bugün

termal su ile cilt temizleme ve krem ürünleri üreten fransız markası. alnımın ortasında isilik gibi saçma sapan şeyler çıkması sonucu kendimi araştırma hastanesinde buldum. dermotolog, elime uraige broşürü gibi birşey tutuşturarak üzerinde alacağım ürünleri işaretleyip, arkasında yazan eczanelere yönlendirdi.

Temizleme jeli ve tonik olarak sorduğum fiyatlar 140 lira deyince hasiktirli cevapla ayrıldım, neyseki gözünü sevdiğim n11'de, ikisini 85 tlyte halletmiş bulunuyorum.

doktor verdiyse kullanırız mantığındayım. hadi bagalım.

http://anthong.com.hk/c/2...tegory_default/uriage.jpg
Egzamamı tetiklemiş olsa da Fiyat/peformans açısından en iyi dermokozmetik markası.

Çok ciddi cilt problemleriniz yoksa ve parmak kadar bir emülsiyona 130 lira vermek istemiyorsanız doktora danışmadan temizleme jeli, peeling ve bakım kremini alıp kullanabilirsiniz. 3 al 2 öde kampanyaları oluyor takip ederseniz 120 civarı bir şeyler oluyor bu 3ü için.
güneş kremi, eski formunu kaybetmiş markadır.
Ambalajı değişmekle birlikte krem daha su bazlı bir hal almış ama kokusu ve ilk sürüşte vücutta oluşan mor renk görüntüsü aynıdır. denize girdiğinizde bile 5 saate kadar vücutta kalıyordu, sıvılaşmasından mütevvellit endişe ederek beyaz teni riske atacağım. yine de alp dağlarından gelen termal sulara güvenmeyecek değiliz.*
© copyright 2005 - 2026