bugün

dünyanın en hızlı büyüyen ekonomi ve endüstrisine sahip ülkelerin başında gelen ülkelerden olan vatanımızın güç ihtiyacını karşılamak için bir mecburiyet olan nükleer santrallere karşı çıkmaktır. nükleer santralden vazgeçmek bilim, teknoloji ve sanayiden vazgeçmektir, yani çağdaşlıktan, gelişmişlikten vazgeçmektir. ülkemizin 20 yıl sonra karanlıklar altında kalmasını istemek, muasır medeniyetler seviyesine erişememesini dilemektir.
(bkz: nükleer enerjiye hayır diyen şuursuz)
yanlıştır. vatan hainliği biraz ağır kaçar, cahil demek daha doğrudur. ha unutmadan,

(bkz: grinpiys embesil bir topluluktur)
düşünmeden söylenendir.

ak partinin iç ve dış politikadaki ekonomik ve stratejik politikalarını takdirle karşılayan biri olarak, bu noktada bazı şeylerin gözardı edildiğini düşünüyorum. Unutulmamalı ki Türkiye deprem kuşağında bir ülkedir ve kurulması planlanan bu santralin bu felaketten etkilenmeyeceğini kimse garanti edemez. şimdi soru şu;

ahmet evine gelen doğalgaz ve elektrik faturasını daha az ödicek, ahmet in kardeşi sanayide iş bulmakta eskisi kadar zorlanmıcak, ülkemizin cari açığı 50 milyar dolar yerine 30 milyar dolar olucak, enerjide daha az dışa bağımlı gelicez evet, peki ahmet in ve türkiye nin çocuklarının bugün japonya yı bile mahveden bu gibi bir felaket karşısında nasıl çaresiz kalacağı düşünülüyor mu ve tüm bunlara değer mi ?

çocuklarımıza bunu yapmayalım.