bugün

çok ama çok aşık olduğunuz, ince belli, kumral saçlı, mavi yeşil renkte gözleri olan kızla, gerek lavabo üstünde, gerek klozet üstünde, gerek pisuvar tepesinde şloplaşmak, onun açık renk ve minik vajinasında satisfekşın klibi çevirmek, dolgun dudaklarında emperyalist hareketler yapmak, ince belinde ise basit makine problemi yazıp çözmek gibi çok normal hareketleri bir araya topladığımızda ortaya çıkan harekete çok aşık olunan kızla tuvalette sevişmek denir.
tuvalette faişe becerilmez. kaldı ki bu insan, çokça değer verdiğin bir bayan. he ben yaparım diyorsan da o senin kişiliğinden kaynaklanan sorundur.

(bkz: kızım sana söyledim gelinim sen anla)
--spoiler--
mekanı bok götürüyordu...
--spoiler--
(bkz: türkün aklı ya kaçarken ya sıçarken)

sözde geçen akıl, fantazi anlamınadadır zannımızca.
aşık olunan kızla tuvaletle sevişilmez. yeni tanıştığın veya bir ortamdayken karşılaşıp elektrik aldığın biriyle sevişirsin tuvalette. aşık olduğun kıza kıyamazsın bile ne tuvaleti amk.
her şey bekler. ama duygular beklemediğinden, bulunan ilk mekanın değerlendirilmesini gerekli kılar. yumulun gençler.
çok aşık olmakla filan alakası yok fantaziye kurban gitmişlerdir.
aynı zamanda çok tuvaleteiniz varsa ikisi aradan çıkmış olur.
- ee nasıl yaptınız lan?
+ işemeli sıçmalı.
- nerde?
+ tuvalette.
- harbiden bokunu çıkarmışsınız yani?
+ biraz.
eğer ilişkiniz uzun süreliyse değişiklik olsun diye denenebilir.
aşk yoktur ortada, erkeğin asıl amacının gün yüzüne çıktığı dakikalardır.
ve en kötüsü ise rüyanın en güzel kısmında yataktan düşmekti.
bok kokan fantezidir .
(bkz: hayatımda neden aktraksiyon yok)
yer olmadığından kaynaklanabilir.
ailesiyle kalan, parası olmayan ve buna benzer nedenlerden dolayı insanların uğrak yeridir tuvaletler, ormanlar, parklar.
(bkz: kızla sevişecektim bok ettim)
"az aşık olununca nerelerde neler yapılır acep?" sorusunu zuhur ettirir. *
görsel
çok pis bir aşktır.