bugün

entry'ler (381)

arkadaşlar bakar mısınız

Baylar, hanımlar. bana laf sokmaya çalışarak prim kasmaya çalışmanız çok acınası. Çok sakinim şu an. Totosu yiyen gelsin yüzüme söylesin bu lafları. Yüzüme karşı söylemeye cesaretiniz yoksa şov yapıp rezil etmeyin kendinizi.

Kimseye yürümüyorum, bu sizin sanrılarınızdan oluşuyor sadece. Buna ihtiyacım yok. Kendiniz gibi zavallı amsalak olarak görmeyin beni. istesem gerçekten burada yeterince kadınla tanışıp buluşurdum. Ben burada goy goy yapıyorum sadece. Bu insanlara ve başkalarına da yüklendim zamanında, gerek yoktu ama yaptım. Düşündüm ve içim rahat etmedi sonrasında. Yazma gereği hissettim sonuç olarak. Kimseden hiçbir beklentim yok.

arkadaşlar bakar mısınız

Yavşaksın mavşaksın ama kızmıyorum sana yine de, kendi çapında eğleniyorsun. Türlü türlü insan var işte dünyada, seni de böyle kabul ettik.

arkadaşlar bakar mısınız

Birader belanı arama, kaybol.

arkadaşlar bakar mısınız

Sözlükte daha önce kalbini kırdığım, şaka yollu takılıp gücendirdiğim, dalga geçtiğim yazarlardan özür dilemek istiyorum.

"Bir baltaya sap olamayan" kemik torbası iskeletor hariç. Sözlükteki herkese salça olan bu velet tokatlandıkça daha da arsızlaşıp başkalarına sarmaya devam ediyor. Dayak arsızı veletler gibi aynı. Akıl hastası olduğu bariz belli oluyor yazılarından da. Ona da acil şifa diliyorum.

Bu kibrit çöpünden hallice velet ona buna sataşıp tahrik etmesine rağmen çaylak yapılmayıp sataştığı insanlar çaylak yapılıyor. Buna göz yuman moderasyona da fışkırtayım ılık ılık. Bundan sonra ayda yılda bir girer bakarım, uludağ sözlük benim için bitmiştir. merak ettiğim bir yazar var, O neler yazmış diye bakmak için girerim sadece. Kucak dolusu sevgiler arkadaşlar. Teşekkürler güzel anılar için.

sözlük kızlarının adonis fotoğrafları

iban yolla da para göndereyim, saç bakımı yaptır kendine. Artan parayla da karnını doyurursun vitaminsiz velet seni.

sözlük kızlarının adonis fotoğrafları

Yav komik değilsin ergen kardeşim, tekrara düşüyorsun sürekli. Bak senin saçlara ne güzel göt kılı dedik, mısır püskülü dedik, pubik kılından hallice dedik, çalı süpürge dedik. Geliştir biraz.

Bir de medine dilencileri gibi 45 kilosun, ona hiç girmeyelim.

beni seviyor musunuz kızlar

Kızlar beni seviyor musunuz? içinizde beni seven varsa açık oylayabilir mi acaba?

anın görüntüsü

görsel

sözlük kızlarının meme fotoğrafları

Biraz da bu başlıkta kavga eder misiniz lütfen. Kanıtlı bir şekilde olursa seviniriz 'sözlük kızlarının saçları' başlığındaki gibi.

uludağ sözlük nakadar güzel bir yer yauvvv

Harika bir ortamımız var, kıymetini bilelim dostlar. seksi kızlar fotoğraf paylaştığı zaman bir başka seviyorum burayı. Ama en çok da sözlük kavgaları zevk veriyor, gladyatör arenalarının modern hali gibi ortam var. Herkes birbirine dalıyor. Çok eğlenceli. iyi ki varsınız. Kavgamız eksik olmasın.

büyük penisli olmanın kötü yanları

Taşıma ruhsatı çıkarmak için masraf edersin.

Klozetli evde tuvalete gidemezsin, klozet suyuna değip rahatsız eder.

Xray cihazından geçerken sürekli alarm verdirir.

Yazın slip mayo giyip bronzlaşamazsın. Sağdan solda sarkar.

Bisiklet sürerken bacağına bağlamak zorunda kalırsın zincire takılmasın diye.

Vs vs vs.

ben yatıyorum arkadaşlar isteyen gelsin

Tıpışlamak nasıl oluyor, öğretirsen olur.

Edit: doğmamış çocuğa don biçtik yani, peki. :)

ben yatıyorum arkadaşlar isteyen gelsin

Ben uyuyacağım arkadaşlarım, bıyık takıntısı olmayan buyursun gelsin. Yatağımı paylaşırım.

sözlük kızlarının fotoğrafları

Saraca nickli arkadaşın adı ahmet hamdi olabilir. Genelde 'yeliz' mahlasını kullanıyordu ama deşifre olunca buna geçmiş demek ki.

kaptan jack sparrow

Beni böyle sev seveceksen. Sana da kucak dolusu sevgiler.

kaptan jack sparrow

Teşekkürler bro, laf sokmak değil de durum teşhisi diyelim. Kucak dolusu sevgiler.

kendi kendimin kedisiyim

Dünya ahiret kirvemdir. Safinaz falan ama severim bu minik keratayı her şeye rağmen.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

Arkadaşlar şu bıyıklarıma bir alışamadınız gitti. Bıyıklarımı Tanısanız seversiniz.

sözlük kızlarının fotoğrafları

Bu iki fotoğraf arasından 'Hadiama' esrarı bırakacağına söz verirse oyum ona.

kaptan jack sparrow

Birader iki tane başlığa yazdım zaten. "Kezo" olan başlıktan dolayı üstüne alınmış olamayacağını düşünüyorum. Transeksüelsen bilemem ama.