bugün

/24
Nickini sol tarafta görünce heyecanlanmış yazar. Burdan almanya'daki dayıma, izmir'deki teyze kızına selam yolluyorum. Tabiki bu işin şakası.
Gunduzlerı koyun gecelerı baykus olasın,aramıza hosgeldın. .
Çok "tatlı" bir Nicke sahip yeni yazar. inşallah travestidir.
Hoş gelmiş yazar. Ve elbette, inşallah akp lidir.
(bkz: welcome to the madhouse) dense daha doğru olacak gibi. gerizekâlı kaynıyor buralar çünkü, zamanla kendisi de görecek zaten. ben şimdiden bildirme ihtiyacı hissettim.

neyse efendim, hoş gelmiş. umarız boş gelmemiştir.
Gerizekalılar ile karşılaşmak istemeyen yazar. Varlarsa da beni bulmasınlar lütfen.
2 aydan fazladır buradayım, bi gecede benim kadar nickaltı alan yazar. acaba neden neden ? neyse hosgelmiştir.
(img:#282358)
(#23307006) ironi yapıyor herhalde yazarı. Hahaha şaka mısın cicim sen ?
Oyunu kullanmak için gittiği memleketinden çalışmak için yaşadığı şehre gitmekte olan yazar. son tahlilde Oyum vatana millete hayırlı olsun.
Chp yüzde 30'u geçemeyecek gibi göründüğü için 1 saat sonra fotoğrafını koyacak yazar. üzülerek Ak parti'yi tebrik ediyorum. Fotoğraf facebook profil fotoğrafı gibi bir fotoğraf olmayacak. O anlık laptopun kamerasından çekeceğim.
türkiye böyle zulmü chp iktidarken görmedi. fotoğrafa bak.

bir yazar.
Tatlı bağyan.
guzel bi fotograf ayarla demistim kendisine ama dinlememis bize gece gece eziyet etmistir.
hakaret içeren yorum almadığı için sözlük yazarlarına teşekkür eden yazar. bi iddiada bulundum. kaybettim. kabul ettim. bu kadar büyütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
sozlukle iyice duygusal bag kurmus yazar, ise gidis gelisini falan yaziyor. enteresan.
Boş vakit buldukça dantel işi yapıp facebook üzerinden satan yazar.
(bkz: #23348109)

tecrübe konuşuyor.
Tecrübeli olmayan yazardır. Sadece bildiklerimden, izlenimlerimden kendime göre birşeyler aktardım. itiraf edeyim biraz da ilgi çekmek için yazdım. Başka türlü kimse ne okuyor ne oyluyor.
yakın takipçileri olan kişidir. açık adres verse kapısında kuyruk olur galiba.
açık sözlü bi yazar galiba.

adres versin bombalayam.
Nickaltı'nda her türlü eleştiriye, fikre açık ama küfür ve hakarete asla açık olmayan yazardır.
(bkz: #23350345)

(bkz: oo dul kadın alırım bi dal)

(bkz: reklam kokan hareketler bunlar mayk)
Dul olduğu gibi evli veya bekar da olabilecek yazardır. Dul olduğumu belirtmenin nesi reklam? Ayıp birşey mi söyledim, ahlak kurallarınıza ters birşey mi belirttim. Kime ne rahatsızlık veriyorum acaba.
dulmus. benimle evlenir misin şeker?
1234...24
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026