bugün

Titreşim denen hede msn'e koyulduysa mutlaka bir amacı vardır, ama bu insanlar bunu anlayamaz* durduk yere titreşim yaparlar, cevap vermesseniz bir daha titretirler en sonunda ne var dersiniz. Yok bişe der. Ee o zaman niye tiretiyosun dersiniz, ben arada öyle tiretirim der.* Senin canın sıkıldığı için titretiyor olabilirsin de o titreşim sadece senin ekranında değil bende de gözüküyor. Dolayısıyla beni rahatsız ediyor. Ama bunu anlatmak çok zordur.* *
en asil duyguların insanıdır..
aynı insan duştayken de saç kurutma makinesi kullanırken görülmüştür..
ilk defa msn kullanan annenin 'bak anne burdan böyle titretebiliyosun' demeniz üzerine yaptığı eylem
(bkz: msn de titreşim yollama nedenleri)
kişiye içinizden küfür etmenize sebep olabilecek vukudur, eğer sınırsız titreşim atabiliyorsa engellememek içten bile değildir.
(bkz: su anda bir titresim gonderdiniz)
Canı sıkıldığı için eğlenmek isteyen o çılgın insanlardan bir tanesi.
(bkz: vibratör sevgisi)
bu insanlar ki , ''bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz'' uyarısından nefret ettiği kadar nefret etmez başka bir şeyden. onların yegane engelliyicisi , baş düşmanıdır bu uyarı. zavallı üstesinden de gelemez , napsın orda? titreşim de yollamayınca bekler öyle kös kös , ikinci rahatsız etme fazına geçinceye kadar... allah belanızı vermesidir.

bu kişileri birkaç yöntemle alt etmek mümkündür;
1. kişiye kontra çakmak! onu kendi silahı ile vuracaksınız! ama bir riski var, o da ''bana da öğreeeeeeeeeet, bana da bana daaaaa'' şeklinde zırlama ve bilimum yalvarmalarla karşılaşabilirsiniz... peki ama nasıl yaparım dersen?
(bkz: bu kadar sik titresim gonderemezsiniz/@aby).

2. durumu meşgul'e alırsın. sabaha kadar gıpraştırsın , titreştirsin , kendi kendisini motive etsin... bırak yapsın elleme.
3. çevrimdışı ol , karşıdaki denyo titreşim tuşuna bastığında '1 adet kapak alındı' ibaresi sonrası ''Kişiniz çevrimdışı görünüyor, bu durumda ona Titreşim gönderemezsiniz.'' şeklinde bir kapakla ödüllendirilsin...
4. engelle ulan! tam çözüm... üstüne yok!
msn de nedensizce titresim yollayan insanlar o kadar cok ki. birde o igrenc sesi yokmu. evde yuksek sesle muzik dinlerken zavallinin biri ummadigin bir anda titretir. etmedigim küfür kalmaz. engellemeye kadar gidebiliyor bazen.
sanal sekste vibratör yerine kullananların da bulunduğu güruh.
kolay bi sekilde bu adamlardan uzak durabilirsiniz. msn'in icinde bulunan titresim ozelligini kaldirirsaniz gereksiz titresim de yemezsiniz.
(bkz: msn de densizce titreşim yollayan insan)
bazı nedenlerle özelliklerini sıralamak gerekirse;

1-) muhabbet açmamıştır,
2-) ilgi çekmek istemektedir,
3-) canı sıkılmaya başlamıştır,
4-) titreşim özelliğini kullanmayı sevmektedir.

normal bir insandır yoksa.
msn iletisini titretenin *mına koyarım yazdıktan sonra titretemeyecek insandır.
bunun messenger discovery live programını yükleyip arka arkaya 25 - 30 kez titreşim gönderip, işin bokunu çıkaranları da mevcuttur.
msn e kafa atma tuşu konulmadan bu tutumundan vazgeçmeyecek insandır. **