bugün

/
4
ingilizce'de ''zengin oğlu zengin'' diye lanse edilmekteymiş.
bunun ben hımını yurdunu tunu halasının kızından başlayıp sülalesini skeyim çok afedersin. bunu, bide varyemez amca denen o altının içinde yüzen ibne ördeğin mnskym. ayıp ya. internet yoktu bizim zamanda. bu iki ibnenin gazıyla altınların içinde yüzüp eve mc donalds şubesi açıcaz diye hayal kurduk biz. çok kılım ben bu riçi piçine çekin gözümün önünden...
3 dakika önce planet çocukta başlamış olan çizgi dizi.

(bkz: kaçırdık yine)
çocukken aşık olduğum çizgi film karakteri.
çocukluğumun en güzel çizgi filmlerinden biriydi. robotuyla bilim adamıyla dünyayı kurtarırdı be. Hey gidi hey.
zamanının en keyifli cizgi film karekteri ve tiki erkeğin çizgi idolü.
kar makinası var ve arkadaşlarını toplayıp yazın kayak yapabiliyor.
zengin çocuk kahraman. zamanında maddi durumu iyi olmayanlar tarafından imrenilirdi.
cool adam'ın animasyon versiyonu.
para sıçmak deyimini tam anlamı ile yerine getiren çizgi kahramandır. şişirmiş olduğu sakız bile $ şeklindedir.
seksenlerin sonu doksanların başı jenerasyonu kızların platonik aşkıdır.

neticede yakışıklı, zengin, kibar. boyu biraz kısa ama o kadar çok parası var ki bu hiç sorun bile değil.
AMERIKAN BASKANINA BORC VEREN BABASI VARDIR.
(bkz: zengin pichie)
evlenilecek çocuktur..
(bkz: richie pich)
ortaya çıktığı dönemde, yükselmeye başlayan liberalizmin çocuğudur. kapitalist imalatı velet.
Harvey Comics'in çizgi roman karakteri olan Richie Rich 1994 yılında aksiyon filmi olmuştur. Donald Petrie yönettiği filmin, baş karakteri ise Macaulay Culkin oldu.
köpeğinin adı 'dolar' olan, Türkiye çakmasına, birkaç ay önce rastlanmış çocuk.
(bkz: anlayamazsınız)
(bkz: motorun yaptığı dalga köpürtmesi)
iyi bir arkadaştır. candır can.
1994 yapımı -Yamulmuyorsam- filmdir. Başrolündeki zengin bebeyi macaulay culkin canlandırmıştır. Film Hakkında baba radarı dışında bi şey hatırlamamaktayım.
tam bir piç.
pichie pich.
beverly hills mahallesinin bıçkın delikanlısı.
Zengin pi*tir. Çocukluğumda hep kıskandım kusuruma bakmayın.
bana neden böyle şeyler yazmıyonuz? ağzım bozuk diye mi? piç miyim ben?
O adam bu adam değil (bkz: Richie pich).
/
4