olduğu söyledi

Lut kavmi bu toplumun yanında ahlak abidesi kalır cidden. Karı da herif de koyu Müslümandır birde kesin.

bir telefona 60 bin lira para vermek

Her an hırsızların, gaspçıların, itik kopuk tiplerin açık hedefi olacaksın. Çok zengin olunsa dahi 50-60 bin liralık telefon taşımak akıl kârı değildir.

bebek görünce hemen sırıtan insan

Ebeveynleri tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.

nevşin mengü

Yunan-Arnavut fenotipi var bu karıda.

kemal kılıçdaroğlu

Hdp'li kürtlerin ve Akp'nin eski kurmaylarının desteğiyle Cumhurbaşkanı olacağı hülyasına kapılmış zavallı bir bunak.

frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü

Muhammed mezarından kalkıp seçimde aday olsa, bu üç şerefsiz yine Tayyip'e oyunu verir. Böyle kanserdir bunlar.

mustafa kemal atatürk vs kemal kılıçdaroğlu

Bu başlığı açan dalyarağın babasının götüne zülfikar sokayım.

temizlikçi karı düşürme yöntemleri

Namusuyla gelip temizlik yapıp para kazanmaya çalışan bir kadına hallenecek kadar ne yaşadınız lan amına koyduğumun soysuzları!

türkçü

Nihal Atsız, Yusuf Akçura, Zeki Velidi gibi isimleri tenzih etmek isterim ancak:
Günümüzdeki Türkçülerin %90'ı internette "kürde ü yok" diye sağa sola küfredip sokakta karşısına bir tane kürt çıkınca yolunu değiştiren, hayatında eline bir tane kitap almamış, çekik gözlü kızlarla yiyişme fantezisi kuran abaza piçlerdir.

feminist

lan o değil de ben hayatımda bir tane kadına benzeyen, güzel, seksepalitesi, dişil özellikleri olan bir feminist görmedim.
hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. göğüsleri de yok, dümdüz.
vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.

feminist kızı asgari ücretli çalışan gibi sikmek

Lan o değil de ben hayatımda bir tane kadına benzeyen, güzel, seksepalitesi, dişil özellikleri olan bir Feminist görmedim.
Hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. Göğüsleri de yok, dümdüz.
Vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.

kale3112 sadece arkadaşlarından özel mesaj alıyor

Sol paneli meşgul edeceğine, nik altına yazsaydın keşke bez bebek.

yks 2023

Benim de 4. girişim olacak. Bir hedefle hazırlanarak girmiyorum buna.
Ancak genç kardeşlerimiz çok heves etmesin, zira 165 dk Tyt, 12. sınıfın yarısından muaf Ayt. Bu şartlarda aynı Yks 20 ve 22'deki gibi yığılma yaşanıp sıralamaların geriye gitmesi muhakkaktır.

ekşi sözlük

2 sene önce üyelik müracaatında bulunmuştum buraya. Önünüzde 50 bin kişi var gibi bir yazı çıkarmışlardı önüme. Sonra silmiştim hesabı, envai çeşit soysuzun alenen terör destekçiliği, türk düşmanlığı yaptığı bir bok çukuru.

depresyon aktiviteleri

Çikolata-Masturbasyon-Uyku

zafer partisi

Bir mülteci düşmanı olarak objektif bir şekilde söylüyorum ki; Ne yazık ki baraj altında kalacaklar.

boşları toplayan general

Kendinden kıdemli bir korgeneral ve orgenerali evine yemek yemeye davet edip sonra masayı toplayan bir tuğgeneral olabilir.

kılıçdaroğlu nun deprem bölgesinde çadırda kalması

Ya kamerayı kapattıktan oteline gitmiştir herif. Bizim salaklar da inanıyor buna.

dersimli ile gürcü arasında seçim yapmak

Tek kriteri "Türk olmaya" bağlamamak lazım. Türk olup da çok şerefsiz, aptal olan insanlar da var maalesef ki.

recep baltaş

2014 yılından beri takip ederim kendisini. Bilgisayar yazılımı, donanım hakkında bildiklerimin %70'ini bu adamdan öğrendim. Technopat'ın kurucusudur. Tanrı ayağına taş değirmesin Reis.