bugün
- 1927 yılında türk kimliği verilen 200 bin yahudi11
- selahattin demirtaş13
- temizlik hastası kadın ile pis koca ilişkisi10
- öğretmen maaşı18
- harry potter türk olsaydı ismi ne olurdu31
- müslüman olan hiçbir ülkenin gelişmemiş olması37
- en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı18
- kulak içi kaşıntısı13
- islamdan hiç haberi olmayan insan cennete gider mi18
- 185 cm den kısa erkeklere erkek gözüyle bakmamak13
- bugün özlenen kişiye birkaç satır bırak14
- lubunya 028
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun8
- 7 adet hurma yiyen birine zehir ve sihir işlemez32
- bir sigara mı yaksak16
- muharrem ince10
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- sadece türkiyede olacak olaylar36
- instagram daki aşırı yakışıklı doktor13
- sözlük yazarlarının doğum tarihi23
- öpüle öpüle uyutulmak17
- eskimo erkeklerinin cinsel performansı17
- 30 üstü erkeklerin cinsel performanı16
- anın görüntüsü22
- hayatın film olsa adını ne koyardın12
- akp seçimi kaybederse gitmiyorum der mi?34
- sözlük yazarlarının tavuk pilavları12
- hüdapar'a hizbullahçı diyen insan zekası16
- uludağ sözlük büyük 2023 seçim anketi22
- kemal kılıçdaroğlu'nun kürt olmaması13
- fatih erbakan'ın cumhur ittifakını reddetmesi11
- kemal kılıçdaroğlu15
- unutulmaz film replikleri25
- bir sözlük kızının ayaklarını öpe öpe ısıtmak16
- börek isimlerinin ingilizcesi10
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması26
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar13
- galatasaraylı yüzsüzlüğü10
- bir erkeği görünüşü dışında çekici yapan detaylar12
- kadınlar ne ister34
- kürt halkının chp'ye oy vereceğini zannetmek19
- millet ittifakı10
- enner valencia10
- togg26
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur19
- kuvayi milliye11
- kadınların aldatan erkekten vazgeçememesi17
- şu anda çalan şarkı17
- bir erkeğe en çok yakışan aksesuar14
- donald trump'ın tutuklanması10

entry'ler (686)
Lut kavmi bu toplumun yanında ahlak abidesi kalır cidden. Karı da herif de koyu Müslümandır birde kesin.
Her an hırsızların, gaspçıların, itik kopuk tiplerin açık hedefi olacaksın. Çok zengin olunsa dahi 50-60 bin liralık telefon taşımak akıl kârı değildir.
Ebeveynleri tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz.
Yunan-Arnavut fenotipi var bu karıda.
Hdp'li kürtlerin ve Akp'nin eski kurmaylarının desteğiyle Cumhurbaşkanı olacağı hülyasına kapılmış zavallı bir bunak.
Muhammed mezarından kalkıp seçimde aday olsa, bu üç şerefsiz yine Tayyip'e oyunu verir. Böyle kanserdir bunlar.
Bu başlığı açan dalyarağın babasının götüne zülfikar sokayım.
Namusuyla gelip temizlik yapıp para kazanmaya çalışan bir kadına hallenecek kadar ne yaşadınız lan amına koyduğumun soysuzları!
Nihal Atsız, Yusuf Akçura, Zeki Velidi gibi isimleri tenzih etmek isterim ancak:
Günümüzdeki Türkçülerin %90'ı internette "kürde ü yok" diye sağa sola küfredip sokakta karşısına bir tane kürt çıkınca yolunu değiştiren, hayatında eline bir tane kitap almamış, çekik gözlü kızlarla yiyişme fantezisi kuran abaza piçlerdir.
Günümüzdeki Türkçülerin %90'ı internette "kürde ü yok" diye sağa sola küfredip sokakta karşısına bir tane kürt çıkınca yolunu değiştiren, hayatında eline bir tane kitap almamış, çekik gözlü kızlarla yiyişme fantezisi kuran abaza piçlerdir.
lan o değil de ben hayatımda bir tane kadına benzeyen, güzel, seksepalitesi, dişil özellikleri olan bir feminist görmedim.
hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. göğüsleri de yok, dümdüz.
vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.
hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. göğüsleri de yok, dümdüz.
vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.
Lan o değil de ben hayatımda bir tane kadına benzeyen, güzel, seksepalitesi, dişil özellikleri olan bir Feminist görmedim.
Hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. Göğüsleri de yok, dümdüz.
Vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.
Hepsi saçını kısa kesip, simsiyah giyiniyorlar. Göğüsleri de yok, dümdüz.
Vücutlarında testesteron, östrojenden daha çok var amına koduğumun ucubelerinin.
Sol paneli meşgul edeceğine, nik altına yazsaydın keşke bez bebek.
Benim de 4. girişim olacak. Bir hedefle hazırlanarak girmiyorum buna.
Ancak genç kardeşlerimiz çok heves etmesin, zira 165 dk Tyt, 12. sınıfın yarısından muaf Ayt. Bu şartlarda aynı Yks 20 ve 22'deki gibi yığılma yaşanıp sıralamaların geriye gitmesi muhakkaktır.
Ancak genç kardeşlerimiz çok heves etmesin, zira 165 dk Tyt, 12. sınıfın yarısından muaf Ayt. Bu şartlarda aynı Yks 20 ve 22'deki gibi yığılma yaşanıp sıralamaların geriye gitmesi muhakkaktır.
2 sene önce üyelik müracaatında bulunmuştum buraya. Önünüzde 50 bin kişi var gibi bir yazı çıkarmışlardı önüme. Sonra silmiştim hesabı, envai çeşit soysuzun alenen terör destekçiliği, türk düşmanlığı yaptığı bir bok çukuru.
Çikolata-Masturbasyon-Uyku
Bir mülteci düşmanı olarak objektif bir şekilde söylüyorum ki; Ne yazık ki baraj altında kalacaklar.
Kendinden kıdemli bir korgeneral ve orgenerali evine yemek yemeye davet edip sonra masayı toplayan bir tuğgeneral olabilir.
Ya kamerayı kapattıktan oteline gitmiştir herif. Bizim salaklar da inanıyor buna.
Tek kriteri "Türk olmaya" bağlamamak lazım. Türk olup da çok şerefsiz, aptal olan insanlar da var maalesef ki.
2014 yılından beri takip ederim kendisini. Bilgisayar yazılımı, donanım hakkında bildiklerimin %70'ini bu adamdan öğrendim. Technopat'ın kurucusudur. Tanrı ayağına taş değirmesin Reis.