bugün

mısır’ın başkenti kahire’de bulunan ulusal işın teknolojisi merkezi’nde yapılan bir bilimsel araştırma, secde etmenin insanı kanserden koruduğunu ortaya çıkardı.

(18 şubat 2011 - 16:03)

araştırmayla ayrıca secdenin hamile kadınlar için de oldukça yararlı olduğunu ve ceninin şekil bozukluğuna uğramasını engellediğini, bunun yanında yine birçok bedensel ve psikolojik hastalıklara iyi geldiği tespit edildi.

işın teknolojisi merkezi bölümü başkanı biyoloji profesörü muhammed ziyaeddin hamid, bu çağda insanların her yönden elektromanyetik dalgalara maruz kaldığını ve bu nedenle daha fazla ışın aldığını belirterek, vücutta biriken bu yükün mutlaka dışarı atılması gerektiğini bildirdi.

araştırma sonucu vücutta biriken elektromanyetik yükün allah’a secde ile dışarı boşaltıldığının belirlendiğini dile getiren mısırlı bilim adamı bilimsel araştırmaların insan boyunun küçüldükçe elektromanyetik dalgalara uğrama oranının daha da azaldığını gösterdiğini söyledi. yedi azanın yerle teması enerjiyi boşaltıyor. i̇nsanın secde halindeyken elektromanyetik dalgalara daha az maruz kaldığını ve alnın yere değmesiyle vücuttaki elektromanyetik yükün dışarıya boşaltıldığını tespit ettiğini kaydeden profesör ziyaeddin secde halinde olan bir insanın yedi organının yerle temas etmesinin boşaltımı hızlandırdığını ve bunun yorgunluk ve bazı hastalıklara iyi geldiğini ifade etti.

araştırmaların elektrik yükünün vücuttan sağlıklı bir şekilde atılması için secde anında kıbleye dönmek gerektiğini gösterdiğini bildiren profesör ziyaeddin kâbe’nin yeryüzünün merkezi olduğunu ve yeryüzünün merkezine yönelmenin vücuttaki elektrik yükünü dışarı atmak için en uygun pozisyon olduğunu söyledi.

beş vakit farz namazın vücuttaki elektrik yükünün dışarı atılması için yeterli olduğunu belirten mısırlı bilim adamı uyku esnasında vücutta oluşan unsurların sabah namazıyla dışarı atıldığını ve insanın güne sağlıklı ve canlı bir şekilde başladığını kaydetti. öğle, ikindi ve akşam namazlarının günün yorgunluğunu ve stresini azalttığını ve insana psikolojik bir rahatlama sağladığını söyleyen profesör ziyaeddin yatsı namazıyla gün boyu vücutta oluşan yükün geri kalanının dışarı atıldığını ve insanın rahat bir şekilde uykuya dalmasının sağlandığını belirtti.
güzel dinimizi bunun gibi uydurmalarla ispatlamaya gerek yok!Namaz elbet faydalıdır ama bu şekilde bariz faydaları yoktur.
(bkz: he amk he)
ateistleri için gırgır nedeni , körü körüne müslümanlar için tekrar iman sebebi, samimi müslümanlar için önemsiz olan bilgi.
(bkz: bu ahmakları aşağılamayım da ne yapayım)
Namazın ruha ve güzel düşünmeye iyi geldigini bilmeyenlerin inanamayacağı iliskidir.
Temizlik; fizikselle birlikte, ruhsal, zihinsel, ahlaksal boyutuyla yarar saglar namaz sayesinde. Kötülükten ve kotu düşüncelerden sıyrılmanın somut yoludur. Tabi kıblesi kul değil allah olana ve kalbinde kul değil Allah korkusu olana.
Kolerasyon denen nanenin ne olup ne olmadığının iyi öğrenilmesini gösteren hede.
böyle adamlar, böyle komik açıklamalar yüzünden islam dini, ya da en kısacası din gırgır malzemesi haline geliyor ya ona üzülüyorum sadece. namaz kılarken hareket edildiği için sağlıklı de, eklemlere iyi geliyor falan de tamam da kabeye yönelince elektrik yükü boşalıyor nasıl bir açıklamadır lan?
zamaninda eda edilmesi ile de yerine getirilmis bir gorevden ziyade ruhsal ve bedensel butunlesme saglaniyor belkide...Zamaninda sonra devamli gecikmeli yapilmasi ise bir gorev agir bir sorumluluk duygusu verebiliyor.. Hic yerine getirilmemesi ise faizi ile cogalan bir borc gibidir.. Ana bor hep kalacak beden faizlerle ugrasacak.. Bol namazli gunler huzur ve saglik...