bugün
- ölürken anlamı kalmayan şeyler13
- 28 mayıs 2023 ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi12
- üstteki yazara bir kitap bırak26
- engin ardıç30
- ruhu iyileştiren şeyler15
- anın görüntüsü43
- siki küçük olan erkek8
- fake biker20
- gecenin şarkısı32
- normal sözlük9
- recep tayyip erdoğan18
- kemal kılıçdaroğlu34
- kitap alıntıları12
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun14
- en çok sahip olmak istediğiniz teknolojik alet21
- üsküdarda tesettürlülerin mekandan kovulması15
- ups boobs geldi küçük memeliler sözlüğü terketsin15
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor21
- yazarların kendini tanımlama şekli12
- ak partiye oy vermeyen kadınınıza kızar mısınız12
- advntst10
- ümit özdağ16
- sözlük yazarlarının mutlaka okuyun dediği 3 kitap17
- bir şarkı sözü der ki8
- sürekli öksürüyorum9
- kılıçdaroğlu istifa eder mi11
- sürekli kendinden bahseden insan8
- dul kadınla evlenir misiniz22
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin23
- liboş ne demek12
- bir sigara mı yaksak9
- sözlükteki kara am sahipleri tam liste15
- mavi hap vs kırmızı hap8
- gay olmakla olmamak arasında kalmak9
- unutulmayan lise anıları11
- akpliler ekonomide neye güveniyor9
- kan tutan kasap bu fotoğrafları nereden buluyor8
- true nickli yazar8
- vuruşurken kızlar da zevk alıyor mu10
- üstteki yazarın nicki hakkındaki fikrini söyle9
- sözlük kızlarının dudak fotoğrafları8
- uyumadan önce 4 tane redbull içersek ne olur10
- çamaşır makinesi takirdamasi11
- kılıçdaroğlu'nun erdoğan'a oy vermek günah demesi8
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- haç takan samsunlu kadın8
- dinler neden sonradan gelmiştir23
- süleyman soylu8
- edirne valiliğine pencereden giren suriyeli18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri51

entry'ler (381)
Baylar, hanımlar. bana laf sokmaya çalışarak prim kasmaya çalışmanız çok acınası. Çok sakinim şu an. Totosu yiyen gelsin yüzüme söylesin bu lafları. Yüzüme karşı söylemeye cesaretiniz yoksa şov yapıp rezil etmeyin kendinizi.
Kimseye yürümüyorum, bu sizin sanrılarınızdan oluşuyor sadece. Buna ihtiyacım yok. Kendiniz gibi zavallı amsalak olarak görmeyin beni. istesem gerçekten burada yeterince kadınla tanışıp buluşurdum. Ben burada goy goy yapıyorum sadece. Bu insanlara ve başkalarına da yüklendim zamanında, gerek yoktu ama yaptım. Düşündüm ve içim rahat etmedi sonrasında. Yazma gereği hissettim sonuç olarak. Kimseden hiçbir beklentim yok.
Kimseye yürümüyorum, bu sizin sanrılarınızdan oluşuyor sadece. Buna ihtiyacım yok. Kendiniz gibi zavallı amsalak olarak görmeyin beni. istesem gerçekten burada yeterince kadınla tanışıp buluşurdum. Ben burada goy goy yapıyorum sadece. Bu insanlara ve başkalarına da yüklendim zamanında, gerek yoktu ama yaptım. Düşündüm ve içim rahat etmedi sonrasında. Yazma gereği hissettim sonuç olarak. Kimseden hiçbir beklentim yok.
Yavşaksın mavşaksın ama kızmıyorum sana yine de, kendi çapında eğleniyorsun. Türlü türlü insan var işte dünyada, seni de böyle kabul ettik.
Birader belanı arama, kaybol.
Sözlükte daha önce kalbini kırdığım, şaka yollu takılıp gücendirdiğim, dalga geçtiğim yazarlardan özür dilemek istiyorum.
"Bir baltaya sap olamayan" kemik torbası iskeletor hariç. Sözlükteki herkese salça olan bu velet tokatlandıkça daha da arsızlaşıp başkalarına sarmaya devam ediyor. Dayak arsızı veletler gibi aynı. Akıl hastası olduğu bariz belli oluyor yazılarından da. Ona da acil şifa diliyorum.
Bu kibrit çöpünden hallice velet ona buna sataşıp tahrik etmesine rağmen çaylak yapılmayıp sataştığı insanlar çaylak yapılıyor. Buna göz yuman moderasyona da fışkırtayım ılık ılık. Bundan sonra ayda yılda bir girer bakarım, uludağ sözlük benim için bitmiştir. merak ettiğim bir yazar var, O neler yazmış diye bakmak için girerim sadece. Kucak dolusu sevgiler arkadaşlar. Teşekkürler güzel anılar için.
"Bir baltaya sap olamayan" kemik torbası iskeletor hariç. Sözlükteki herkese salça olan bu velet tokatlandıkça daha da arsızlaşıp başkalarına sarmaya devam ediyor. Dayak arsızı veletler gibi aynı. Akıl hastası olduğu bariz belli oluyor yazılarından da. Ona da acil şifa diliyorum.
Bu kibrit çöpünden hallice velet ona buna sataşıp tahrik etmesine rağmen çaylak yapılmayıp sataştığı insanlar çaylak yapılıyor. Buna göz yuman moderasyona da fışkırtayım ılık ılık. Bundan sonra ayda yılda bir girer bakarım, uludağ sözlük benim için bitmiştir. merak ettiğim bir yazar var, O neler yazmış diye bakmak için girerim sadece. Kucak dolusu sevgiler arkadaşlar. Teşekkürler güzel anılar için.
iban yolla da para göndereyim, saç bakımı yaptır kendine. Artan parayla da karnını doyurursun vitaminsiz velet seni.
Yav komik değilsin ergen kardeşim, tekrara düşüyorsun sürekli. Bak senin saçlara ne güzel göt kılı dedik, mısır püskülü dedik, pubik kılından hallice dedik, çalı süpürge dedik. Geliştir biraz.
Bir de medine dilencileri gibi 45 kilosun, ona hiç girmeyelim.
Bir de medine dilencileri gibi 45 kilosun, ona hiç girmeyelim.
Kızlar beni seviyor musunuz? içinizde beni seven varsa açık oylayabilir mi acaba?
Biraz da bu başlıkta kavga eder misiniz lütfen. Kanıtlı bir şekilde olursa seviniriz 'sözlük kızlarının saçları' başlığındaki gibi.
Harika bir ortamımız var, kıymetini bilelim dostlar. seksi kızlar fotoğraf paylaştığı zaman bir başka seviyorum burayı. Ama en çok da sözlük kavgaları zevk veriyor, gladyatör arenalarının modern hali gibi ortam var. Herkes birbirine dalıyor. Çok eğlenceli. iyi ki varsınız. Kavgamız eksik olmasın.
Taşıma ruhsatı çıkarmak için masraf edersin.
Klozetli evde tuvalete gidemezsin, klozet suyuna değip rahatsız eder.
Xray cihazından geçerken sürekli alarm verdirir.
Yazın slip mayo giyip bronzlaşamazsın. Sağdan solda sarkar.
Bisiklet sürerken bacağına bağlamak zorunda kalırsın zincire takılmasın diye.
Vs vs vs.
Klozetli evde tuvalete gidemezsin, klozet suyuna değip rahatsız eder.
Xray cihazından geçerken sürekli alarm verdirir.
Yazın slip mayo giyip bronzlaşamazsın. Sağdan solda sarkar.
Bisiklet sürerken bacağına bağlamak zorunda kalırsın zincire takılmasın diye.
Vs vs vs.
Tıpışlamak nasıl oluyor, öğretirsen olur.
Edit: doğmamış çocuğa don biçtik yani, peki. :)
Edit: doğmamış çocuğa don biçtik yani, peki. :)
Ben uyuyacağım arkadaşlarım, bıyık takıntısı olmayan buyursun gelsin. Yatağımı paylaşırım.
Saraca nickli arkadaşın adı ahmet hamdi olabilir. Genelde 'yeliz' mahlasını kullanıyordu ama deşifre olunca buna geçmiş demek ki.
Beni böyle sev seveceksen. Sana da kucak dolusu sevgiler.
Teşekkürler bro, laf sokmak değil de durum teşhisi diyelim. Kucak dolusu sevgiler.
Dünya ahiret kirvemdir. Safinaz falan ama severim bu minik keratayı her şeye rağmen.
Arkadaşlar şu bıyıklarıma bir alışamadınız gitti. Bıyıklarımı Tanısanız seversiniz.
Bu iki fotoğraf arasından 'Hadiama' esrarı bırakacağına söz verirse oyum ona.
Birader iki tane başlığa yazdım zaten. "Kezo" olan başlıktan dolayı üstüne alınmış olamayacağını düşünüyorum. Transeksüelsen bilemem ama.