bugün
- sırrı süreyya önder25
- bugünde merso alamadan uyumak9
- mokv nerede12
- iyi geceler11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi21
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler11
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı22
- reis dünya lideridir10
eğer şişe cam değilse, sadece aptallığınıza gülünecek bir olaydır. yok eğer cam ise zaten gazetelerden okuruz.
unuttuğunuz biraysa gazetelere çıkmadan infaz edilirsiniz. kolayı unutmak sadece aptallıkla etiketlenir.
eğer unutulma süresi 2 saat ise, kolanın donmasına sebebiyet verecek olandır. bu durumda kolayı suyun altında bir süre tutup tezgahın üzerinde çözülene kadar bekletmek gerekmektedir. akşam yemeği için alındıysa ve donmuş haldeyse, masadaki bardaklara su doldurmaktan başka çare yoktur.
(bkz: kavga sebebi)
olayin sonucunda ya cope atarsiniz, ya da karlama denilen meybuz formatinda cola yiyerek irencle$irsiniz. *.
litrelik kolayı buzlukta unutmak her ne kadar mal bir davranış biçimi olsada daha mal olan bakkalın litrelik kolayı algida buzluğuna sokup " apla ben onu orda unutmuşum sen alma o buzlu kolayı" demesinden ( ki bu onun çapında bir nevi müşteri memnuniyetidir )daha mal olaayacak durumdur.
kolayı resmen bok etmektir..*
al cope at,durumudur.
buzluktan çıkarılan kolanın plastik kabı kesilip içindeki donmuş kolanın dondurma niyetine yenilmesine sebep olan unutkanlık türüdür.
kola içilmek istendiğinde akılsız başın cezasını ayaklar çeker denilerek, en yakın bakkal amcaya litrelik kola parası uzatmaya delalettir.
hiç açılmamış şişeyi görmenin anlık mutluluğuyla fi tarihinde koyulduğunu hatırlamanın hayal kırıklığı ve pişmanlığını aynı anda yaşamanıza sebebiyet verir. şanslıysanız dolaptaki soğuk kolayı içerken gidene ağıt yakarsınız şanssızsanız markete giderken kendinize kızarsınız.
o kolayı oraya koymayacaktın.
o kolayı oraya koymayacaktın.
her gün başıma gelendir. sadece kola değil, soda, maltana vs bilumum soğuk tüketilesi içecekler. tam unutmak da değil benimki, buzluğa koyup uyuyakalmak. şöyle ağız tadıyla içemedik şu mereti.
güncel Önemli Başlıklar