bugün
- en gıcık olunan şoför tipleri12
- anne pizzası8
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu4
- ingiliz dili ve edebiyatı okuyan kız4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak9
- trileçe7
- giysi fiyatlarının uçması8
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- putin türkmüş11
- ismet gürbüz10
- türk vatandaşları türktür9
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- her şeyi hatırlayan insan4
- seri gizli artı oy veren melek8
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- kendine sarılmak2
- tulumba tatlısı8
- true'nin libidosu neden yüksek7
- laz böreği3
- true'nin acile kaldırılması9
- osuruktan şiirler41
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- türkiyeli olmak4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sonsuza kadar yaşamak3
- tek adam4
- ince memed4
- mahalle kültürünün yok olması4
- ilk öpüştüğüm kız6
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- patlayan şekerli matcha2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- muslettin amca4
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- sözlük erkeklerinin şortları2
- ben geldim kerkenezler18
- dinci şairler3
1994 yılında UMTAŞ A.Ş. bünyesinde başladığımız CAD/CAM/CAE alanındaki faaliyetlerimizi 2007 yılından beri TEKNOLOJiK YAZILIMLAR A.Ş. olarak sürdürüyoruz.
Yine bir UMTAŞ A.Ş. kuruluşu olan TEKNOLOJiK YAZILIMLAR A.Ş. SolidWorks,SolidCAM ve Cimatron yazılımlarının Türkiye distribütörü olarak CAD/CAM/CAE sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir.
Türkiye genelinde istanbul başta olmak üzere izmir, Bursa, Konya ve Ankara illerinde gerçek bölge ofisleri ve çalışanları ile Türkiye'nin dört bir yanında yer alan müşterilerine çoğunluğu mühendis 30'u aşkın genç kadrosu ile hizmet vermektedir.
Teknolojik Yazılımlar 11 yıllık Solidworks Distribütörlüğü, 15 yıllık CAD/CAM deneyimi, kuvvetli altyapısı, kurumsallaşmış organizasyon yapısı ve genç kadrosu ile tüm müşterilerine program satışı, teknik desteği ve eğitimleri ile bütünsel çözümler sunmaktadır.
Ayrıca yazılım ürünlerini desteklemek üzere çeşitli cihazların satışı ve temsilciliği de yürütülmektedir.
Türkiye'de tek Tercih edilen SolidWorks Eğitim Distribütörü (SolidWorks Preferred Educational Reseller) ünvanı olan Teknolojik Yazılımlar ve Makine Tic. A.Ş. aynı zamanda CAD/CAM sektörünün lider yazılımlarından SolidCAM ve Cimatron un tek distribütörüdür. Teknolojik Yazılımlar ve Makine Tic. A.Ş. eğitim ve eğitim kurumları konusunda sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde uzun yıllar boyunca eğitim sektörüne katma değerler sağlamış ve bu hizmetini devam ettirmektedir.
Teknolojik Yazılımlar 1000'in üzerinde müşteri ve 100’ün üzerinde Eğitim Kurumu ile çalışmakta, CSWP (Certified SolidWorks Professional), CSWA (Certified SolidWorks Associate), CSWP-SMTL, CSWP-SURF, CSWSP-FEA sertifikalarına sahip deneyimli ve tecrübeli eğitim kadrosunun yanı sıra özel sınavlara tabi tutulan profesyonel satıs ekibi ile hizmet vermektedir.
alıntı : http://www.tekyaz.com
kişisel yorum : alayı basur olsun, paso dik dursundurlar.
Yine bir UMTAŞ A.Ş. kuruluşu olan TEKNOLOJiK YAZILIMLAR A.Ş. SolidWorks,SolidCAM ve Cimatron yazılımlarının Türkiye distribütörü olarak CAD/CAM/CAE sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir.
Türkiye genelinde istanbul başta olmak üzere izmir, Bursa, Konya ve Ankara illerinde gerçek bölge ofisleri ve çalışanları ile Türkiye'nin dört bir yanında yer alan müşterilerine çoğunluğu mühendis 30'u aşkın genç kadrosu ile hizmet vermektedir.
Teknolojik Yazılımlar 11 yıllık Solidworks Distribütörlüğü, 15 yıllık CAD/CAM deneyimi, kuvvetli altyapısı, kurumsallaşmış organizasyon yapısı ve genç kadrosu ile tüm müşterilerine program satışı, teknik desteği ve eğitimleri ile bütünsel çözümler sunmaktadır.
Ayrıca yazılım ürünlerini desteklemek üzere çeşitli cihazların satışı ve temsilciliği de yürütülmektedir.
Türkiye'de tek Tercih edilen SolidWorks Eğitim Distribütörü (SolidWorks Preferred Educational Reseller) ünvanı olan Teknolojik Yazılımlar ve Makine Tic. A.Ş. aynı zamanda CAD/CAM sektörünün lider yazılımlarından SolidCAM ve Cimatron un tek distribütörüdür. Teknolojik Yazılımlar ve Makine Tic. A.Ş. eğitim ve eğitim kurumları konusunda sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde uzun yıllar boyunca eğitim sektörüne katma değerler sağlamış ve bu hizmetini devam ettirmektedir.
Teknolojik Yazılımlar 1000'in üzerinde müşteri ve 100’ün üzerinde Eğitim Kurumu ile çalışmakta, CSWP (Certified SolidWorks Professional), CSWA (Certified SolidWorks Associate), CSWP-SMTL, CSWP-SURF, CSWSP-FEA sertifikalarına sahip deneyimli ve tecrübeli eğitim kadrosunun yanı sıra özel sınavlara tabi tutulan profesyonel satıs ekibi ile hizmet vermektedir.
alıntı : http://www.tekyaz.com
kişisel yorum : alayı basur olsun, paso dik dursundurlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar