bugün

hayatını yaşadığı gibi olayları değerlendirme rahatsızlığı. Ciddi boyutlarda benciliğe varan egoist tavırlar takınır bu meşrebin insanları.
kendini geliştirememekten kaynaklanan durumdur. bir olaya farklı açılardan bakabilmek çok okumayı, çok araştırmayı kısacası çok bilmeyi gerektirir. bir konuyu farklı boyutlardan ele alabilmek için farklı düşüncelere de önem vermelidir insan. aslında çok boyutlu düşünmenin kalbi '' farklı düşünceler '' de atar. sözlükler ya da sözlük tarzı platformlar da çok boyutlu düşünmek için önemli bir rol oynar. kısacası temeli insan dolayısıyla da düşünce çeşitliliğine dayanır.
bu tür insanlar olaylara genelde fanatizm derecesinde bağnaz bakarlar. yaşadığı çevre ve aldığı eğitim bu insanların profilleriyle ilgili bilgi sahibi eder.
Cok boyutlu dusunulmez teorikte,dusunce basli basina teklikten ibarettir , cok boyutlu dusunce tabiri yoktur , dusunce cesitliligi vardir ,insan dusunce cesitliligi icerisinde zihnide fizyolojik gurultuyu bastirmak adina kendince uygun gordugu bir adet dusunceyi ortaya cikartir ,ona yonelir,onu sorgular,ona gore davranir ..saglikli olan budur
Cok fazla dusunce icerigine sahip olmak sanildiginin aksine olagan degildir,patolojiyi gosterir,ornegin sizofreni gibi ....
Tabirleri dogru kullanalim,dusunmeden medulla spinalisten gelen dusunceler boyle baslik actiyor iste..
(bkz: sicim teorisi)
kişisel gelişim eksikliğine delalettir.
mesela ülkemizde 10 kişiden dokuzu vejeteryanlığın ne olduğunu bile bilmemesine rağmen hakkında "o ne olm et yenmez olur mu lan hiç ehe ehe ehe" diyerek yorum yapıyor, lgbt üyelerine "bir takım ibneler" diyor, aynı cinsiyetten kişilerin evliliğine ise "oğlum dünyanın sonu geliyor kıyamet kopacak tövbe tövbe" diyerek yorumluyor.
Bazı çok boyutlu düşünen yazarları gördükçe iyiki tek boyutlu düşünüyorum o halde varım dedirtendir.up
2 boyutlu filmlere gülen insanlardan ne beklersin ki bu hayatta?