bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- batıl inançlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- renault 9 broadway12
- öğretmenlerin nöbeti5
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- seksenler2
- mason greenwood10
- şerif hüseyin2
- kırmızı kaka7
- velvet hanım ile kahve içmek6
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı6
- özge özpirinçci3
- koli bandına saddam bandı demek3
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- spacex roket parçasının ay'a çarpması3
- tetanoz aşısı2
- kola neden koşer3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- çok enteresan solcular baksın2
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- ronald mcdonald2
- sözlükten yükselen şakşakşak sesleri2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- erkekte bıyık çok önemli4
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- futbol4
- pişman olacağını bile bile yapma2
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- sturm graz5
- fenerbahçe5
- ölünce tekrar deneyin yazısı görmek2
- ali vefa10
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- akasya durağı sinan2
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- meal kuran değildir26
- sözlük yazarlarının tatlıları8
silahsız kuvvetin ihtiyar heyeti albümünde yer alan parça.
sagopa
ayrımların iki yönüne yürüme, kapı önüne çöpleri dök arın, ama kirinde derebayır demeyen kim? sen kim? ben derebaşı elebaşı rap ile bu yola kustu uçtu, mavilikte kayboldu, melodrama "tek yürek" te şad oldu. ölüme giden bu yoldaki taşlara tekme solla vuruldu. ruhla sunuldu hiphop, şeytan kovuldu, gözleri oyuldu, kadınım rap soyundu, kuvvetmira altına not oldu, barışım düşmana kurt oldu. dut kesildi hasım, asımın adı "hain" konuldu. melodrama, sago-sahto sago-sahto melankolik mengenede darboldu, kajmer sagopa.. pataküte dağıttı şoparın ruhuna şarbon kanırttı, anırdı, lirikal açıdan 45 derece açıdan mantığa 360 derece kastı.
melodrama lirik, pesimistik kalbimden sana, damarına enjekte kuvvetmira şırınga sagopa tek yürek, dilim sert rapim mert, sahtiyan rapte melankolik pranga.
sahtiyan
sırtını küçük amerikana'ya yaslamış büyük danaya, arkandan eksik edilen sopaya, batırırım seni karadenizde bin metre yana, içinden çıkan kabarcıklar uyanana kadar, atı aldım geçtim ya, götünü kaptırdın dil rubaya. sahtiyan boşlukları otoriteyle dolduracak, kaldıracak, rapi melankoli saracak, götünü oluşturan antifiriz donacak, çöp evini oluşturan kadın yanacak, yarı kuvvet yarı mira sanacak. rap kokan ölümün soğuk nefesi ensende, kaçsanda öbür tarafın bileti rezervasyonlu sana, 56k modemle takıl internette sabahtan akşama, vücudunda sniper söndüren mermi yer buldu kafanda, apış aranda, kuvvet-miranda sago-sahto şah damarın kadar yakın sana. asırlardır gelişen mantık "burjuvasist" kim sikler, iplerde asılı bebekler, dipler kurudu kökler, anasının derisini ipe mandalla asan vandaldır itler. dilimin ucundaki kelimeler öz benliğinde, talip olacağın yerde yo!
sagopa
ayrımların iki yönüne yürüme, kapı önüne çöpleri dök arın, ama kirinde derebayır demeyen kim? sen kim? ben derebaşı elebaşı rap ile bu yola kustu uçtu, mavilikte kayboldu, melodrama "tek yürek" te şad oldu. ölüme giden bu yoldaki taşlara tekme solla vuruldu. ruhla sunuldu hiphop, şeytan kovuldu, gözleri oyuldu, kadınım rap soyundu, kuvvetmira altına not oldu, barışım düşmana kurt oldu. dut kesildi hasım, asımın adı "hain" konuldu. melodrama, sago-sahto sago-sahto melankolik mengenede darboldu, kajmer sagopa.. pataküte dağıttı şoparın ruhuna şarbon kanırttı, anırdı, lirikal açıdan 45 derece açıdan mantığa 360 derece kastı.
melodrama lirik, pesimistik kalbimden sana, damarına enjekte kuvvetmira şırınga sagopa tek yürek, dilim sert rapim mert, sahtiyan rapte melankolik pranga.
sahtiyan
sırtını küçük amerikana'ya yaslamış büyük danaya, arkandan eksik edilen sopaya, batırırım seni karadenizde bin metre yana, içinden çıkan kabarcıklar uyanana kadar, atı aldım geçtim ya, götünü kaptırdın dil rubaya. sahtiyan boşlukları otoriteyle dolduracak, kaldıracak, rapi melankoli saracak, götünü oluşturan antifiriz donacak, çöp evini oluşturan kadın yanacak, yarı kuvvet yarı mira sanacak. rap kokan ölümün soğuk nefesi ensende, kaçsanda öbür tarafın bileti rezervasyonlu sana, 56k modemle takıl internette sabahtan akşama, vücudunda sniper söndüren mermi yer buldu kafanda, apış aranda, kuvvet-miranda sago-sahto şah damarın kadar yakın sana. asırlardır gelişen mantık "burjuvasist" kim sikler, iplerde asılı bebekler, dipler kurudu kökler, anasının derisini ipe mandalla asan vandaldır itler. dilimin ucundaki kelimeler öz benliğinde, talip olacağın yerde yo!
ing. tiyatrovari bir biçimde anlatmak anlamına gelir.
1-sagopa ve sahtiyan'ın ihtiyar heyeti albümünde attıkları feat'tir. güzeldir.
2-sagopa'nın bir diğer mahlasıdır. saygılar.
2-sagopa'nın bir diğer mahlasıdır. saygılar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar