bugün

nedendir bilinmez ukteden seçtiğiniz başlığı doldurur ,sonuna da ''ukteydim doldum''gibi sözlükte artık klasikleşmiş ifade yazar ,bir yıldızlı bkz koyarız.

şu sonuca vardım ki;bunu büyüklerden biri yaptı hoşumuza gitti dilden dile devam etti ***

(#505585)
başlığı sahiplenecek kadar delikanlı olmamaktan ileri gelmektedir. başlığı ukte kafesinden kurtaran sensin, ne diye yarı yolda bırakırsın yavrucağı..
başlığı doldur, sonra da at sözlük avlusuna.
bari başlığın boynuna da "ona iyi bakın" yazsınlar.
oh mis gibi oldu.
tepesinde uktedir notu belirince, ev ödevi yapmış yazar izlenimi veren faaliyettir.
ukteci, başlığın o kadar peşinde olsa iki kelam yazar salar ortaya.
başlık mutlaka bir şeyler "dedirtir".. ihya edilmeyi bekleyen bi ukteci grup varsa fos bi tespittir tabi.
ukteden utanmanın tezahürüdür.
"ya aslında ben hep geyik yazarım ama nasıl olduysa ukte doldurma isteğim geldi ve doldurmuş bulundum. ben değişmedim aynıyım. seviyesiz yazılarımla bundan sonra da sizinle beraber olacağım. aman ha hakkımda yanlış zanlara kapılmayın" demek de olabilir.
"ukteyi kimin verdiğini belirtmek" eylemi ile birlikte yapılması gereken eylem.
uktecinin gururunu okşayan şey. espri güzelse nasiplensinler dimi.
ukteyi veren yazarın mağdur olmaması ve haklarının korunması adına, ukteyi dolduran yazar, ukte olduğunu belirtir, kimin uktesi olduğunu yıldızlı bakınız içinde yazar, gerekli hallerde uktecinin notunu da entry'e ekler.

-uludag sozluk yazarının el kitabı, ukte doldurma, sayfa 45.
yasaktır.