bugün

millet danaya girerken; sivas, mersin ve gençlerbirliği birleşip 3 büyüklere girdiler..**
+ baba dünyanın en iyi çocuğuna sahip olmak nasıl bi duygu ?

- ben ne bileyim git babaannene sor:)
vatan computer'ın güvenlik görevlisine sessizce yaklaşıp "vatan sana emanet koçum, göreyim seni." dedim pişman değilim.

not:sonunda bir sürü saçma sapan smileylerde var buraya yazmaya gönlüm el vermedi.
Akrabalar yurt genelinde bayrama hızlı başladı, işte ilk sonuçlar:Okul bitti mi?850678kez soruldu. Ne zaman evleniyorsun?1674890kez soruldu. / istiklalAkarsu
Yoğurt yapmak için biraz yoğurt gerekiyorsa ilk yoğurt nasıl yapılmıştır??
adına kavurma koydum, umutsuz ev koyunları, öyle bi geçer sığır ki, muhteşem öküz, danaların suçu Ne?
kurban bayramı tv akışı :

adını kavurma koydum
umutsuz ev koyunları
öyle bir kaçar sığır ki
muhteşem öküz
danaların suçu ne?
günün şakası
nihat doğan izzet yıldızhan hanzo kuduro.
"seviyorsanız, söylemeyin bence. sonra kaçıp gidiyorlar lan."
" kapımın önüne " organ mafyası " yazdım. kafamı dinliyorum, 2 gündür bi tane çocuk bile gelmedi şeker istemeye."
keşke her eti işlemesi zevkli olsa.
ali is'tanbulda.
has sıck there or than.
ilkokulda öğretmen yazı yazdırırken hızlı hızlı yazıp sürekli "evet?" diyen çoçuk! sen nasıl bi insandın yaa .
çinli , japonyalı kızlar ne yapsın.. onlara herkes eski sevgililerini hatırlatıyor. nereye baksalar o...
dikkat cekmek istiyorsan boş akbili basacaksın otobuste. o sesi duyupta bakmayan yolcu tanımıyorum ben.
zengin olursam yapacağım ilk iş, sabah işe giderken geç kalıp kahvaltıdaki meyve suyundan bir yudum içip evden aceleyle çıkmak olucak.
balık diyaloğu ;
- çocukluğumuza dönelim..
-hatırlamıyorumm !
-neyi?
kış beduası:umarım tenine soğuk ceket fermuarı değer.
kasım ayında aşk arayacağınıza 1 senedir giymediğiniz montların cebinden para arayın. bulma ihtimaliniz daha yüksek
'babam sağolsun da, arabayı ben aldım'
'güzellik geçiçi derler, sana niye geçmemiş'
'seni uzaktan severim ruhun duymaz'
'hız benim damarlarımda dolasan bir etki, ben adamı sollamam benimki etkiye tepki.'

bir kamyonun arkasına çok küçük harflerle yazı yazılmış. yazı uzaktan okunamadığı için iyice yaklaşmak gerekiyor. yazı şöyle;
'şimdi fren yapsam ne b*k yiyeceksin.'
'sendeki hava, lastiğimde de var. '
'hayatta beni sollamaktan daha farklı ideallerin de olmalı.'
'milli piyango gibiyimdir herkese vurmam'
(bkz: kamyon arkası yazıları)
+ can i kiss you ne demek aşkım?
- seni öpebilir miyim.
+ Nereden?
- istanbul sen?
+ izmir
-activex bakterileri %99a kadar yok edermiş, kalan %1'i onurlu direnişinden dolayı tebrik ediyorum.

-numaralı gözlük almaya gittim, annem tutturdu 1 numara büyük al diye. neymiş efendim seneye de göreyim diyemşş.

-dünyada dahiler gittikçe azalıyor. newton yok einstein yok steve'de gitti, bu aralar bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

-eski sevgiliye dönmek, teknolojik bir aleti üstüne vurarak çalıştırmak gibi.

-kafasini yastiga koyar koymaz uyuyan, alarmi duyar duymaz uyanan insan. sen ne pis, ne gereksiz, ne bicim kiskanilasi bi insansin yahu.*

-facebook'un kurucusu ben olsaydım, "tanıyor olabileceğiniz insanlar" bölümünün yanına bir de "tanımaz olaydım dediğiniz insanlar" bölümü yapardım. çok rağbet görürdü.
yabancı ; ne kadar hoş bir bayan değil mi Michael?

Türk ; nuri garıya bak at gibi lan.
-çok sinirliyim yazmaaaa!*
akabinde 45 like ve 125 yorum..

+ neyin var tatlımm? arıyım miii??
* canım????

çok sinirli ve asla konuşmak istemeyen kızımız ise her soruya uzun uzadıya cevap vererek kendisiyle süper bi çelişki yaşayıp, beni de baya yarmıştır..
türkiyede çocuğa tecavüz vakasında artış var. önce N.Ç sonra A.A. bende hepinizin A.Q