bugün

çok teşekkür ederim, ben kimse yazmaz diye öylesine söylemiştim. birden bire sol frame'de görünce şaşırdım ve mutlu oldum. bu arada geleli 3 gün oldu, çaylaklığım 1 gün sürdü, ertesi gün hemen yazar oldum. acaba herkese mi böyle oluyor, yoksa başarılı mıyım? bu da ayrı bir merak konusu. neyse. herkese iyi yazmalar.
yazarlıktan çaylaklığa düşürüldüm. hemde buradaki 3 numaralı entry'yi girdikten birkaç saat sonra. bir tane de alakasız silik yemiştim, editleyip tekrar gönderdim yine silik olmuş. amacınız ne moderatörler? böyle yapacaksanız gideyim ekşide yazarlık sırası bekleyeyim daha iyi be. oysaki sevmiştim ortamı, çok fazla uğraşmam yarına kadar yazarlığımı geri vermezseniz giderim. ben sizi pezevenklerin elinden kurtardım?!
yine kendimi up'lamış gibi olacağım fakat belirtmek istediğim bir şey var. nickimdeki ryan, çok sevdiğim oz dizisindeki en sevdiğim karakter olan ryan o'reilly'den geliyor. hibernian ise irlandalı demek. ryan o'reilly irlandalıdır. bunu açıklamak istedim sözlük, bilin istedim.
güzel entryler yazar yazar kardeşimizdir.

aynı fikirde olmak sevindirici.
© copyright 2005 - 2026